|
ILTA pres. Dj Phynn @ "SO", Tel Aviv, Israel 9.11.06
|
|
|
| m0sh |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
מוש אתה עדיין ממשיך ללכת למסיבות?
לא היה לך איזה בעיה עם השמיעה פעם? |
יש לי טיניטוס ויהיה לי לכל החיים
יש איזה טיפול במכון שמיעה שמתישהו אני ינסה
אכן לא הלכתי יותר מידי למסיבות ענקיות שהסאונד נוראי
אבל אני עדיין הולך
שמעו יכול להיות שקצת הגזמתי
אבל תאמת,אני פשוט מאוכזב ממכם
חשבתי שאנשים מהפורום שדווקא אכלו את כל המחירים האלה כל החיים
יתחשבו קצת
ואם לא אז לפחות בחברי הפורום
זהו לא מגיב יותר
בהצלחה במסיבה
הייתי בא אם הייתי אוהב את הסטייל של פ'יין |
|
|
| uzi |
| מוש, אני לא מבין אותך, אני מצטער. כרטיס כניסה לארוע עם תקליטן מהולנד היה עולה 50 אם באמת היה לנו קהל גדול ויציב שהוכיח את עצמו במבחן הזמן... אנחנו מנסים להרים פה גל חדש ואל תשכח שרוב הצעירים לא מכירים כלום חוץ מטיאסטו!!! אנחנו נראה מה היחס שנקבל מנקסט השנה כשיביאו את ארמין, צפיפות אימיים מחוץ ובתוך המועדון, אין כבוד למי שקנה ראשון, אין כבוד לסאונד... אתה משלם רק בשביל לראות את ארמין כי מוזיקה אי אפשר לשמוע שם בצורה מכובדת! אל תדאג אני אהיה שם, כרגיל כמו פראייר, עם אטמי אוזניים!!! העיקר לראות את ארמין! |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by uzi
מוש, אני לא מבין אותך, אני מצטער. כרטיס כניסה לארוע עם תקליטן מהולנד היה עולה 50 אם באמת היה לנו קהל גדול ויציב שהוכיח את עצמו במבחן הזמן... אנחנו מנסים להרים פה גל חדש ואל תשכח שרוב הצעירים לא מכירים כלום חוץ מטיאסטו!!! אנחנו נראה מה היחס שנקבל מנקסט השנה כשיביאו את ארמין, צפיפות אימיים מחוץ ובתוך המועדון, אין כבוד למי שקנה ראשון, אין כבוד לסאונד... אתה משלם רק בשביל לראות את ארמין כי מוזיקה אי אפשר לשמוע שם בצורה מכובדת! אל תדאג אני אהיה שם, כרגיל כמו פראייר, עם אטמי אוזניים!!! העיקר לראות את ארמין! |
מי בדיוק הראש הכלכלי של ההפקה הזאת?
רוב הצעירים לא מכירים כלום חוץ מטייסטו, ואתה מודע לזה שאתה מביא דיג'יי שבאמת לא מוכר כמו טייסטו
ואתה לוקח עליו 80 שקל (ברשימות)..מה גורם לך לחשוב שזה משתלם לך ? שם לא מוכר + מכיר יחסית גבוה
איזה מין חישוב זה?
אם אתה מדבר מבחינה כלכלית אז החישוב כאן הוא פשוט שגוי כי ההיגיון אומר להביא שם פחות מוכר במחיר יותר מוזר כדי שגם האנשים שלא מכירים אותו יתפתו לבוא ולא ירתעו מהמחיר, ואתה מרוויח עוד קהל ועוד כסף. טיפ קטן לבנאדם החכם שחשב על המחירים..
אלי פליז אל תתחיל עם פילוסופיות
לאבא שלי יש תואר בכלכלה ומנהל עסקים והוא יהיה בדעה שלי |
|
|
| m0sh |
בדיוק שחר
אתם לא ממש אובייקטיבים זה קצת יקר |
|
|
| THE_BLUE_DRAGON |
!!!רק עוד שבוע
:ביוגרפייה קצרה על פין
.פ'ינה יאגר ההולנדי התעניין כבר בצעירותו במוזיקה וכלי נגינה וגדל במשפחה מוזיקלית - DJ PHYNN
"Ernesto vs. Bastian" יום אחד בשנת 2002 הוא החליט להשתתף בתחרות רמיקסים לטראק של צמד היוצרים
.וזכה מבין מאות המשתתפים
"stop 9.5" - לאחר שהרמיקס ל
Tiesto - "BlackHole records" שוחרר והיה ללהיט בקרב תקליטנים רבים, הוא הוציא טראקים נוספים שחלקם שוחררו בלייבל של
"Escape", "Close Encounter", :והיו ללהיטים כגון
היה אחד מרגעים הגדולים ביותר כאשר נוגן באירוע "Lucid" והלהיט
הראשון "In Concert"
.Tiesto של
"BlackHole records"-פ'ין כיום חתום בלעדית ל
.ומתקלט מסביב לעולם
:הטראקים שלו מנוגנים אצל מיטב וגדולי התקליטנים בעולם כגון
!ועוד רבים Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Judge Jules
!"In Trance We Trust" השנה פ'ין נבחר למקסס את דיסק האוסף של סידרת אוספי הטראנס הארוכה, המפורסמת והאיכותית
:פ'ין הספיק לנגן באירועים ופסטיבלים גדולים ונחשבים כמו
בקנדה - Godskitchen's Sundance Festival
בבלגיה - ID&T's Tomorrowland
בהולנד - Magik Muzik Night at Heineken Music Hall
בפולין - Revolution at the Arena Hall
...בסקוטלנד, ועוד - Inside Out
:באירועים אלו ואחרים ניגן לצידם של גדולי התקליטנים בעולם כמו
!ועוד Tiesto, Ferry Corsten, Mauro Picotto, Paul Oakenfold, Johan Gielen, Deep Dish
!כגיבור הטראנס לשנת 2006 "Mixmag magazine" בנוסף על כך השנה נבחר פ'ין ע"י המגזין המפורסם
!יאללה אנשים הולך להיות חזק אז תרשמו תגיעו ותהנו
:crazy: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|
|