|
|
| Sunclyder |
Witalsky Kayrio :)
W Polsce ciężko o dobry klub, jeśli chodzi o Wawkę, to M25 na ulicy Mińskiej ... W wawie rządzi elektro i hity radia eska...nie wspominając o disco polo - warszawiacy kochają disco polo
P.S. Odebrałeś linka z myspace?
Pozdrawialsky
UNITED MINDS |
|
|
| Outsider |
| quote: | Originally posted by Sunclyder
Witalsky Kayrio :)
W Polsce ciężko o dobry klub, jeśli chodzi o Wawkę, to M25 na ulicy Mińskiej ... W wawie rządzi elektro i hity radia eska...nie wspominając o disco polo - warszawiacy kochają disco polo
P.S. Odebrałeś linka z myspace?
Pozdrawialsky
UNITED MINDS |
Hola hola, ja nie slucham disco polo na przyklad a od urodzenia mieszkam w Warszawie :) Nie szufladkuj proszę Warszawy - z racji, ze to najwieksza aglomeracja mamy tez najwiekszy przekroj muzyki.
Nie mowie ze jest rewelacyjnie ale podaj mi inne miasto (no moze poza Poznaniem) gdzie sa lepsze miejsca. |
|
|
| stren |
| no ale do warszawy duzo osob ze wsi przybywa wiec nie dziwne ze disco polo sluchaja :) |
|
|
| GiB01 |
| quote: | Originally posted by baron
Protector Ostrow Wlkp. |
ja rowniez uwazam ze ten klub jak na polską niewymagającą w wiekszosci publicznosc i nasze realia jest na poziomie, moze nie ma tam super swietnej nowej muzy ale caly klimat tego miejsca jest specyficzny i wg. mnie w malo ktorym klubie w PL jest taki klimat i muza :D |
|
|
| baron |
| quote: | Originally posted by GiB01
ja rowniez uwazam ze ten klub jak na polską niewymagającą w wiekszosci publicznosc i nasze realia jest na poziomie, moze nie ma tam super swietnej nowej muzy ale caly klimat tego miejsca jest specyficzny i wg. mnie w malo ktorym klubie w PL jest taki klimat i muza :D |
dziekuje wystarczy wymienic gwiazdy jakie goscily w Ostrowie m.in.:
andy moor
jochen miller
stonface termial
joy kitikonti
alex morph
martin roth
sander van doorn
john o`callaghan
rank1
armani & ghost
sandra flyn
DJ Krid-P
Yomanda
DR. Motte
DJ Matys
Jonas Steur
Ridgewalkers
Woody Van Eyden
Blank & Jones
Peran Van Dijk
Tiddey
Tomcraft
Randy Katana
Ronald Van Gelderen
Menno De Jong
Marcel Woods
4 Strings
Nenes
Nitrous Oxide
John Marks
Marc Van Linden
Greg Downey
Angelo Mike
Michael Parsberg
Galen Behr
Mr. Sam
Peter Pain
E-Craig
Mark Norman
Fafaq
to chyba mowi samo za siebie |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland
|