|
|
| mitre |
אני מייצג את האוכלוסיה של חיילים עדיין ואני מעדיף לשלם 70 שקל על משהו איכותי שאני אוהב, מאשר 40-60 על איזה מוזיקה מעפנה, DJ מעפן, וצפצופים באוזניים יום למחרת.
הלוואי שיהיו דברים כאלה פעם בחודש, בינתיים זה בקושי פעם ב-3 חודשים, אין לי בעיה לוותר על כמה דברים בשביל להגיע לאירועים כאלה.
| quote: | Originally posted by Shahar
בקשר לכושר - 20 דקות לא נותנות לך כלום
העבודה על הגוף מתחילה בדיוק אחרי 20 דקות של דופק גבוהה
ובשבוע לא תוכל לשפר את הכושר אבל יפה על המוטיבציה
תמשיך עם זה רק תנסה להגדיל תמרחק שאתה רץ ושיהיה יותר מ 20 דקות
(אם באמת עשית את כל זה)
אולי בסוף תלך על כיוון של פיתוח גוף :D |
| quote: | Originally posted by DJMIKE
עוד שבוע בדיוק המסיבה!!!! עשיתי היום ריצה של 20 דקות לשיפור הכושר, כל השבוע הקרוב אני עושה סטים של כפיפות בטן ושכיבות שמיכה כי הולכות להיות שם חפירו מטורפות %#^#$%@#$%#%!@#%!@#% :crazy: |
אך, אך, אופטופ כבד יהיה פה בנושא הזה... גוף מתחיל להשתמש במאגרי שומן רק אחרי שהוא מבין שלא יהיה לו מספיק סוכרים בשביל לבצע את הפעילות הפיזית וזה קורה בערך אחרי 30-35 דקות של פעילות דווקא בדופק נמוך (הרבה מתחת לסף אנארובי שזה הגבול בו הגוף עדיין מצליח להוציא חומצות חלב המופשרות בשרירים, מעל הסף הזה אתה מתחיל להתעייף מהר מאוד), כלומר ריצה קלה.
אם כבר אז עדיף לך לעשות תרגילי כוח ואז ריצה, זה יאריך את זמן האימון הכולל ויגרום לגוף לשרוף שומנים, אם זאת המטרה.
אם אין את הבעיה של אחוזי שומן, או שהמטרה היא גם לשפר את הכושר אז צריך לעשות ריצה בדופק של קצת מתחת לסף אנארובי (הכי טוב אינטרוולים - סטים של ריצה ואז מנוחה) בשביל בעצם להעלות אותו.
אבל למי כבר יש שעון דופק, יודע את סף אנארובי שלו, דופק מקסימלי ותוכנית אימונים... פשוט תמצאו את הקצב שתוכלו לעשות בו ריצה של חצי שעה - 40 דקות ולא להרגיש מתים אחריה, תעשו תרגילים לפני הריצה, תאכלו ארוחה עם הרבה חלבונים עד שעה אחרי סוף הפעילות, תשנו טוב ואתם בריאים...
וואוו אפשר להמשיך ככה עוד ועוד :).
נסחפתי קצת, מצטער :) בהצלחה עם הכושר! |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by mitre
אך, אך, אופטופ כבד יהיה פה בנושא הזה... גוף מתחיל להשתמש במאגרי שומן רק אחרי שהוא מבין שלא יהיה לו מספיק סוכרים בשביל לבצע את הפעילות הפיזית וזה קורה בערך אחרי 30-35 דקות של פעילות דווקא בדופק נמוך (הרבה מתחת לסף אנארובי שזה הגבול בו הגוף עדיין מצליח להוציא חומצות חלב המופשרות בשרירים, מעל הסף הזה אתה מתחיל להתעייף מהר מאוד), כלומר ריצה קלה.
אם כבר אז עדיף לך לעשות תרגילי כוח ואז ריצה, זה יאריך את זמן האימון הכולל ויגרום לגוף לשרוף שומנים, אם זאת המטרה.
אם אין את הבעיה של אחוזי שומן, או שהמטרה היא גם לשפר את הכושר אז צריך לעשות ריצה בדופק של קצת מתחת לסף אנארובי (הכי טוב אינטרוולים - סטים של ריצה ואז מנוחה) בשביל בעצם להעלות אותו.
אבל למי כבר יש שעון דופק, יודע את סף אנארובי שלו, דופק מקסימלי ותוכנית אימונים... פשוט תמצאו את הקצב שתוכלו לעשות בו ריצה של חצי שעה - 40 דקות ולא להרגיש מתים אחריה, תעשו תרגילים לפני הריצה, תאכלו ארוחה עם הרבה חלבונים עד שעה אחרי סוף הפעילות, תשנו טוב ואתם בריאים...
וואוו אפשר להמשיך ככה עוד ועוד :).
נסחפתי קצת, מצטער :) בהצלחה עם הכושר! |
אם הוא יעשה אימון כח ואז אירובי הוא יוריד מהמסה של עצמו
אני לא בעד זה
בקשר לחיטוב\שיפור סיבולת לב ריאה - אני עדיין חושב מה שאמרתי
לא יודע למה אמרת לו ריצה קלה
אני בעד דופק גבוה |
|
|
| mitre |
| quote: | Originally posted by Shahar
אם הוא יעשה אימון כח ואז אירובי הוא יוריד מהמסה של עצמו
אני לא בעד זה
בקשר לחיטוב\שיפור סיבולת לב ריאה - אני עדיין חושב מה שאמרתי
לא יודע למה אמרת לו ריצה קלה
אני בעד דופק גבוה |
כמו שהסברתי כבר דופק גבוה ממש לא מומלץ, זה משהו כמו אונס עצמי מבחינת פעילות פיזית. עם פיקים של דופק גבוה עובדים על כוח מתפרץ, כלומר הגדלת מאסה.
בקשר לכוח ואז אירובי - אולי זה יזיק לבודיבילדר שהוא ע מאסה, אבל למישהו שלא מתאמן או מתאמן בצורה לא סדירה ואחרי האימון יוכל איזה מנה בשרית זה רק ישפר - מכל הבחינות |
|
|
| DJMIKE |
אני מקווה שיהיה פה סינון של כל ההודעות הלא קשורות...
תודה על העצות,אבל אני רץ 3 פעמים בשבוע 8 ק"מ ככה שאני בכושר לא רע :) |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by mitre
כמו שהסברתי כבר דופק גבוה ממש לא מומלץ, זה משהו כמו אונס עצמי מבחינת פעילות פיזית. עם פיקים של דופק גבוה עובדים על כוח מתפרץ, כלומר הגדלת מאסה.
בקשר לכוח ואז אירובי - אולי זה יזיק לבודיבילדר שהוא ע מאסה, אבל למישהו שלא מתאמן או מתאמן בצורה לא סדירה ואחרי האימון יוכל איזה מנה בשרית זה רק ישפר - מכל הבחינות |
אני לא מסכים איתך
הרי באירובי אתה עובד על דופק גבוה
בספינינג לדוגמא אחרי ספרינט אפשר רק לעלות את העומס...ומה שיוצא שאתה לא נותן לגוף לנוח ומנצל עוד ועוד את מה שנשאר
ואני רואה את זה כעבודה על סיבולת
בקשר למה שאמרת - מי שלא מתאמן בצורה סדירה..אנלא מחשיב אותו כמתאמן
כי לדעתי אם כבר מתאמנים אז להשקיע
ואנלא חושב שכדאי למחוק את הפוסטים שמדברים על הכושר
יש אנשים שזה יכול לעניין אותם |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|