return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 
אני נוסע לאילת יום רביעי...

s0undw4v3
אחי... אם אתה כבר באילת- גם ידידה שלי שם... עשה טובה זיין אותה שתעזוב את החבר הדפקט הזה שלה.... אני לא יכול לראות אותם ביחד זה עושה לי בחילה
:whip: :whip: :whip:

טוב יאללה זה כבר נשמע דפוק :D

בכל מקרה אחי- תהנה!
Hell_Copter
quote:
Originally posted by s0undw4v3
אחי... אם אתה כבר באילת- גם ידידה שלי שם... עשה טובה זיין אותה שתעזוב את החבר הדפקט הזה שלה.... אני לא יכול לראות אותם ביחד זה עושה לי בחילה
:whip: :whip: :whip:

טוב יאללה זה כבר נשמע דפוק :D

בכל מקרה אחי- תהנה!

חחחח.. קודם כל הוא כבר באילת אבל לא משנה

וגם אם הוא יזיין אותה אז לא נראה לי זה יהיה בשביל להפריד בינה לבין חבר שלה אם אתה יודע למה אני מתכוון
Ariels
כושי... 40 נחשים שם שייכים לחבר הכי טוב שלי.... הם עשו הסכם שבכושי יטפלו בהם וכשחבר שלי משתחרר הוא לוקח את כולם בחזרה והם כבר יהיו שווים איזה 30 אלף שקל יותר מלפני שהוא יתגייס

ד"א זה ים כסף, פיתון מתכדרר תינוק אפשר לקנות ב 150 שקל ואחרי כמה עכברים וכמה חודשים הוא מגיע לאיזה 1000 שקל

חבר שלי יוני קנה מחשב ומערכת רק מהרווחים של הגדילה
yahel222
quote:
Originally posted by Ariels
כושי... 40 נחשים שם שייכים לחבר הכי טוב שלי.... הם עשו הסכם שבכושי יטפלו בהם וכשחבר שלי משתחרר הוא לוקח את כולם בחזרה והם כבר יהיו שווים איזה 30 אלף שקל יותר מלפני שהוא יתגייס

ד"א זה ים כסף, פיתון מתכדרר תינוק אפשר לקנות ב 150 שקל ואחרי כמה עכברים וכמה חודשים הוא מגיע לאיזה 1000 שקל

חבר שלי יוני קנה מחשב ומערכת רק מהרווחים של הגדילה

איפה אני משיג כאלה?????????
Ariels
זה תעשיה... אנשים מגדלים נחשים משני מינים ואז הנחשה משריצה איזה מיליון נחשים קטנים
חבר שלי היה מחזיק בבית ארון שלם רק עם כלובים לעכברים והחולדות שהוא היה נותן לנחשים הוא גם היה עושה טבלאות מי אכל כמה ומתי

בגדול יוני (חבר שלי) היה קונה מיבואנים עד שהוא התחיל לגדל בעצמו, לפני שהוא התגייס הוא היה האספן ה 4 במדינה בגדול של האוסף שלו אבל הוא מכר את הרוב ו איזה 40 הוא שם אצל כושי והשאיר איזה 4 בבית בשביל הכיף

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel