return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 
Armin van Buuren @ Haoman17 TelAviv 30.11.2006

mitre
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
quote:
כן אבל רציתי טרק מהמקור :)

בשביל זה תצטרכי להתחבר ממש טוב לאנשים שמאחורי הרמיקס הזה שהם ישראלים מאוד חביבים וידועים גם כמפרקי רחבות עם סטים של טק ואלקטרו בבי פי אם גבוה. אני מאמין שהסיכוי שתקבלי תקטע מהם הוא כמו הסיכוי שאני יוריד מוזיקה מהאינטרנט

ומה הסיכוי שתוריד מוזיקה מהאינטרנט? לדעתי השאלה הזאת לא צריכה לעלות בכלל כל עוד המחירים של דיסקים בארץ לא יהיו נמוכים יותר. שלא נדבר על זה שגם לא מביאים דברים נורמאליים לארץ בגלל חוסר ביקוש.
Glenn-Holmes
הסיכוי שאני יוריד מוזיקה מהאינטרנט הוא כמו הסיכוי שאידיוט מוחלט יהיה ראש ממשלה ואחד אפילו יותר אידיוט יהיה שר הבטחון ישתי האידיוטים האלה יריבו ביניהם כל היום.

מממ...בעצם דוגמה לא טובה...זה כבר קרה :rolleyes:
MASTERsplinter
quote:
הסיכוי שאני יוריד מוזיקה מהאינטרנט הוא כמו הסיכוי שאידיוט מוחלט יהיה ראש ממשלה ואחד אפילו יותר אידיוט יהיה שר הבטחון ישתי האידיוטים האלה יריבו ביניהם כל היום.

מממ...בעצם דוגמה לא טובה...זה כבר קרה :rolleyes:

מתי?
בארץ?
אין מצב..
כל מנהיגינו הם דגולים ויזכרו לדורות!!!

*בלשון שגי נאור כמובן.
alina_85
quote:
כן אבל רציתי טרק מהמקור :)

בשביל זה תצטרכי להתחבר ממש טוב לאנשים שמאחורי הרמיקס הזה שהם ישראלים מאוד חביבים וידועים גם כמפרקי רחבות עם סטים של טק ואלקטרו בבי פי אם גבוה. אני מאמין שהסיכוי שתקבלי תקטע מהם הוא כמו הסיכוי שאני יוריד מוזיקה מהאינטרנט [/QUOTE]

ואיפה הפם נמצאים האנשים החביבים האלה?
;)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel