return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 
איירבייס בישראל 2.3.2007 - חלק א

uzi
תיעוד היום הראשון, 2.3.2007 יום שישי, של איירבייס בישראל.

היינו ברדיו 99 והיו שם המפיקים וחברים מהפורום של 99, אמרתי להם הרבה תודות והרבה ברכות על שהביאו את הבחור שיושב לצידם. בחצות איירבייס ניגן ברדיו 45 דקות מלודיק טראנס וברבע שעה אחרונה קצת יותר קשה (טק טראנס כזה). דברנו איתו וצחקנו איתו הרבה, הבחור (בן 26) מנסה להגמל מעישון, בבית הולך לו יותר בקלות ובגלל שהוא עכשיו בארץ אז הוא מתרגש וקשה לו להתמיד. משיחה אישית שהייתה לי איתו מסתבר שהוא זוכר אותי במשך יותר מ 5 שנים של אימיילים וצ'אט-ים שונים וכל מני דברים ששלחתי לו באינטרנט. הוא אומר שהוא שרוף מלודי\אפליפטינג, שזה חשוב לו מאוד ושזה ההפקות שהוא הכי טוב בהם והכי מרגשות אותו. בסביבות 3:30 בבוקר הוא עלה לנגן בזונה בחולון. המועדון היה מלא אנשים (רובם רוסים כמובן) רובם בתחפושות, קהל ממש יפה. המועדון היה מקשט מדליק לאללה! היה ממש בילוי כייפי! הסאונד מעט חזק אבל ג'אזפר הלמיך מעט ושמעו דווקא לא רע! הקהל נהנה והייתה אויירה מעולה! הוא ניגן כמו ברדיו, 75% מלודי ו 25% קצת קשה יותר בסיום. רוברט גיטלמן עלה אחריו ב 5 בבוקר ונתן סט טראנס מלודי ואיכותי. היה אגדה! היה מרגש! היה אדיר! היה מקסים! בין החוויות המרגשות ביותר שהיו לי בחיים. ההופעות של איירבייס היו אולי מהטובות ביותר שחוויתי בחיים שלי (בינתיים רק בארץ). הוא אומן אדיר, מפיק מעולה, תקליטן נהדר, ים של כישרון וצינעה! הוא בחור שקט, נעים מאוד, נחמד וממש חבר'מן. מי שלא יבוא היום להרצליה יפספס את ההופעה של האומן הכי אדיר שדרך פה! תגידו מה שתגידו, לדעתי הוא הרבה יותר טוב מארמין ופרי וכל המפורסמים!

הינה ספריה עם מגוון של תמונות מהרדיו ומזונה:
http://www.geocities.com/s_uzi_s/airbase/

* עידכנתי את האתר עם תמונות מהמסיבה של 99. אם האתר לא זמין נסו שוב עוד כמה שעות.
DJMIKE
אכן חוויה סוריאליסטית :D

היו כמה חבר'ה מכאן בזונה אתמול

נגון (החלק שאותו אני זוכר):

Intro
Andain - Summer Calling (Airwave Club Mix)
Airbase - Genie (2007 Remix)
Airbase - Escape
Narthex - Bully אנשים התפרקו פה לחתיכות
Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Airbase Remix?)
Marc Marberg With Kyau & Albert - Megashira
Armin van Buuren vs. Rank1 - This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander Van Doorn Remix)
ד"א

היום יהיה הרבה יותר חזק
:crazy:
Viperon

גועל נפש של טראק מקווה שהוא לא ינגן אותו היום
.A.Y.
quote:
Originally posted by Viperon

גועל נפש של טראק מקווה שהוא לא ינגן אותו היום

לדעתי טראק סבבה לגמרי..
יאללה עוד 5 דקות אני יוצא לתחנהה:D :D :D
uzi
quote:
Originally posted by DJMIKE
Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Airbase Remix?)

Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (dark matter remix)
זה רמיקס שמסתתר מאחוריו רז ניצן שחיי בהולנד ועוד בחור הולנדי נוסף.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel