|
|
| Glenn-Holmes |
לא שיש הרבה מה לעדכן אבל אני חושב שאחת לחודש אני ישתף אותכם בדברים שעלו לי בראש ובכוונתי לעשות ודברים שאני כבר יבצע הלכה למעשה ומקווה לקבל ממכם תמיכה
אז ככה אחת לחודש (החודש הזה רק מתחילים אז זה קצת באיחור) אני יעדכן אותכם באיך אני רואה את פני הפורום ומה הדברים שהחלטתי שכדאי לעשות בכדי לתרום לו.
ההחלטה הראשונה שלי היא לא לאחד טופיקים של סטים
הסבר: ידוע שבכל פורום שמכבד את עצמו אין בלאגן של לינקים ויש טופיק אחד שבועי/חודשי שמרכז את כל הלינקים
אלא מה מדובר בפורומים שבהם שמים עשרות אם לא מאות לינקים בחודש אחד
שזה בערך כמה עשרות בשבוע...
ברגע שהמצב ייצא משליטה גם כאן אין ספק שננהיג את המדיניות הזו
אבל כרגע כשיש לנו בקושי את הבחור הנחמד שתורם לנו סטים וקצת יותר אחורה היה גם את שחר...
עם כל הכבוד לרצון לסדר - בפורום שנכון להיום נפתחים בו בממוצע 1-2 נושאים ביום ואנחנו מצד שני לא רואים 10 נושאים חדשים שנפתחים כל יום עם לינקים אני חושב שאפילו אם התחושה תהיה תחושה מדומה שמשהו זז כאן זה שווה את המאמץ ולו רק לנסות ולראות איך זה יעבוד...
אז נכון לכרגע כל משיש לו לינק לסט...זה נושא בנפרד
אתם מוזמנים להתפרע עד שהמנהל הרע יסגור את הברז בתקווה שתתנו לו סיבה לעשות זאת
דבר נוסף
עוזי התחיל כאן משהו יפה עם החידונים
אותו נוהל כמו הסטים
אם מישהו רוצה להעלות חידון כולנו נודה לו... אני כמובן ישמח אם יהיה מינימום השקעה בחיבור החידון כמו שעוזי השקיע
וכמובן נקווה להיענות חיובית משאר אנשי הפורום
כל דבר נוסף תגובה למשכתבתי כאן רעיון משלכם למשהו ובקיצור כל משקשור לאיך שהפורום נראה כעת ואיך הייתם רוצים שהוא ייראה מבחינת נושאים לשיחה וכו'
אתם מוזמנים להגיב כאן
הטופיק הזה הוא בשבילכם |
|
|
| MASTERsplinter |
לא שיש לי כל כך הרבה להגיד כרגע
אני רק רוצה לציין שאתה יוצא ממש חמוד מהטופיק.
מושי מושי ממש
כן ירבו, אחלה השקעה. |
|
|
| uzi |
| quote: | Originally posted by MASTERsplinter
אני רק רוצה לציין שאתה יוצא ממש חמוד מהטופיק.
מושי מושי ממש. |
חחחחחחחחחחחח :D |
|
|
| Hell_Copter |
| אני מאוד בעד החידונים האה :) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|