return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 
Djmag Top100 Results 2006

Hydroid
חח כל שנה זה יותר מצחיק האמת היא שאני לא כל כך מופתע מהטופ מהסיבה הפשוטה שאסור להתעלם מפרט "קטן" וחשוב שקוראים לו ארצות הברית שהוא בעל ההשפעה הגדולה ביותר בדיג'יי מאג.

ההוכחה הברורה לזה היא דיג'יי דן וקריסטופר לאורנס שהם סוג של אלילים שם ודרך שניהם דיג'איים לפרצוף ואני אישית שמתי את קריסטופר בחמישייה שלי בלי קשר.

חוץ מזה תחשבו את כמות הספאם שהולך במצעד הזה ואת כמות הרמאות ואני אומר לכם כי ראיתי בעיניים שלי שלהמון המון דיג'יים יש יחצנים ושטויות כאלה שזה פשוט בושה כי וואלה אני יגיד לכם תאמת כל ה"יוקרה" שבדבר כבר הלכה ממזמן.

שלא תבינו אותי לא נכון אני תופס מגרט' אמרי מלך הוא גם חבר טוב יוצר ענק ודיג'יי לא פחות טוב אבל לראות את השם שלו במקום כזה בטופ 100 ובכלל לדעתי מראה שהמצעד הזה לא משקף כלום.

העניין המצחיק הוא שלא כמו בשנים קודמות אפילו הפופלריות כבר לא משפיעה אלא רק כמות היחצנות וזהו כי תאכלס חוץ מהטופ 10 אולי 20 אפשר לראות כמה נזיל העניין.

שתבינו שאם אני הייתי משקיע קצת במסע פרסום מביא יחצן נחמד שיעשה קצת עבודת ספאם בשבילי גם אני הייתי נכנס לשם
אבל מה לעשות ככה זה! אני רק מקווה שהדבר הזה באמת לא ישפיע יותר מידי על הסצנה של הדאנס מיוזיק כי יש אנשים שפשוט לא מגיע להם.

יש כמה שמות שאני מאוד מאוד שמח לראות וחושב שמגיע להם כמו קיו אנד אלברט ורונסקי ספיד שאני אישית שמעתי ומכיר אותם בתור דיג'יים ומגיע להם!

אנשים שמתקלטים כמעט כל יום ומעיפים מועדונים בכל העולם! אבל לראות דיג'יי שקצת מוכר בארצות הברית ולא מתקלט בשום מקום חוץ ממנה דוגמת סרג' דיוונט

זה פשוט בדיחה אלו באמת אנשים שיודעים לתקלט ובאמת אנשים שעושים עבודה מצויינת אבל טופ 100??? על מי אתם עובדים
אותו דבר נוגע לישראלים אז לכתוב כבוד על יד כל אחד אני לא יכתוב איפה הימים שאף אחד לא מקש שיציבעו לו אני רוצה לראות מה יקרה אז הטופ יתהפך ואני חותם על זה.

והדבר הכי מצער זה שאחד כמוני שבתוך העניין מתסכל ואומר רגע בשביל מה אני צריך לשבת בצד??? למה לא לעשות ספאם לתחת שלי ולהפוך לספור סטאר בדרך קיצור....וזה עוד יותר עצוב כי מי שעולה למעלה היום זה באמת האנשים שעושים את זה!

אמרתי פעם אני יגיד שוב הטכנולוגיה לקחת תסצנה כמה קילומטרים אחורה והיא ממשיכה לדהור ברוורס
YoraY
צודק איתי ולדעתי דיג'י מאג צריכים להוריד פרופיל בגלל שזה מתחיל להיות יותר מדי ממוסחר...

באמת אני בטוח שרוב העולם מרים גבה כמו שרובנו הרמנו שראינו את התקליטנים החדשים
תופסים את המקום של הדיג'ייז הידועים

"
1. PAUL VAN DYK
2. ARMIN VAN BUUREN
3. TIESTO
4. CHRISTOPHER LAWRENCE
"
מההההקשר..............
מי אתה בכלל שהשם שלך יופיע ליד האלילים האלה

ומה פול וואן דייק עכשיו מה פסדר זכה פעם אחת..
ארמין היה צריך לנצח!!@@!$!$!@
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by princess cc
כל ישראלי שנכנס לרשימה הוא כבוד גדול וגאווה בשבילנו
כולל עופר ניסים, שאגב לא הבנתי מה הופתעתם שהוא נכנס ועוד למקום גבוה יחסית, אפילו שאני לא אוהבת את עופר
טוב חוץ אולי מהטראק
ALONE
(גם לי יש מעידות לפעמים:)
בסך הכל הוא דיג'יי שיוצר הרבה, מופיע הרבה ואהוב על הרבה
מאוד אנשים, שלא לדבר על זה שהוא נותן שואו מצויין
הוא עבד מאוד קשה להגיע לאן שהגיע ובהחלט מגיע לו לקבל מה שקיבל

אז תפסיקו להתבכיין ותתחילו לפרגן!!!:mad:

אני במקומך נזהר בפעם הבאה שאני מתניע את האוטו...
:disbelief
DJMIKE
יש תוצאות של המקומות 100-250

163 GMS
183 Astral Projection
190 Moshic

http://www.djmag.com/top100results_2006_3
DJ Alex E.
תאמינו לי,החלק התחתון של הרשימה נראה הרבה יותר נורמלי מאשר העליון:rolleyes:

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel