|
|
| m0sh |
| quote: | Originally posted by Shahar
לא נכון..אודיו לרכב זה דבר מאד ממכר..ביחוד מי שאוהב סאונד טוב (והרבה פה אמורים לאהוב) זה מתחיל מזה שאתה רוצה לקנות רדיו דיסק זול ופשוט ב 300 שקל...ממשיך בזה שאתה משתכנע לקנות פיוניר של חברה מוכרת כמו פיוניר, אחר כך אתה חושב שאם כבר לקנות אז לפחות שיהיו הרבה פונקציות, אחר כך סאונד טוב..הופ הגעת לרדיו דיסק ב 1500 ש"ח (שזה נחשב זול) רדיו דיסק טוב היום עולה מעל 2000 ש"ח
אחר כך אם כבר יש לך רדיו דיסק - אז לפחות רמקולים טובים שתוכל לשמוע בהם את הרדיו דיסק שלך...מתחיל ברמקולים קדמים עובר לאחוריים ואז פתאום בא לך סאב....אם כבר סאב אז מגבר...ולמה רמקולים רגילים כשאפשר קומפוננט
לקינוח אם כבר יש לך את כל אלה - מה עם בידוד כדי שהסאונד ישמע מושלם?:D
בקיצור,
מי שבאמת מסתכל על מה שהוא אוהב ופחות מסתכל על הכסף - כן יתאהב ויתמכר לזה..לא חייבים להיות עשירים בשביל זה..מערכת טובה בונים לאט לאט.
אבל אני בטוח שכל מי שבאמת אוהב מוזיקה וסאונד טוב יכול להתמכר לזה. רק צריך להסתובב במקומות הנכונים |
אני אוהב סאונד טוב ובכל זאת אני לא מוציא כל כך הרבה כסף?
למה? כי זה יקר ולא שווה את הכסף ובכלל אני לא יכול לשמוע חזק מידי בלי אטמים
אכן יש לי רדיו דיסק פיילוט עכשיו שקיבלתי מהביטוח אחרי שגנבו לי את המערכת ואני מתבאס ממש |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by m0sh
אני אוהב סאונד טוב ובכל זאת אני לא מוציא כל כך הרבה כסף?
למה? כי זה יקר ולא שווה את הכסף ובכלל אני לא יכול לשמוע חזק מידי בלי אטמים
אכן יש לי רדיו דיסק פיילוט עכשיו שקיבלתי מהביטוח אחרי שגנבו לי את המערכת ואני מתבאס ממש |
גם אני הייתי אומר בדיוק מה שאתה אומר עכשיו, לפני שנה
אבל ברגע שאתה נכנס לזה ממש ומכיר אנשים שיש להם ורואה איך זה נשמע ומה ההבדלים אתה מתחיל מאד מאד לאהוב את זה
ברור שבנאדם שלא קשור לזה יגיד זה לא שווה כלום..גם אני הייתי כזה
ברגע שתכיר אנשים שיש להם רכבים כאלה אני בטוח שאתה תתאהב בזה
אולי אתה מקרה יוצא דופן בגלל האוזניים שלך..
בקשר לרדיו דיסק - אם בא לך לקנות רדיו דיסק חדש תן תקציב ואני יכול למצוא לך משהו ממש טוב במחיר הזה |
|
|
| m0sh |
| זה מדהים אבל אני אישית באמת מעדיף להשקיע בקולנוע ביתי יותר אם כבר...באוטו צריך שישמעו סבבה וזהו לדעתי...כנראה שזה בעיקר קשור לאוזניים שלי |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by m0sh
זה מדהים אבל אני אישית באמת מעדיף להשקיע בקולנוע ביתי יותר אם כבר...באוטו צריך שישמעו סבבה וזהו לדעתי...כנראה שזה בעיקר קשור לאוזניים שלי |
דווקא בקולנוע ביתי אני לא משקיע...
אני רואה סרטים במחשב וגם זה בקושי..לא מתלהב מקולנוע ביתי..הסאונד לא יותר מדי חשוב לי וגם אין לי כח לראות בסלון |
|
|
| cluBBer |
| quote: | Originally posted by Shahar
פנית לבנאדם הנכון :D
גם אני כנראה יעשה אצלו. או אצל א.ד.י מערכות בראשון
שגם הוא בנאדם שעובד לא פחות טוב משמעון (מנהל סאונד סטורם). שניהם אנשים עם ידע טכני מצוין! כל הכבוד שהלכת אליו ולא לאיזה ילד שיעשה לך עבודה ערבית ב 50 שקל.
ד"א שמעון מסאונד סטורם הוא שופט בתחרויות
EMMA- תחרות סאונד
איזה רמקולים יש לך ד"א? |
הוא תותח
הוא עשה מכונית תצוגה בשביל תערוכה לאיזה חברה ידוע,כרגע ברח לי השם
יש לי רמקולים של KENWOOD
העברתי אותם מפיאט אונו הישן שהייה לי
בקטנה , בשביל להוציא משהו מהם חייב מגבר
אבל אין לי כוח כרגע להתעסק בזה |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|