return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 
Giuseppe Ottaviani - Italy in the mix 001 @ Afterhours.fm 31 Jan 07

Shahar
quote:
Originally posted by r0tmani
אני לא מבין מה הבעיה פה?
ראובן עשה פה ג'סטה והביא לינקים לסטים כדי שגם אחרים יוכלו להנות
הדבר האחרון שיש לו בראש זה איך לנצל את העניין הזה ולהרוויח ממנו.
וגם אם הוא באמת מרוויח נקודות מהעניין, לא מבין מה כואב לך בזה
לפחות הוא מנסה פה קצת להחיות תפורום ושאחרים יהנו גם מסטים טובים
אז צריך להגיד תודה ולשתוק, או פשוט לא להגיב.
אם קשה לך לחכות 40 דקות בסבלנות אל תוריד וזהו.

חחחחחח..אתה בכח מנסה להתווכח איתי שאני מכיר את רפידשייר מהרגע שהוא הוקם ? תתפלא אבל כן..מי שמעלה לרפידשייר יודע בדיוק למה הוא מעלה דווקא לשם(מניסיון אישי) גם אני הייתי כזה, ועוד רבים וטובים ממנו.

ותבין
אני לא מחכה כי יש לי פרימיום

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
עזוב זה שחר...
הוא היחיד כאן שזה מפריע לו...
הוא מנסה למצוא הצדקה בטיעונים מגוחכים שבכל פורום אחר ראפיד שייר זה משהו זוועה
אני לא יודע על מה הוא מדבר ועל איזה פורומים הוא מדבר אולי אלה פורומים של אנשים ממורמרים כמוהו שקשה להם לראות אנשים אחרים נהנים מסטים.
בתור אחד שרשום בעשרות פורומים שרובם לא בארץ אני יכול להעיד שהמצב לא קרוב בכלל למששחר חושב שהוא...
אבל כמו שאמרתי
זה שחר
לבן אדם יש היסטוריית ויכוחים עניפה

אהה ורק שתדע אדון שחר שההתפלספות שלי על ראפידשייר היתה כי כבר הוצאת לי תאוויר והחשק להגיב לך

אבל אתה מדבר לי על אמינות?
הדיעה שלך זה לא דבר אמין בכלל אז בבקשה בחר תמילים בזהירות לפני שאתה מפיל את עצמך באותה הרשת.

אם היית חכם מספיק כדי להבין את כיוון הדברים שלי שמהם משום מה בשיא חוסר החוכמה שלך הצלחת להסיק (שגם זה הישג) שאני לא אמין אז אולי היה אפשר להגיע איתך לאנשהו בדיונים כאן

אתה לא צריך להתלבט יותר מדי תכנס לפורום של הסטים כאן תשים לינק של רפידשייר ותראה שאנשים יבקשו לינק אחר

ואם אני סתם מתווכח למה אתה נלחץ ומשקיע כל כך בתגובות שלך ? זה סותר את מה שאתה אומר
Shahar
ד"א לכל הספקנים

Hello, Shhahahar! Your Premium-Account is valid until Tue, 20. Jun 2007. If you want to extend your premium-account, just click on "Extend Account" below. You have collected 63698 Premium-Points so far. To download files with your Premium-Account, you have to know the URL of that file and click on it. For privacy-reasons we do not offer a search-engine (See FAQ). Thus your uploads are safe here and will only be downloaded by the people you give the URL to. In the last 5 days you have downloaded 990 MB.

למי שחשב שיש לי אינטרס להתלונן על הלינקים המגוכחים שלו - יש לי פרימיום בתוקף בערך לחצי שנה.. אין לי שום אינטרס לקנא :D
הכל משיקולים טהורים
.::UnusTheos::.
quote:
Originally posted by Shahar
ד"א לכל הספקנים

Hello, Shhahahar! Your Premium-Account is valid until Tue, 20. Jun 2007. If you want to extend your premium-account, just click on "Extend Account" below. You have collected 63698 Premium-Points so far. To download files with your Premium-Account, you have to know the URL of that file and click on it. For privacy-reasons we do not offer a search-engine (See FAQ). Thus your uploads are safe here and will only be downloaded by the people you give the URL to. In the last 5 days you have downloaded 990 MB.

למי שחשב שיש לי אינטרס להתלונן על הלינקים המגוכחים שלו - יש לי פרימיום בתוקף בערך לחצי שנה.. אין לי שום אינטרס לקנא :D
הכל משיקולים טהורים

אחי אני רואה שיש לך הרבה בעיות...
Shahar
quote:
Originally posted by .::UnusTheos::.
אחי אני רואה שיש לך הרבה בעיות...

יותר מדי :) איזה לדוגמא?
.::UnusTheos::.
quote:
Originally posted by Shahar
יותר מדי :) איזה לדוגמא?

עזוב אחי אפילו אין לי כוח לפתח איתך את הדיון הזה....

אתה פשוט מקרה אבוד גבר !!!!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel