|
|
| uzi |
| יוראי היקר, נכון שזה לא נעים להביא תקליטן לאוכלוסיה שלא כל כך מכירה אותו אבל ביננו אין לו שם בכלל. איירבייס צריך לומר תודה בכלל שאירגנו לו פה שלוש הופעות - זה פרנסה! אפילו תקליטני צמרת לא משיגים שלוש הופעות במכה אלא אם כן הם עושים סבב הופעות. כשהוא יהיה פול ואן דייק הוא יוכל להיות בררן, בינתיים הוא צריך לעבוד קשה ולפרסם את עצמו מאוד חזק, כשרון בלבד לא יעזור לו. |
|
|
| .A.Y. |
| quote: | Originally posted by cluBBer
אני לא מבין בשביל מה לבוא לנגן שעתיים?
למה אי אפשר לנגן 5 שעות נגיד? |
מה 5 שעות הגזמת..
עדיף ליינאפ כמה שיותר מגוון.. |
|
|
| THE_BLUE_DRAGON |
אני מעדיף סטים קצרים ולעניין
כמו ברייבים ופסטיבלים
אבל אם יש מוסיקה מסריחה לפני ואחרי אז כמובן שעדיף 5 שעות
אבל זה לא המצב פה
:cool: |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by uzi
יוראי היקר, נכון שזה לא נעים להביא תקליטן לאוכלוסיה שלא כל כך מכירה אותו אבל ביננו אין לו שם בכלל. איירבייס צריך לומר תודה בכלל שאירגנו לו פה שלוש הופעות - זה פרנסה! אפילו תקליטני צמרת לא משיגים שלוש הופעות במכה אלא אם כן הם עושים סבב הופעות. כשהוא יהיה פול ואן דייק הוא יוכל להיות בררן, בינתיים הוא צריך לעבוד קשה ולפרסם את עצמו מאוד חזק, כשרון בלבד לא יעזור לו. |
שמע לאדע למה קיבלתי ממך פה תגובה בסיגנון ביקורתי כזה אבל אם כבר פתחת דיון שלדעתי מעניין - אז נמשיך לדון..
תחשוב שניה... את הצד שאתה מציג קל מאד להבין
אבל בא סתכל שניה על כמה דברים:
איפה עומד הגבול שבין לעשות כסף לבין לצאת מושפל ואני בכוונה מגזים רק כדי שיבינו את מה שאני מנסה להסביר - כאילו.. אני לא אומר שהאומן הולך להתרוקן אבל בחייייייייייט... נוער בארץ? - איירבייס? קלאב טראנס? - זוכר מה קרה שאלכס אי שם קלאב טראנס במועדון בחיפה? - זה לא עובד הזין הזה... לא ככה...
חייב להיות גבול של כמה דיג'י יכול לסבול את העובדה שהאנשים שהוא מופיע בפניהם לא מעניין להם תשפיץ של השערה מהמוזיקה שהוא מנגן ולא רואים אותו ממטר ולא מכבדים אותו בכלל ובחיים לא שמעו יצירה אחת שלו וגם אם כן בטח זילזלו בה ובכל הז'אנר הזה בקיצור! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|