return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 
אבלטון לייב 6 - סרטים להכרה

uzi
נכון.
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
מסכים איתך

שאלה מעניינת היא האם אבלטון בעתיד כן ינסו לפרוץ יותר לתחום של היצירה או שיסתפקו בייעוד שלהם כרגע

לא יעשו את זה כי הפואנטה בתוכנה זה לעבוד
LIVE

ואי אפשר ליצור בשידור חי
(ברמה גבוהה)

quote:
Originally posted by m0sh
מגניב אז עם אבלטון כל אחד יוכל לתקלט ברמה הכי גבוהה

צריך חוש ויצירתיות..אבל בעקרון כן אחרי שעשית
WARP
יש לך 100% ביטמאץ'
Glenn-Holmes
שחר אני לא מכיר את התוכנה כל משאני יודע זה ששמעתי סט של גבריאל ודרזדן שנה שעברה והם ידועים כיוצרים שעברו כבר מזמן לתקלט באבלטון...וזה לא היה סט מושלם ברמת המקסוס...

מעבר לזה...כשהייתי עוקב קבוע אחרי התוכניות של ארמין (עד לפני חצי שנה) היו לו תוכניות שהמעברים לא היו מושלמים למרות שהביטמץ' היה בסדר...ביטמאץ' מושלם הוא לא תמיד מתכון למעבר מושלם למרות שלארמין זה באמת קרה מעט מאוד
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
שחר אני לא מכיר את התוכנה כל משאני יודע זה ששמעתי סט של גבריאל ודרזדן שנה שעברה והם ידועים כיוצרים שעברו כבר מזמן לתקלט באבלטון...וזה לא היה סט מושלם ברמת המקסוס...

מעבר לזה...כשהייתי עוקב קבוע אחרי התוכניות של ארמין (עד לפני חצי שנה) היו לו תוכניות שהמעברים לא היו מושלמים למרות שהביטמץ' היה בסדר...ביטמאץ' מושלם הוא לא תמיד מתכון למעבר מושלם למרות שלארמין זה באמת קרה מעט מאוד

תגדיר מה זה "רמת מקסוס" ? ביטמאץ' תמיד היה וחייב להיות (אלא אם כן הם לא השתמשו בה כמו שצריך
הרי שני הטראקים עומדים על אותו ביפיאם ב 100% (שוב בתנאי שהם עשו ווראפינג נכון

מה שנשאר זה לדעת להכניס את הטראקים בזמן המתאים ובמקום המתאים ואני לא יודע אם הם כל כך טובים בזה..

בקשר לארמין - המיקסוס אצלו תמיד טוב והמעברים פחות הוא כנראה לא שם על זה דגש

אם אתה רוצה לבחון באמת את הכח של אבלטון תשמע את המגמיקסים של ארמין ותראה לאיזה רמה גבוהה אפשר להגיע עם התוכנה
פשוט מדהימים..

התוכנה יכולה להבטיח לך 100% ביטמאץ' אבל היא לא אמורה להכניס לך את הטראקים במקום המתאים
איפה התפקיד שלך בתור דיג'יי?

ד"א כשגיא גרבר ניגן בשרון12 הוא השתמש באבלטון והיה בנזונה
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
תגדיר מה זה "רמת מקסוס" ? ביטמאץ' תמיד היה וחייב להיות (אלא אם כן הם לא השתמשו בה כמו שצריך
הרי שני הטראקים עומדים על אותו ביפיאם ב 100% (שוב בתנאי שהם עשו ווראפינג נכון

מה שנשאר זה לדעת להכניס את הטראקים בזמן המתאים ובמקום המתאים ואני לא יודע אם הם כל כך טובים בזה..

בקשר לארמין - המיקסוס אצלו תמיד טוב והמעברים פחות הוא כנראה לא שם על זה דגש

אם אתה רוצה לבחון באמת את הכח של אבלטון תשמע את המגמיקסים של ארמין ותראה לאיזה רמה גבוהה אפשר להגיע עם התוכנה
פשוט מדהימים..

התוכנה יכולה להבטיח לך 100% ביטמאץ' אבל היא לא אמורה להכניס לך את הטראקים במקום המתאים
איפה התפקיד שלך בתור דיג'יי?

ד"א כשגיא גרבר ניגן בשרון12 הוא השתמש באבלטון והיה בנזונה

משארמין עשה עם התוכנה במגמיקסים זה יותר עבודת אולפן
השאלה שלי היא בלייב מה צריך כדי להיות מדויק מבחינת ביטמאץ' (לא שאני יעבור לאלבטון...סתם מתעניין)
וגיא גרבר...הוא כבר גוזר קופונים במקומות מכובדים מאוד...השבוע הוא חימם בפאבריק הלונדוני את דיגוויד...בוא נגיד שלראות אותו בארץ בשנה הקרובה לא יהיה דבר נפוץ - מגיע לו כל הכבוד

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel