return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 
First Touch Event - hala EXPO w Łodzi

Makes

http://www.ftb.pl/news/41683_0_1/fi...s-w-%B3odzi.htm

bilet: 28 zl
GiB01
ożżż kurna, jak na taki lajnap to bilecik niedrogi tym bardziej ze do Łdz mam niedaleko :eyes:

najbardziej mnie interesuje wystep Hydroid'a, Leon Bolier'a i Pledger'a - bardzo lubie ich styl :happy2: reszta jak dla mnie przecietna ale tak warto wybrac sie na tą imprezke :)
Peluquero
Pledger, Bolier - jak dla mnie bomba!
Spyder
in my home town tooo... !!! ... k i must make my dad go to this for me! lol
ragie
KOMUNIKAT

IMPREZA PRZENIESIONA

W związku z wolą ogłoszenia żałoby narodowej wyrażonej przez Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego po tragedii w kopalni Halemba w Rudzie Śląskiej, łącząc się w smutku z rodzinami ofiar oraz żywiąc nadzieje na pozytywny skutek dalszej akcji ratowniczej, jesteśmy zmuszeni odwołać planowaną na 24.11.2006 imprezę masową o nazwie FIRST TOUCH.
Impreza zostanie przełożona na inny termin, o którym poformujemy w ciągu kilku dni.
Informujemy, że wszystkie zakupione bilety będą ważne. Jednocześnie informujemy, że osoby które będą chciały zrezygnować z uczestnictwa w FIRST TOUCH będą mogły zwrócić bilet w punktach, w których je zakupiły.
Tą trudną decyzję podjęliśmy po konsultacji z właścielem hali, Urzędem Miasta Łodzi, patronami oraz artystami którzy tą decyzję przyjęli ze zrozumieniem i wyrazili wolę przyjazdu w innym terminie.
Decyzję tą podjęliśmy również ze względu na dobro klubowiczów, którzy do Łodzi wybierali się z całej Polski. Chcemy uniknąć sytuacji, gdy w ostatniej chwili, tuż przed imprezą, będziemy musieli ją odwołać. Szanujemy czas klubowiczów, jak i artystów mających przylecieć na tą imprezę.
Szczegółowe informacje na temat zwrotu biletów, jak i nowej daty imprezy, podamy w ciągu kilku dni.

APW EXPLODE

event odbedzie sie 27.01.2007

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland