return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 
Giuseppe Ottaviani - Italy in the mix 001 @ Afterhours.fm 31 Jan 07

Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אוי נקודה
אל תשאל הבן אדם עוד שנייה מיליונר בזכות הנקודות האלה
זכותו להעלות לאן שבא לו
יו סנד איט הלינק מתפוגג תוך שבוע
אני מעדיף ראפיד שייר
למעשה אני רוצה שיעלו רק לראפיד שייר
לי זה הכי נוח
ולא אין לי חשבון פרימיום איך אני איתך?
פוליטיקאי קטן זה משאתה

וכן אתה צודק דבר פשוט כמו שציינת אני לא עושה בשביל בחורה
הבחורות שאני יצאתי איתם היו זורקות אותי בבעיטה אם הייתי מתרגם להם שיר כזה רדוד

זה בסדר נכנסתי לך לטרד ויצאתי ממנו
תודה שחזרת שחר...כרגיל אולי הפורום נראה מעט יותר חי אבל מבחינת דיונים על מוזיקה אתה (שוב) לא תורם דבר

אז סתם בשביל הידע הכללי שלך - המקורות הכי גדולים לנקודות אלה הפורומים. אלה המקומות שהפרסום בהם הכי משתלם ותאמין לי שלפני חצי שנה אני הגעתי ל 10,000 רק בזכות פורומים לפני שכל העולם התחיל עם זה וגרם לאנשים לשנוא את האתר אחסון הזה..

אבל למה ללכת רחוק - תכנס כאן לפורום של הסטים ותראה לבד שאנשים לא סובלים את רפידשייר
"הכי נוח"
חחחחחחחחחחחח
זה לא נראה לי ממש נוח להוריד סט ב 2-3 חלקים כשבין חלק לחלק אתה צריך לחכות 40 דקות (במקרה הטוב). אם האתר הזה היה כל כך נוח לא היו באינטרנט עשרות אלפי אנשים שמנסים לעקוף את זמן ההמתנה..
חבל שאתה לא יכול להיות אמין בויכוחים ולפעמים להודות שהצד השני צודק (אני בניגוד אלייך יכול להראות לך דוגמאות מאנשים בטראנסאדיקט שלא סובלים את רפידשייר, והאחוז של האנשים האלה הרבה יותר גבוה מהאחוז של אלה שאוהבים)

ותתפלא אולי היא כן תאהב..בינתיים השיר הרדוד הזה נהיה אחד הלהיטים הכי גדולים של 2007 ולא נראה לי שבחורות חושבות שהוא כזה רדוד (אתה מוזמן לעשות סקר בין בחורות )

ואין על מה אני יודע שאני מחיה כל מקום שאני מגיע אליו :D

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
מישהו התגעגע לשחר? :stongue:
הרבה זמן לא היו ויכוחי אילן - שחר חחח

הויכוחים האלה מתחילים לשעמם אפילו אותי כשאני רואה שהוא אומר שרפיד שייר הכי נוח בזמן שהאתר הזה כל כך מקשה על מי שאין לו חשבון פרימיום ובזמן ש98% מכלל הגולשים לא סובלים תאתר הזה
לא נשמע ממש בנאדם אמין :rolleyes:
Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by Shahar

הויכוחים האלה מתחילים לשעמם אפילו אותי כשאני רואה שהוא אומר שרפיד שייר הכי נוח בזמן שהאתר הזה כל כך מקשה על מי שאין לו חשבון פרימיום ובזמן ש98% מכלל הגולשים לא סובלים תאתר הזה
לא נשמע ממש בנאדם אמין :rolleyes:

האמת, בזמן האחרון כל המוסיקה שאני מוריד היא דרך לינקים כאלה
ואני בחיים לא מוריד מ
RS
ברוב הפורומים שאני מקבל מהם תמוסיקה מפרסמים שני לינקים לרוב בגלל שצריך לחכות הרבה זמן כדי להוריד יותר מטראק אחד..
Shahar
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
האמת, בזמן האחרון כל המוסיקה שאני מוריד היא דרך לינקים כאלה
ואני בחיים לא מוריד מ
RS
ברוב הפורומים שאני מקבל מהם תמוסיקה מפרסמים שני לינקים לרוב בגלל שצריך לחכות הרבה זמן כדי להוריד יותר מטראק אחד..

זאת כבר דרך יותר אנושית. אבל זה לא משתלם לו כי כל הרעיון שלו זה לחלק לך את הסט ל 2-3 חלקים ואז אתה חייב להוריד את שלושתם ועל 10 איש הוא עושה 30 נקודות.

אותו עקרון במשחקים - מחלקים לך דיסק אחד ל 40 קבצים, 10 איש מורידים = 400 נקודות
מספיק שיפרסמו את זה ב 5 פורומים וזה 2000 נקודות
ומן הסתם מורידים יותר מ 10 ככה שתעשה לבד את החישוב.

אף אחד לא באמת עושה את זה כדי שאתה תהיה מרוצה ויהיה לך את הסט שלך
אנשים פשוט יודעים שאתה תרוץ להוריד, אז הם מנצלים את זה ושמים סט שמאד יפתה אותך, ואתה מן הסתם חייב להוריד כי אין לך מקור אחר.
כמו שכבר אמרו במקומות אחרים - אם האנשים האלה היו כל כך דואגים להנאה שלך הם היו מקלים עלייך ומעלים לאתר איחסון אחר שלא עושה מגבלות כמו ראפיד.

אז אולי אלה שמעלים לא ממש דואגים לך אלא לנקודות שלהם =]
r0tmani
אני לא מבין מה הבעיה פה?
ראובן עשה פה ג'סטה והביא לינקים לסטים כדי שגם אחרים יוכלו להנות
הדבר האחרון שיש לו בראש זה איך לנצל את העניין הזה ולהרוויח ממנו.
וגם אם הוא באמת מרוויח נקודות מהעניין, לא מבין מה כואב לך בזה
לפחות הוא מנסה פה קצת להחיות תפורום ושאחרים יהנו גם מסטים טובים
אז צריך להגיד תודה ולשתוק, או פשוט לא להגיב.
אם קשה לך לחכות 40 דקות בסבלנות אל תוריד וזהו.
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by r0tmani
אני לא מבין מה הבעיה פה?
ראובן עשה פה ג'סטה והביא לינקים לסטים כדי שגם אחרים יוכלו להנות
הדבר האחרון שיש לו בראש זה איך לנצל את העניין הזה ולהרוויח ממנו.
וגם אם הוא באמת מרוויח נקודות מהעניין, לא מבין מה כואב לך בזה
לפחות הוא מנסה פה קצת להחיות תפורום ושאחרים יהנו גם מסטים טובים
אז צריך להגיד תודה ולשתוק, או פשוט לא להגיב.
אם קשה לך לחכות 40 דקות בסבלנות אל תוריד וזהו.

עזוב זה שחר...
הוא היחיד כאן שזה מפריע לו...
הוא מנסה למצוא הצדקה בטיעונים מגוחכים שבכל פורום אחר ראפיד שייר זה משהו זוועה
אני לא יודע על מה הוא מדבר ועל איזה פורומים הוא מדבר אולי אלה פורומים של אנשים ממורמרים כמוהו שקשה להם לראות אנשים אחרים נהנים מסטים.
בתור אחד שרשום בעשרות פורומים שרובם לא בארץ אני יכול להעיד שהמצב לא קרוב בכלל למששחר חושב שהוא...
אבל כמו שאמרתי
זה שחר
לבן אדם יש היסטוריית ויכוחים עניפה

אהה ורק שתדע אדון שחר שההתפלספות שלי על ראפידשייר היתה כי כבר הוצאת לי תאוויר והחשק להגיב לך

אבל אתה מדבר לי על אמינות?
הדיעה שלך זה לא דבר אמין בכלל אז בבקשה בחר תמילים בזהירות לפני שאתה מפיל את עצמך באותה הרשת.

אם היית חכם מספיק כדי להבין את כיוון הדברים שלי שמהם משום מה בשיא חוסר החוכמה שלך הצלחת להסיק (שגם זה הישג) שאני לא אמין אז אולי היה אפשר להגיע איתך לאנשהו בדיונים כאן

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel