return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 
Heyyyy alll ;)

Shahar
quote:
Originally posted by .A.Y.
אני אישית הייתי מפרק תמערכת מהאוטו ומרכיב אותה על המיטה:crazy:

בחיים לא
m0sh
אני לא הייתי מבזבז כל כך הרבה כסף על מערכת לאוטו
Shahar
quote:
Originally posted by m0sh
אני לא הייתי מבזבז כל כך הרבה כסף על מערכת לאוטו

לא נכון..אודיו לרכב זה דבר מאד ממכר..ביחוד מי שאוהב סאונד טוב (והרבה פה אמורים לאהוב) זה מתחיל מזה שאתה רוצה לקנות רדיו דיסק זול ופשוט ב 300 שקל...ממשיך בזה שאתה משתכנע לקנות פיוניר של חברה מוכרת כמו פיוניר, אחר כך אתה חושב שאם כבר לקנות אז לפחות שיהיו הרבה פונקציות, אחר כך סאונד טוב..הופ הגעת לרדיו דיסק ב 1500 ש"ח (שזה נחשב זול) רדיו דיסק טוב היום עולה מעל 2000 ש"ח

אחר כך אם כבר יש לך רדיו דיסק - אז לפחות רמקולים טובים שתוכל לשמוע בהם את הרדיו דיסק שלך...מתחיל ברמקולים קדמים עובר לאחוריים ואז פתאום בא לך סאב....אם כבר סאב אז מגבר...ולמה רמקולים רגילים כשאפשר קומפוננט

לקינוח אם כבר יש לך את כל אלה - מה עם בידוד כדי שהסאונד ישמע מושלם?:D

בקיצור,
מי שבאמת מסתכל על מה שהוא אוהב ופחות מסתכל על הכסף - כן יתאהב ויתמכר לזה..לא חייבים להיות עשירים בשביל זה..מערכת טובה בונים לאט לאט.

אבל אני בטוח שכל מי שבאמת אוהב מוזיקה וסאונד טוב יכול להתמכר לזה. רק צריך להסתובב במקומות הנכונים
.A.Y.
תשמע מסכים איתך שכל מה שקשור לסאונד ממכר לאללה
אבל תכלס כמה זמן אתה שומע ביום מוסיקה באוטו?
לאדע יכול להיות שאתה כל היום בנסיעות או שאתה אוהב סתם לשבת עם חברים צמוד לאוטו בלילות
אבל אני אישית הייתי הרבה יותר מעדיף להשקיע תכסף בציוד ביתי (במיוחד כי אני יוצר אבל גם בלי קשר הייתי מעדיף מערכת סאונד נורמלית לחדר מאשר למכונית)
mitre
חישוב קטן לפי הנתונים שהבאת למעלה:
2 מגברים שלך זה בערך 1250
סאב זה בסביבות 850
רדיו דיסק כמו שאמרת 1500-2000

כלומר אתה מתחיל רק מ-3.6-4.1K
וזה בלי רמקולים... שאין לי מושג ממש כמה יעלו הרמקולים, וצריך גם קרוסאובר (אין לי מושג בכל הדברים האלה אז תתקן אותי אם אני טועה)
תוסיף לזה רמוקלים, תוסיף עוד קצת ובמחיר כזה אתה כבר יכול לקנות לך אוטו...

בקיצור העסק הזה לעשירים, או לחולי מוזיקה שיעדיפו לעשות את זה במקום לאכול :)))

סתם שאלה בנושא: באתר של סאונסטורם ראיתי בגלריה כמה עבודות שהם עושים על רכבים די ישנים, השאלה היא למה להשקיע כ"כ הרבה כסף כאשר האוטו לא עולה הרבה יותר מזה, לפחות זה נראה ככה.

ודבר אחרון: שלח לי בבקשה לפרטי או תשאיר כאן כמה פורומים בנושא, יהיה מעניין לקרוא.

תודה

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel