return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 
Sunrise Video 2006

MaRvX
quote:
Originally posted by Marco Cruz
:gsmile: a takich nie mało ;) ... ale słyszałem, ze maja podnieść w neo prędkość łącza jakoś niedługo... może już zostawie tego kompa na noc :D niech już stracę hehehh. Pozostanie mi jeszcze zrobić troszkę miejsca na mojej osiemdziesiątce na ten wielgachny plik ;)

no juz o tym wiem po przeczytaniu tego artykulu

Neostrada TP - Zwiekszenie Predkosci

nawet dobrze sie zapowiada :D bo mam neo 1024 kb/s czyli download z dobrych serwerkow mam okolo 125 Kb/s :D a prawdo podobnie bede mial jeszcze raz tyle :D hehe a o dysk to tez juz sie troszke moge martwic :P mam maxtora 250GB SATA i segate barracuda 40GB ATA i prawie juz zapelnione to wszystko jest :P hehe a filmiku tego nie widzialem niestety tak jak wyzej pisalem, za pozno sie skapczylem ze na forum linki byly =/ ehh mowi sie trudno ;p
Marco Cruz
quote:
Od poniedziałku, 8 stycznia

-czyli kiedy dokładnie, bo już mamy wtorek... ahh ta neo... zawsze jakieś z nimi problemy :rolleyes: ale dobra, dobra, koniec off topa :P :D
MaRvX
quote:
Originally posted by Marco Cruz
-czyli kiedy dokładnie, bo już mamy wtorek... ahh ta neo... zawsze jakieś z nimi problemy :rolleyes: ale dobra, dobra, koniec off topa :P :D

kuuurde a jednak to sciema =/ tutaj wszystko pisze...

Przyspieszenie Neo Odwolane
Outsider
To może warto kupić to DVD?
Marco Cruz
quote:
Originally posted by MaRvX
kuuurde a jednak to sciema =/ tutaj wszystko pisze...

Przyspieszenie Neo Odwolane

-wiedziałem, ze z nich oszuści. Banda je.anych polskich decydentów:mad: :haha:
(dzięki za info...)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland