|
ILTA pres. Dj Phynn @ "SO", Tel Aviv, Israel 9.11.06
|
|
|
| DJ Alex E. |
טוב אז בכמה מילים...והפעם באמת בכמה מילים כי אני צריך לעוף לעבודה
אז קודם כל נהנתי מאד לראות את כולם
גם נציגי TA וגם החבר'ה של 99.יוראי סחטיין עליך שבאת הייתי בטוח שלא תגיע !
אלכס ISR,סוףסוף נפגשים :D
מחסרונו של פין רק הרווחנו לדעתי
אילן נתן סט מבריק של פרוג מהפנט שפשוט עשה לי את הערב יחס עם המרצדס SLK 350 שראיתי בחוץ וחשבתי בהתחלה שאני הוזה כמו תמיד אני מסתכל על האוטו מרחוק(ואני עוד בלי עדשות בקושי רואה משהו)ואומר לעצמי"פאק זה נראה כמו SLK(יש מכוניות שלא שוכחים אחרי מאות צפיות בטופ גיר)אבל רגע מה הסיכויים?מסתבר שזה אכן הזה זה
קיצור,אילן גרם שם לכמה התמוטטויות עצבים עם perception למרות מיקס בעייתי,וכמובן שהייתי הכי מבסוט בעולם שהטראק שקיבל את פני כאשר הגעתי למועדון היה silent sight המדהים.
אילן,כל הכבוד על הסט.באמת.חוץ מאותה פאשלה בקאס&סלייד היו יופי של מיקסים ומוסיקה נהדרת.
והייתי חייב להקדיש לך חיבוק כששמעתי את blueberry.לפי זה שניגנת את זה כבר הבנתי שאני לא אשמע את i kill 4 you אבל משהו אחר של פרוב זה תמיד מצויין,בייחוד כשזה מזכיר לי את המסיבה עם שולץ(המקורי)
אז אחרי שאילן ירד קצת איבדתי את הספירה(ואת הריכוז )לגבי מי מנגן מה,רק קלטתי את איתי מפרק את המקום עם הקטעים שלו.חפירות קשות היו בעקבות קאראבלות למיניהן.
ואם כבר בחפירות עסקינן,אני חייב לציין שלמרות נוכחות חלשה מאד מצד המעגל הפנימי(רק שלושה אנשים),עשינו את עבודת הקודש שלנו.ואני אפילו סימנתי כמה מועמדים חדשים.איזה ברזילאי אחד עם שער קצוץ ואיזה עיראקית שמוסוות תחת שם של רוסיה
ורבאק סוףסוף ראיתי את גם ערןאלעד ועמית חופרים
אפילו את מייק קלטתי מדלג מצד לצד הסט של הליידי ובסט של מנו.מהזה מדלג?מעופף מצד לצד בדילוגים א-לה עליסה בארץ הפלאות.ליצן אמיתי
כאשר קומיוניקיישן ו para siempre נוגנו הייתי בטוח שאני הולך להתעלף.בעיקר מהקטע של fire&ice.איזה קטע פאק....בחיים לא הייתי מהמר שאני אשמע אותו.איזה קלאסיקה מרגשת
אגב את רוב הסט של הליידי הפסדתי בחיפושים אחר חבר שלי שאכלתי סרט שחטפו אותו
זילבר מצטער שסחבתי אותך סתם חחחח אבל ההמבורגר היה במקום !
קיצור אני מבין שפספסתי הרבה...אבל עוד הספקתי לקלוט כמה קטעים שלה נוסח קאי טראסיד ושאר אמנים עם ניחוח עתיק מאד של הארד.היה בהחלט שונה ומיוחד לשמוע את זה
על הפירוק הסופי הופקדו הקטעים של סאנדר,אנג'לו וסיירז די שגרמו לעיקום הרצפה.תשאלו את רוטמן.
וזו כבר מסיבה שניה שלא שמעתי קטע טקנו אחד מהם...לא מבין מה מזיינים תשכל שהם מנגנים טקנו...
סתם למי שלא הבין,זה היה סט של טק טראנס וטק האוס בביפיאם גבוה.ממש לא טקנו
זהו סיימתי
תודו שהפעם לא היה ארוך !!
זונות !!
חכו אני את ההודעות הארוכות שלי שומר למסיבת פורום שלא תחשבו שנגמלתי !!
אה בהזדמנות זאת אני רוצה רק לציין שאני עד עכשיו מתקשה לשמוע משהו.מה לעזאזל היה הווליום הזה???
מסכן ענברי היה צריך להגיד לי את אותו משפט 30 פעם עד שהבנתי מה הוא אומר.וכן,זה היה בעיקר בגלל הווליום !
בעיקר...
לסיכום,היה ערב בנוזונה
ממש נהנתי
גולן אני רוצה להתחתן איתך הצלת אותי
ואני חושב שזה מקום ענק לעשות בו מסיבת פורום.גם מעוצב יפה וגם רואים לשם שינוי את הדיג'יי ואפשר לחפור איתו !! וזה גם קרוב לרכבת !! וגם השרותים שם אטומים |
|
|
| DJMIKE |
איך שכחתי לציין את זה?!
ראיתי במסיבה את
mark feldman :eyespop: :crazy: :eyes: |
|
|
| Segev |
תראו אפילו לעיתון הגיעה ההזמנה למסיבה :]
זה מתוך המחנה..
 |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|
|