|
|
| kleszcz |
Można być tylko zadowolonym i dumnym z tego że jeżeli chodzi o duże eventy w PL, to cały czas idzie to w dobrym kierunku a co najważniejsze cały czas do przodu ! Kolejnym tego przykładem jest choćby drugi występ wielkiej gwiazdy w PL, jaką jest oczywiście DJ TIESTO ! :)
Niestety ja na obecną chwile już wiem, że mnie nie będzie na tej imprezie, gdyż nie będę miał takiej możliwości. Zdaję sobie sprawe z tego że nie będzie mnie czymś co utkwi w pamięci każdemu, kto zagości na ten event. No cóż, pozostaje tylko mieć nadzieje że nie pierwszy i nie ostatni raz ... (mowa o taki eventach) :) |
|
|
| dee_yee_cool |
Update 3
znane sa godziny otwarcia Hali Ludowej i poczatek wystepu Tiesto tak jak mozna bylo przypuszczac takie imprezy nie zaczynaja sie wczesniej niz 22 i nie inaczej bedzie tym razem, przed wystepem Tiesto bedzie mozliwy udzial w setach w tzw scenach bocznych na razie nic nie wiadomo odnosnie szczegolow.
19.00 - otwarcie drzwi głównych
21.30 - otwarcie drzwi na scenę
22.00 - start sceny głównej |
|
|
| ronin85 |
TUTAJ ZNAJDZIESZ PIERWSZE ZDJĘCIA: http://www.fotoshow.pl/list.php?exh...&u=&ee_lang=pol
FIRST PHOTOS FROM EVENT:
Wrzuciłem pierwsz± serię zdjęć, na ¶wieżo, jeszcze na emocjach.
Jednakże muszę przyznać, że ze ¶wiatełkami, programem artystycznym oraz
warunkami do fotografii bardzo kiepsko i biednie. Nie mówi±c o tym, że nie było się
gdzie poruszać.
Za to hołd dla Tiesto za projekt elements of life oraz perfekcyjn± choreografię muzyczn±.
Jednak jako słuchacz i fotograf opu¶ciłem halę z niedosytem, lekko się rozczarowałem.
Zapraszam do galerii. |
|
|
| dee_yee_cool |
dzieki za link do zdjec jak masz tego wiecej w tej jakosci to wrzucaj ;)
ja bardzo zaluje ze Tiesto grajac swoje sety w Polsce ma zerowy kontakt z publika jakby wogole go to nie cieszylo ze do nas przyjechal. Set baaaardzo dlugi, niezle doswiadczenie przezyc cos takiego szczegolnie ze chyba nie bylo takiego artysty, ktory zagralby ponad 7 godzin liczac wszystkie gatunki muzyczne oprocz trance.
se mi sie podobal nawet byly momenty oczywiscie gdzie zagral gorzej ale muzyke dobral dla wszystkich i bylo naprawde co posluchac. Zawsze chcialem go zobaczyc na zywo ale to byl moj pierwszy i ostatni jego koncert.
co do imprezy to koszmarny byl widok spiacych gdzie popadnie ludzi nawet przed 23 w szoku bylem:eek: za duzo kompletnie pijanych i nacpanych ludzi ktorzy nie mieli pojecia ze sa na jakiejs imprezie. nie wiem czy na tej imprezie byla jakas ochrona bo te 3-4 osoby to chyba jakas parodia:wtf: .
Organizacja - poziom zerowy ludzie sie doslownie zabijali, kolo mnie dziewczyna zaczela dostawac bezdechu i gdyby jej nie rzucili gora doslownie do wejscia pewnie byla by tragedia:whip: , kilka innych w moim otoczeniu odlecialo z braku powietrza i nerwow poniewaz nawalone miski zaczely sie udzielac.
Tracklista jest juz podana w dziale Tracklist Requests / Postings !tutaj! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland
|