return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 
Airbase @ 99Zone Party

.A.Y.
quote:
Originally posted by Viber
תעלה ליוטיוב אחר כך

יאפ:)
cluBBer
quote:
Originally posted by THE_BLUE_DRAGON
עוד 9 וחצי שעות[b][list]
[*]cluBBer

לצערי לא יצא לי לבוא היום
DJMIKE
אנשים

שמעתי אתמול את ג'זפר מנגן פעמיים, ואין לכם מושג בכלל מה הולך להיות היום. אני אומר את זה ממש לא כי זאת המסיבה שלי, אבל אתם חייייייבבבביייייייייםםםםםם לבוא!!! עוד אחרי הסטים המטורפים אתמול (אנשים שלא שמעו טראנס בחיים קרעו בגדים מעצמם מהטירוף) הוא אמר לי שהיום הוא מתכנן בכלל משהו מיוחד $&%^*#&@*@$

בקיצור

הולך להיות אירוע שייזכר לדורי דורות

למגיעים באוטובוס:

לוקחים קו 601 מהתחנה המרכזית בת"א, רציף: 610. נסיעה של 20-25 דקות ואתם בצומת הסירה, יורדים שם והולכים לכיוון הרצליה פיתוח. עוברים צומת וממשיכים ישר. מימינכם תהיה תחנת דלק ואז בפניה הראשונה ימינה יהיה רחוב "המשכית".לא פונים לרחוב, אלא בפניה שאחרי זה לרחוב גלגלי הפלדה. הולכים כמה מטרים ואתם במקום בדיוק לפתיחה!
למי שיש בעיה עם השעה יש גם אוטובוסים ב 21:40 , 22:00 , 22:25 , 22:50 , 23:10 ואחרון ב 23:35

למגיעים ברכבת (כמוני):

הכי פשוט לדעתי. למי שמגיע מצפון לבנימינה או מדרום ללוד ככל הנראה יצטרך להחליף רכבת אחת בבנימינה או בלוד לאחת שמגיעה להרצליה. יורדים בתחנת הרצליה ויוצאים ממנה, יש רק יציאה אחת. איך שיוצאים מהתחנה פונים שמאלה ורואים מגרש חניה קטן ואחרים גשר עם מעקה אדום. עולים על הגשר והולכים עד הסוף לצד השני. ברגע שיורדים מהגשר פונים שמאלה ושוב הולכים עם הכביש עד הסוף (לא לפנות בכיכר ימינה). מגיעים לסוף הכביש ואז אפשר ללכת או ימינה או שמאלה. הולכים ימינה! ומגיעים לצומת. ממשיכים ישר, מימינכם תהיה תחנת דלק ואז בפניה השניה ימינה יהיה רחוב "גלגלי הפלדה". פונים לרחוב, הולכים כמה מטרים ואתם שם!!!
לוח זמנים מכל התחנות אפשר לראות כאן:

http://www.israrail.org.il/israrail...reen.TrainStart

למגיעים ברכב:

אם נוסעים על כביש ת"א-חיפה (דרך נמיר) יורדים במחלף הסירה
ברמזור לוקחים שמאלה...עוברים רמזור ראשון אחרי 20 מטר שפניתם..רואים מצד ימין תחנת דלק ומקדונלדס..
ממשיכים ישר..הפניה הראשונה מצד ימין זה רחוב "המשכית" ואחריה רחוב "גלגליה הפלדה".פונים לרחוב הזה.ממשיכים עוד קצת ומוצאים את המקום.

למגיעים מאיילון צפון...
עולים בהרצליה פיתוח..הכביש מתעקל ימינה...עיקול עצבני כזה כולם אמורים להכיר על מה אני מדבר..
לוקחים בסוף העיקול ברמזור ימינה..ממשיכים ישר עוברים איזה 2-3 רמזורים ..אל תלחצו תסעו על הנתיב הימני הכל יהיה ברור לכם..ואז נכנסים ממש להרצליה פיתוח ואז רואים מצד ימין תחנת דלק ומקדונלדס..
ממשיכים ישר..הפניה הראשונה מצד ימין זה רחוב "המשכית" ואחריה רחוב "גלגליה הפלדה".פונים לרחוב הזה.ממשיכים עוד קצת ומוצאים את המקום.
uzi
DJ MIKE
מה קורה? פתחתי טראד חדש תקרא אותו!
היה אגדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שאלוהים יברך אותכם ויתן לכם המון הצלחה גם היום!
היה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sh33p
מישהו רוצה לתת לי טרמפ מר"ג וחזרה?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel