return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 5 
גברים ונשים במוסיקה

YoraY
:D

אי ג'י לא תאבד מהקהל שלה למה הקהל שלה זה חובבנים - בשביל זה ורק בשביל זה היא נועדה... זה צעצוע למתחילים..

ולא הזכרתי אפילו פרוטי.. כיום קשה לזלזל בה כמו פעם שזה היה דבר מאד כיף אני חייב לציין :)

אבל אין אין הקלאסה זה קיו בייס.... :)
הטירוף זה לוג'יק

וריזון הכל טוב ויפה אבל זה מהצד!
YoraY
אבל בואו לא נשכח את האיש והאגדה איירבייס שנתן המון ריספקט לריזון עוד בימי החיתולים שלה! כןכן משם הוא התחיל.. איפה הוא היום? לאדע.. אני רק זוכר שההתחלה שלו הייתה מבוססת עליה
DvJ
quote:
Originally posted by YoraY
אבל בואו לא נשכח את האיש והאגדה איירבייס שנתן המון ריספקט לריזון עוד בימי החיתולים שלה! כןכן משם הוא התחיל.. איפה הוא היום? לאדע.. אני רק זוכר שההתחלה שלו הייתה מבוססת עליה

בקרוב בישראל
הרבה אומנים לא מגיעים לפה והוא הצליח ריספקט:D
uzi
quote:
Originally posted by YoraY
אי ג'י לא תאבד מהקהל שלה למה הקהל שלה זה חובבנים - בשביל זה ורק בשביל זה היא נועדה... זה צעצוע למתחילים.

YES sir (I CAN BOOGY)!
uzi
אכן כן. על הביוגרפיה של איירבייס נתן לקרוא באתר שלו. אני מכיר אותו לפני שהוא התפרסם, הוא היה בשנת 2001 באיזה מיילינג ליסט של טראנס והשמיע לנו סמפלים והיינו המומים. מזל שיש איזה סימן להופעה באופק! בחיי, זה כמו לנסות להפריח את השממה! ממש לא נשאר כלום מקלאב טראנס בארץ. שלא נדבר על זה שנקסט עשו כל כך הרבה מהומה שהם חוזרים... הם באמת חזרו להיות אותו החרטא! לפחות ארמין נתן תוכנית חמודה היום.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel