return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 
Fajne cluby w polsce

Sunclyder
Witalsky Kayrio :)

W Polsce ciężko o dobry klub, jeśli chodzi o Wawkę, to M25 na ulicy Mińskiej ... W wawie rządzi elektro i hity radia eska...nie wspominając o disco polo - warszawiacy kochają disco polo

P.S. Odebrałeś linka z myspace?

Pozdrawialsky
UNITED MINDS
Outsider
quote:
Originally posted by Sunclyder
Witalsky Kayrio :)

W Polsce ciężko o dobry klub, jeśli chodzi o Wawkę, to M25 na ulicy Mińskiej ... W wawie rządzi elektro i hity radia eska...nie wspominając o disco polo - warszawiacy kochają disco polo

P.S. Odebrałeś linka z myspace?

Pozdrawialsky
UNITED MINDS

Hola hola, ja nie slucham disco polo na przyklad a od urodzenia mieszkam w Warszawie :) Nie szufladkuj proszę Warszawy - z racji, ze to najwieksza aglomeracja mamy tez najwiekszy przekroj muzyki.
Nie mowie ze jest rewelacyjnie ale podaj mi inne miasto (no moze poza Poznaniem) gdzie sa lepsze miejsca.
stren
no ale do warszawy duzo osob ze wsi przybywa wiec nie dziwne ze disco polo sluchaja :)
GiB01
quote:
Originally posted by baron
Protector Ostrow Wlkp.

ja rowniez uwazam ze ten klub jak na polską niewymagającą w wiekszosci publicznosc i nasze realia jest na poziomie, moze nie ma tam super swietnej nowej muzy ale caly klimat tego miejsca jest specyficzny i wg. mnie w malo ktorym klubie w PL jest taki klimat i muza :D
baron
quote:
Originally posted by GiB01
ja rowniez uwazam ze ten klub jak na polską niewymagającą w wiekszosci publicznosc i nasze realia jest na poziomie, moze nie ma tam super swietnej nowej muzy ale caly klimat tego miejsca jest specyficzny i wg. mnie w malo ktorym klubie w PL jest taki klimat i muza :D

dziekuje wystarczy wymienic gwiazdy jakie goscily w Ostrowie m.in.:

andy moor
jochen miller
stonface termial
joy kitikonti
alex morph
martin roth
sander van doorn
john o`callaghan
rank1
armani & ghost
sandra flyn
DJ Krid-P
Yomanda
DR. Motte
DJ Matys
Jonas Steur
Ridgewalkers
Woody Van Eyden
Blank & Jones
Peran Van Dijk
Tiddey
Tomcraft
Randy Katana
Ronald Van Gelderen
Menno De Jong
Marcel Woods
4 Strings
Nenes
Nitrous Oxide
John Marks
Marc Van Linden
Greg Downey
Angelo Mike
Michael Parsberg
Galen Behr
Mr. Sam
Peter Pain
E-Craig
Mark Norman
Fafaq

to chyba mowi samo za siebie

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland