|
|
| mitre |
| quote: | Originally posted by DJMIKE
אני אשמח אם תסביר מה לא בסדר |
רשמתי את כל הסיבות. אני אפרט אבל.
יום שבת - יום ראשון יש צבא/עבודה לא כל אחד ייקח יום/חצי יום חופש בשביל לשמוע שעתיים את איירבייס.
הרצליה - רחוק מאיזור המרכז, אם לת"א נגיד אני יכול לקחת מונית, אז להרצליה זה יעלה לי יותר מדי כסף, ואם זה עם אוטו הנסיעה הרבה יותר ארוכה, במיוחד בחזרה שכולם עייפים.
100 כניסה - וואלה על פרי קורסטן שילמנו 90, פאול וואן דייק היה 110, סתם מעצבן שאתם רוצים כ"כ הרבה. כעקרון זאת הדאגה האחרונה כי אין הרבה אירועים אז לא איכפת לי להוסיף קצת.
כל הגילאים - אני מאמין שאתה יודע למה יש מקומות עם הגבלת גיל. ולמה לשם הולכים אנשים יותר מבוגרים ולא למסיבות חוגרים.
אני אף פעם לא ארגנתי משהו בסדר גודל כזה, אבל כאשר אני כן אחשוב על זה, אקח בחשבון רצונות ויכולות של קלאבר ממוצע, ולא אכתוב תירוצים כמו "100 שקל זה מה יש", "יש מלא הוצאות" וכו'.
שיהיה בהצלחה. |
|
|
| DJMIKE |
| quote: | Originally posted by mitre
יום שבת - יום ראשון יש צבא/עבודה לא כל אחד ייקח יום/חצי יום חופש בשביל לשמוע שעתיים את איירבייס.
הרצליה - רחוק מאיזור המרכז, אם לת"א נגיד אני יכול לקחת מונית, אז להרצליה זה יעלה לי יותר מדי כסף, ואם זה עם אוטו הנסיעה הרבה יותר ארוכה, במיוחד בחזרה שכולם עייפים.
100 כניסה - וואלה על פרי קורסטן שילמנו 90, פאול וואן דייק היה 110, סתם מעצבן שאתם רוצים כ"כ הרבה. כעקרון זאת הדאגה האחרונה כי אין הרבה אירועים אז לא איכפת לי להוסיף קצת.
כל הגילאים - אני מאמין שאתה יודע למה יש מקומות עם הגבלת גיל. ולמה לשם הולכים אנשים יותר מבוגרים ולא למסיבות חוגרים.
אני אף פעם לא ארגנתי משהו בסדר גודל כזה, אבל כאשר אני כן אחשוב על זה, אקח בחשבון רצונות ויכולות של קלאבר ממוצע, ולא אכתוב תירוצים כמו "100 שקל זה מה יש", "יש מלא הוצאות" וכו'.
שיהיה בהצלחה. |
תודה
הרצליה זה 10 דקות נסיעה מת"א אם אתה נוסע מאוד לאט. רק להסתובב בתוף ת"א עד לאחד המועדונים ולמצוא חניה זה כמו פעמיים לסוע להרצליה וחזרה.
קהל היעד פה הוא לא אלפי אנשים לא קשורים של יום חמישי/שישי אלא אוהבי טראנס בלבד ושבת הוא היום המתאים ביותר. אוהבי טראנס הם מאוד מעטים לכן גם המחיר, זה לא שאני מצפה ל 1000 איש, גם לא ל 300
תמיד כשיש מסיבה עם אמן מחו"ל רוב חברי הפורום לא יכולים להכנס אז הפעם כן... זה לא שמצופה לך שם קהל בן 12
אז אלא אם יש לך איסור כניסה להרצליה ובעיה עם אנשים בני 18 שסוף סוף יכולים לצאת למסיבה ומחסור ב10 דקות נסיעה לכל כיוון, אין שום סיבה שלא תבוא
בכל מקרה
תהנה במסיבות הבאות שיהיו בארץ שקולעות לטעמך :) |
|
|
| cluBBer |
הרצליה - רחוק מאיזור המרכז, אם לת"א נגיד אני יכול לקחת מונית, אז להרצליה זה יעלה לי יותר מדי כסף, ואם זה עם אוטו הנסיעה הרבה יותר ארוכה, במיוחד בחזרה שכולם עייפים. |
לא צריך להגזים בקשר לאורך הדרך
כי ההבדל הוא בדיוק ב 15-20 קמ שזה בערך 10 דקות אם לא פחות מתא
בקשר לזה שזה יום שבת זה יותר בעייתי אבל ניתן להיסתדר גם |
|
|
| uzi |
| quote: | Originally posted by YoraY
מה ההתלהבות מזה זה נורא ואיום! הם ישנאו אותו ואת המוזיקה שלו... הם לא מבינים כלווווווווםם!
אין אין זה הקהל שיש לנו בארץ הוא לא מבין.. הוא מתחבר למוזיקה באמצעות מח ועיניים ולא באמצעות אוזניים |
יוראי הבנתי אותך מצויין אבל נא לדייק. לקהל הישראלי יש מח? לאאא עכשיו הגזמת! חוצפה- יש לו, פלצנות- יש לו, בכיינות- יש לו בריבוע, אבל לגבי מח אני בספק. :D
זה מזכיר לי סיפור מעצבן. הזמנתי ידיד שלי לארוע שהפקתי עבור פין ההולנדי וחבר שלי דבר ראשון ביקש הנחה, אבל לארוע בסופו של דבר הוא לא בא! דרך אגב, אנחנו לא ידידים קרובים כבר שנים ואני עדיין המום שהייתה לו החוצפה לבקש הנחה בתור חבר שלי! |
|
|
| uzi |
שיהיה בהצלחה. |
הינה כמה תשובות, זה לא אישי:
דבר ראשון, יש אנשים שיש להם חופשת פורים ביום א.
דבר שני, בלתי אפשרי להתאים את הארוע לכולם.
דבר שלישי, עד שסוף סוף מביאים אומן אדיר לארץ אז כדאי שאנשים יתאמצו.
דבר רביעי, כשיהיה להפקה של 99 את הקהל שמגיע לפרי ולארמין אז גם הם יקחו פחות כסף על כרטיס.
דבר חמישי, למצוא מועדון פנוי בדיוק בפורים ובדיוק בתל אביב זה בעיה.
דבר שישי, אם היה כל כך הרבה קהל אז בכיף היו מסננים גילאים.
דבר שביעי, אם לאיירבייס אתם לא תתאמצו להגיע אז לא יהיו מסיבות נוספות.
דבר שמיני, אם איירבייס לא ישים טראנס מלודי הוא מקבל אישית ממני סטירה ואת זה אתם לא רוצים לפספס.
דבר תשיעי, אני מת להגיע לדבר עשירי אז סתם אני מזיין את השכל.
דבר עשירי, לילה טוב. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|