|
|
| hypotenuse |
| quote: | Originally posted by uzi
ברוך הבא! ספר משהו על עצמך... :D |
כנס לתר'ד הזה של THE ISRAELI FORUM CREW אני שם
בכל מקרה, הברזילי מקום פצצה יצא לי להיום שם פעמיים בליין של טכנו שהיה שם..שמתי לב שעכשיו הם יותר מכוונים לכיוון דראם נ בייס ורגאיי
את הדאדא אני אבדוק. תודה |
|
|
| Viperon |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
ליין של מה?
טראנס? |
נתתי לכם את זאת הבחירה:D |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by hypotenuse
כנס לתר'ד הזה של THE ISRAELI FORUM CREW אני שם
בכל מקרה, הברזילי מקום פצצה יצא לי להיום שם פעמיים בליין של טכנו שהיה שם..שמתי לב שעכשיו הם יותר מכוונים לכיוון דראם נ בייס ורגאיי
את הדאדא אני אבדוק. תודה |
אחי מה רצית מראש זה משמעניין...
אני יכול להמליץ לך על טק האוס ונטיות לכיוון המינימל עם מוזיקה די מגניבה (לטעמי) יש כמה ליינים שמתפקדים לא רע בכלל ועושים עבודת קודש בתחום |
|
|
| hypotenuse |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אחי מה רצית מראש זה משמעניין...
אני יכול להמליץ לך על טק האוס ונטיות לכיוון המינימל עם מוזיקה די מגניבה (לטעמי) יש כמה ליינים שמתפקדים לא רע בכלל ועושים עבודת קודש בתחום |
סבבה מינימל גם הולך. מה יש לך בשבילי? |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by hypotenuse
סבבה מינימל גם הולך. מה יש לך בשבילי? |
לבונטין 7 - עד העבר הלא רחוק זה היה מקום שבו נערכות הופעות רוק.
בחודשים האחרונים יש ימי שישי בהם המקום משתדרג למקום אנדרגראונדי טיפוסי וכבר חוויתי שם שתי מסיבות טובות בעצמי.
יום שישי הקרוב יש להם הפקה שנקראת צ'יפ פריידי על טהרת כמה ישראלים מוכשרים מאוד במחיר מצחיק של 20 ש"ח כניסה.
המוזיקה מבטיחה להיות טובה
וקהל אני מבטיח לך שיהיה בין 100-200
הדאדא כמו שהזכירו והברזילי מספקים אבלטרנטיבות כאלה אף הן
במקסים תמצא את הקהל הכי מגוון בעיר בימי שישי בליין הפטיש ליין שנשען על האוס עם קריצה לתת ז'אנרים כמו טק האוס פאנקי האוס קצת גרוב וגם קצת אלקטרו
מבחינה מוזיקלית תמיד שווה להיות שם
מבתינת קהל...הקהל הכי מגוון מיוחד ושונה בארץ...יש שיגידו לטובה ויש שיגידו לרעה
בימי חמישי ליין הפרוגרסיב שלהם שמתאפיין לעתים בנטייה לכיוון קו התפר עם הפסיי הוא אופציה מעניינת גם כן - בסוף החודש הם מביאים לארץ את אחד מהשמות המעניינים בפרוגרסיב בשנים האחרונות - אוליבר מולדן
שמות שכבר עברו אצלם:
טים הילי (coburn)
די נוקס
בקרס
קייסי טיילור
ועוד...
ליין ששווה לעקוב אחריו: ליין הפאקוטק שגם הוא מתארח מדי פעם בלבונטין 7 שמוזכר בראש הדף והמסיבה שציינתי בראש הפוסט תכלול גם שתי די ג'יים (אחת ממין נקבה...ומאוד מוכשרת)
מהליין הזה
בסוף החודש מתוכננת מסיבה שלהם במועדון נוסף שלא בדיוק מוזכר ביום יום בהקשר של מסיבות עם מוזיקה אלקטרונית - מדובר על מועדון הליזארד ששוכן ממש בתחילת המסגר ואני אמנם הח\מצתי אך אחת המסיבות הזכורות לטובה של הליין הזה היתה בלוקיישן ההוא עם אורח שכל משהיה ציין לטובה, דניאל בל
אני מקווה שכל זה יספיק לך ידידי |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|