|
|
| dee_yee_cool |
co tu duzo mowic to co zrobil Sander ze swoim setem to przekracza wszelkie moje oczekiwania do niego pierwszy raz slyszalem liveset w jego wykonaniu do tej pory tylko Identity mix i mixy w jakis rozglosniach ale nigdy liveseta, zagral celujaco wspaniala selekcja utworow, a moja dziewczyna wprost sie zakochala w jego muzyce i wspanialej prezencji wspanialy chlopak mam nadzieje ze bedzie jeszcze nie raz u na
na temat Armina to nie mam slow spelnil wszystkie moje zyczenia az nie chce mi sie wierzyc, w poniedzialek wyslalem mu email, ktory przeczytal w ASocie 287 i napisalem ze z ogromna radoscia uslyszalbym utwor Rush Hour z Armin Only 2 to utwor przewodni no i co, Armin otworzyl swojego seta identycznie jak na Armin Only 2, gral wspanile swietny kontakt z publika i nawet raz powiedzial Dziekuje:D
Remy no niestety to nie moje klimaty, kompletny zamulony set dla mnie nie podoba mi sie taka muzyka, ale kompletnie nic innego sie nie spodziewalem i wykorzystalem to na odpoczynek.
Markus zagral swietnie swoj set, spodobala mu sie napewno publicznosc, ktora tak w polowie to nie za bardzo wiedziala chyba co on wogole gra sadzac czasem po reakcjach ale set znakomity, zagral without you near, without you dogzilli, cos dave202 zdaje sie generate the wave.
na angelo juz nie mialem czasu musialem wracac na pociag
gwiazda wieczoru jak dla mnie: Sander Van Doorn jak to by pewnie powiedzial Armin: przeniosl eventy organizowane w Polsce do nastepnego etapu -> to the next level:D
pozdro |
|
|
| MoN-SooN |
hejka
Ja Sandera sluchalem tylko jednym uchem, ale gral fajnie. Zastanawia mnie czy zagral Grasshoper? bo jakos nie uslyszalem.
Remy mnie calkiem pozytywnie zaskoczyl. Set dosc monotonny, ale niektore utwory mialy kopniecie.
Wiedzialem, ze Armin bedzie musial zaczac dosc ostro i skonczyc delikatniej (zreszta zawsze tak konczy), bo taki byl timetable. No i zagral swietnie. Caly set byl energetyczny, mnostwo swiezych kawalkow i pare klasykow. Ani razu nie spojrzalem na zegarek a jak skonczyl to bylem wyj*bany jak kon po westernie i Markus mimo, ze gral swietnie (miazdzyl skillem mixowania - respect), to generalnie polowe seta przesiedzialem a potem juz poszedlem :)
Armin zagral 2-3 kawalki z ostrym przytupem, ktore wryly mi sie w pamiec ale nie znam tytulow. Moze Bartek jestes w stanie pomoc i uzupelnic jakies tytuly. W srodkowej czesci seta lecialy takie bomby jak Torrent, Aria Epica (Bart Claessen rmx), Into The Light (Mac Zimms rmx), This World Is Watching Me (chyba najlepsze ID bylo wlasnie przed tym kawalkiem), Carabella itp. Byl tez nowy track Seana Tyasa (jeszcze bez nazwy chyba), ktory mozna uslyszec np na guestmixie Seana u djx2 - Questions 008. Rzeznia :) |
|
|
| dee_yee_cool |
| quote: | Originally posted by MoN-SooN
Moze Bartek jestes w stanie pomoc i uzupelnic jakies tytuly. |
postaram sie na jutro zrobic trackliste sandera i armina, nie bedzie kompletna bo armina notowalem do polowy potem postanowilem sie bawic ale masz racje armin zagral kilka bomb, ktore juz w tej chwili usilnie poszukuje, jeden utwor zagral ten sam co sander wkrotce umieszcze link i moze ktos poda ID.;) |
|
|
| dee_yee_cool |
Sander Van Doorn Live @ Trance X-plosion 2oo7 with Armin Van Buuren 10-February 2oo7, Arena Hall, Poznan, Poland
01. Wamdue Project - King Of My Castle
02. Nic Chagall - WYN (NC's Progs Mix)
03. R.V.D.B. - Access (Randy Katana Remix)
04. Club Scene Investigators - Direct Dizko (SvD Remix)
05. ID
06. Thomas Bronzwaer - Close Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix)
07. Cosmic Gate - Analog Feel (Rank 1 Digital Rehash)
08. Randy Katana - Sex (Original Mix)
09. Armin van Buuren - Control Freak (SvD Remix)
10. Gleave - Needle Werk (Original Mix)
11. Tiesto - Flight 643 (Richard Durand's 2007 Remix)
12. ID
13. Jamaster A - Bells Of Tiananmen (Airbase Remix)
14. Sonicvibe presents Vardran - Lightform (Vardran's Chunky Funky Mix)
15. Remo-Con - Cold Front (Bart Claessen Remix)
16. ID
17. Kyau & Albert - Are You Fine? (Original Mix)
ID 16 umieszcze linka wkrotce wrecz blagam was o ten utwor rozwalil mnie kompletnie nie moge sie doczekac go:eyespop: :eyespop: :eyespop: |
|
|
| MoN-SooN |
e! po tej trackliscie zaczalem zalowac, ze na Sanderze praktycznie nie bylo mnie na parkiecie.
jak masz jakies sample do ID to wystaw :) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland
|