|
|
| hypotenuse |
אני מחפש מקומות טובים לבילוי באיזור תל אביב, חשוב שינגנו שם האוס/אלקטרו, שיהיו לגילאי 23+ ושלא יהיו עזובים :)
כל פאב או מועדון יתקבלו בשמחה
יש למישהו רעיונות? |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by hypotenuse
אני מחפש מקומות טובים לבילוי באיזור תל אביב, חשוב שינגנו שם האוס/אלקטרו, שיהיו לגילאי 23+ ושלא יהיו עזובים :)
כל פאב או מועדון יתקבלו בשמחה
יש למישהו רעיונות? |
האוס / אלקטרו...
ברוך הבא אם משאתה מחפש זה משזה נשמע שאתה מחפש אז כל משאתה צריך זה לבחור באקראי כמעט כל מקום בתל אביב ואתה תמצא בו את מבוקשך...
אני ממש לא חובב אלקטרו ולכן אין לי המלצות אבל יש יותר מדי מקומות שבהן תמצא את מבוקשך... |
|
|
| hypotenuse |
כל מקום בתל אביב? ממש לא
בכל זאת, יש למישהו מקום ספציפי להמליץ עליו? |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by hypotenuse
כל מקום בתל אביב? ממש לא
בכל זאת, יש למישהו מקום ספציפי להמליץ עליו? |
אתה מחפש מקומות שבהם מתנגנים למעשה הדברים היותר "מסחריים" מהז'אנר שציינת...לי אישית קשה להבין כשמישהו אומר לי האוס ואלקטרו...אלקטרו אני מבין מה הכיוון במיוחד בימים אלה...אבל האוס...זה כמו שאני יבקש המלצה למקום שבו יש היפ הופ ומוזיקה שחורה...
אבל בהנחה ואני מבין למה אתה מתכוון
אני יודע על הג'וני קיי שנמצא בתחילת המסגר ממש ברחוב צדדי - אני לא סגור אם זה על יד חרוצים או לא...יש להם בוודאות כמה ליינים בסגנון הזה בכמה ימים בשבוע |
|
|
| hypotenuse |
את הג'וני קיי אני מכיר אבל לא מצאתי שום אתר שיכול לספר לי על הליינים שלהם. כי בתכלס הייתי שם פעם ואני זוכר הרבה היפהופ וזבל בסגנון.
כדי שתבין יותר את הסגנון, זה משהו כמו:
BOOKA SHADE
RENE AMESZ
TIGA
GU0031 של DUBFIRE |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|