|
|
| Glenn-Holmes |
אני רוצה להאמין שאני לא יחיה רק בהתרפקות על העבר אבל חייבים להודות
אנחנו חיים בדור שגורם לי לחשוב שרטרו זה הדבר הכי חם שיש...
ואני מסכים עם הרבה ממשכתבת ומוזר שדווקא אתה כתבת את זה כחסיד מושבע של האפליפטינג...להתקדם ולשמוע עוד דברים זה בדיוק משאני עושה ואני מאוד שמח על כך
ויותר מזה...יש כך הרבה מוזיקה חדשה מעניינת שפשוט אין מספיק זמן להחשף להכל אז המצב בהחלט לא גרוע למשנשאר עם האצבע על הדופק
ובכל זאת אני חייב לסיים עם נימה אופטימית בתחום הטראנס...
מספר הצירופים האפשריים של התוים כדי ליצור מלודיות חדשות הוא עצום ברמה בלתי נתפסת
אבל נגיד שהוא מתקרב למיצוי....
הטראנס ובמיוחד זה של היום פשוט מורכב מהרבה רבדים שונים...הרי מלודיות יכולות להיות יותר או פחות מורכבות ומלודיה יכולה לקבל משמעות שונה לגמרי אם יש לה תפקיד באס שונה ועוד מלודיה נוספת שמקבלת נפח משמעותי שלוקחת את זה לכיוון אחר לגמרי...בקיצור למרות שאני בחודשים האחרונים לא עוקב מספיק דווקא בכיוון של הטראנס אני חושב שעדיין אין סיבה לפסימיות...ההפך - ואני יודע שאתה לא פסימי עוזי :) רק הבהרתי נקודה (וכאן אני דווקא פחות מסכים איתך שהטראנס משתמש בסאונדים ישנים...נכון אבל לא רק...יש התקדמות גדולה בעקבות ההתקדמות הטכנולוגית של החמש שנים האחרונות בהפקות של הטראנס)
נ.ב.
אלכס
ברוך שובך לפורום
פתחת כאן את אחד הדיונים שבאמת יכולים להיות מעניינים!
המשך כך! |
|
|
| uzi |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אני רוצה להאמין שאני לא יחיה רק בהתרפקות על העבר אבל חייבים להודות אנחנו חיים בדור שגורם לי לחשוב שרטרו זה הדבר הכי חם שיש.
|
יש בזה משהו, בהחלט, אנחנו ממחזרים מחדשים ומגלים את עצמינו שוב ושוב כל פעם מחדש. הכל פה תלוי בטעם ובריח, כל אחד ואיך שהוא. הגישה שלי אומרת, לא משנה עם זה דומה העיקר שאני נהנה מזה וטוב לי!
ואני מסכים עם הרבה ממשכתבת ומוזר שדווקא אתה כתבת את זה כחסיד מושבע של האפליפטינג...
|
נכון, אני מאוהב במלודי ואפיליפטינג, ואני נופל שבוי בקסמו אוטומטית ומתרגש מהסיגנון הזה מאוד. כמובן שעם השנים הפכתי בררן ולא כל דבר מלהיב אותי. לדעתי יש הרבה יצירה מהסיגנון הזה ויש לי מזל שאין בו חוסר כלל. אני שומע כמעט כל יום תוכנית או סט ואני מכיר המון תוכניות ואני בדרך כלל מתעניין במי שמנגן לטעמי. אני דווקא נחשף להמון סגנונות שונים, כי כל אחד מנגן מגוון של דברים. תמיד יכול לבוא איזה טראק מסגנון שונה ואני ממש המום מזה שהוא מוצא חן בעיני, אבל זה לא קורה הרבה. יש טראקים ללא נושא מלודי אבל הצלילים מאור מרגשים ויוצרים הרמוניה מרשימה או מתוחכמת גם את זה אני אוהב - וזה לא בדיוק טראנס אלא יותר אלקטרוני. אני אוהב גם סגנונות שונים של מוזיקה, ואתה יודע מה? אני עדיין אוהב לפעמים לראות אם.טי.וי. :D לשמוע פופ, רוק, לטיני, בלדות, ראפ, היפ הופ, קלאסי, גאז ומה שבא לך.
אבל טראנס זה הדובדבן שלי, ופה אני משקיע יותר, מתעניין יותר לומד יותר. אני טורח ממש להתעדכן, לא רק במוזיקה אלא גם בתעשיה, הופעות, לייבלים ובאומנים השונים.
מספר הצירופים האפשריים של התוים כדי ליצור מלודיות חדשות הוא עצום ברמה בלתי נתפסת. הטראנס ובמיוחד זה של היום פשוט מורכב מהרבה רבדים שונים. הרי מלודיות יכולות להיות יותר או פחות מורכבות ומלודיה יכולה לקבל משמעות שונה לגמרי אם יש לה תפקיד באס שונה עוד מלודיה נוספת שמקבלת נפח משמעותי שלוקחת את זה לכיוון אחר לגמרי.
|
אני התכוונתי שיש גבול נגיד לאפשרויות למלודיות שאני אישית אוהב.
צודק, יש ים של תחכום וים של צילילים ומנגינות שונות להם והרמונויות ומקצבים שונים ומשונים... לכן זה בעצם סתם התפלצנות שלי!
עדיין יש ים של חומרים חדשים לטעמי כל חודש, אני אסיר תודה כל חודש. וביננו אפילו שיש טראק שממש דומה לאחר אני מוצא את עצמי שרוף עליו אם הוא לטעמי. :D |
|
|
| Hell_Copter |
אני לא מבין מה קפצתם על הנושא הזה פתאום...
זה דבר ידוע שלוקחים טראקים מפעם ועושים להם סוג של קוברים, רימייקים, סימפולים...
רוצים דוגמה טובה? ז'אן מיירל ז'ראר, שאם אני לא טועה כבר עשה מוזיקה משנות ה 70, וכל מיני אומנים כמו שיין 54 סימפלו את המוזיקה שלו...
או אפילו דומונד שלקחו את פייד טו גריי של ויסאג' משנות ה 80 ועשו מזה גירסת הארד טראנס לפי המוזיקה... |
|
|
| uzi |
ברור...
אבל ככה התגלגלה השיחה והיה כיף לפתח אותה. |
|
|
| Hell_Copter |
וואלה בכיף אח שלו.. מה שעושה לכולם טוב...
נראה לי דיברנו על הנושא הזה לפני כמה שנים... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|