return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 
Armin van Buuren @ Haoman17 TelAviv 30.11.2006

Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by YoavK
כצפוי לא נכנסתי למרות שזה היה כ"כ טפשי. החזירו לי את הכסף אבל לא את החוויה וההנאה שצפיתי לחוות בפנים.
לצערי הגעתי עם חברים שנראים יותר ילדים ממני. הרבה זמן לא התאכזבתי והתבאסתי כמו אתמול. צר לי על זה שהיו בפנים אנשים ששמעו את השם של ארמין פעם ראשונה רק בעזרת הכרזה הלבנה בכניסה לאומן לעומת אחד כמוני ששומע את המוסיקה שלו קצת יותר מ-5 שנים.

אין צדק בעולם, לצערי.

אגב הל-קופטר, הייתי עם שני החברים שלי זמן רב לידך שם ליד הרכבים מחוץ לאומן, שקלתי לפנות אלייך כי הייתה לי הרגשה שאתה מהפורום אבל בסוף ויתרתי. שמח שאתה נהנית לפחות...

בן כמה אתה?
nargila-man
quote:
Originally posted by Hell_Copter
הגיוני... בעקרון כל הערב הייתי בבמה מול ארמין אבל גם עשיתי איזה סיבוב או שניים בהתחלה לפני שהיה מפוצץ...
אבל ברצינות מי עוד יבוא עם כסא גלגלים לארמין :thepirate

כן אחי גם אני ראיתי אותך, אפילו רקדתי קצת לפנייך בסוף של ארמין כבר...

היה פשוט מדהים, ארמין נתן סט מצויין כהרגלו...

רק קצת חבל שהיה צפוף בטירוף, אבל לא נתתי לזה להרוס את הכיף..
YoavK
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
בן כמה אתה?

20 בקרוב.
mitre
quote:
כצפוי לא נכנסתי למרות שזה היה כ"כ טפשי. החזירו לי את הכסף אבל לא את החוויה וההנאה שצפיתי לחוות בפנים.
לצערי הגעתי עם חברים שנראים יותר ילדים ממני. הרבה זמן לא התאכזבתי והתבאסתי כמו אתמול. צר לי על זה שהיו בפנים אנשים ששמעו את השם של ארמין פעם ראשונה רק בעזרת הכרזה הלבנה בכניסה לאומן לעומת אחד כמוני ששומע את המוסיקה שלו קצת יותר מ-5 שנים.

אין צדק בעולם, לצערי.

אגב הל-קופטר, הייתי עם שני החברים שלי זמן רב לידך שם ליד הרכבים מחוץ לאומן, שקלתי לפנות אלייך כי הייתה לי הרגשה שאתה מהפורום אבל בסוף ויתרתי. שמח שאתה נהנית לפחות...

באמת? בדקו גילאים בכניסה? אמרו לכם שאתם לא יכולים להכנס?
אני לא מש נראה 23, יותר לכיוון 21, ומתחילת השנה שהתחלתי לבוא למסיבות האלה באומן אף פעם לא בדקו גיל...

מה הבעיה הייתה לבוא לשאול, מקסימום היה אומר לך שזה לא הוא :)

אם חלקכם נשארתם עד איזה 5 בטח ראיתם את ארמין עם פסוטר גדול ממסיבה שהוא הראה אותו לקהל, חתם עליו והראה עוד פעם. אז הוא של חבר שלי:

רשום
Thank you Israel! Love!

אני הסתפקתי בלהוריד רק את ההדפס מאחד הפוסטרים כאלה שבשרותים חתום ע"י ארמין :tongue2
Dj Alex (ISR)
quote:
20 בקרוב.

ולא נכנסת? :eek:

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel