return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 
Armin van Buuren @ Haoman17 TelAviv 30.11.2006

arik
quote:
Originally posted by dbartov
׳�׳_׳©׳™׳� ׳�׳_׳™ ׳�׳� ׳›׳•׳×׳‘ ׳₪׳” ׳�׳£ ׳₪׳¢׳� ׳�׳‘׳� ׳”׳™׳™׳×׳™ ׳—׳™׳™׳‘ ׳�׳›׳×׳•׳‘ ׳”׳™׳•׳�
׳”׳™׳™׳×׳™ ׳�׳×׳�׳•׳� ׳‘׳�׳¡׳™׳‘׳” ׳”׳—׳�׳™׳©׳™׳× ׳©׳�׳™ ׳©׳� ׳�׳¨׳�׳™׳�. ׳•׳�׳×׳�׳•׳� ׳”׳™׳” ׳”׳›׳™ ׳’׳¨׳•׳¢
׳”׳™׳” ׳_׳•׳¨׳�׳™ ׳—׳‘׳¨ ׳©׳�׳™ ׳©׳”׳•׳� ׳—׳•׳‘׳‘ ׳�׳¨׳�׳™׳� ׳�׳� ׳₪׳—׳•׳× ׳�׳�׳_׳™ ׳�׳©׳›׳¨׳” ׳”׳×׳§׳©׳¨ ׳�׳�׳©׳˜׳¨׳” ׳›׳“׳™ ׳�׳“׳•׳•׳— ׳¢׳� ׳�׳” ׳©׳”׳�׳� ׳©׳�
׳�׳™ ׳�׳₪׳©׳¨ ׳�׳–׳•׳– ׳©׳�׳� ׳�׳“׳‘׳¨ ׳¢׳� ׳�׳¨׳§׳•׳“
׳©׳×׳™׳×׳™ ׳�׳×׳�׳•׳� ׳›׳�׳•׳™׳•׳× ׳�׳˜׳•׳¨׳₪׳•׳× ׳©׳� ׳�׳�׳¢׳›׳•׳”׳•׳� ׳�׳‘׳� ׳–׳” ׳›׳�׳•׳� ׳�׳¢׳•׳�׳× ׳�׳” ׳©׳_׳©׳₪׳� ׳¢׳�׳™׳™!!!!11
׳�׳_׳™ ׳�׳�׳¡׳™׳‘׳” ׳”׳‘׳�׳” ׳©׳� ׳�׳¨׳�׳™׳�, ׳�׳� ׳”׳™׳� ׳‘׳�׳•׳�׳� , ׳�׳� ׳‘׳�!!!!1
׳—׳‘׳� ׳›׳™ ׳�׳™׳� ׳×׳—׳�׳™׳£ ׳�׳‘׳� ׳_׳�׳�׳¡ ׳�׳—׳›׳•׳× ׳�׳�׳¡׳™׳‘׳” ׳—׳•׳“׳© ׳•׳�׳– ׳�׳”׳™׳�׳—׳� ׳¢׳� ׳�׳§׳•׳� ׳›׳� ׳”׳�׳¡׳™׳‘׳”
׳�׳©׳›׳¨׳” ׳�׳� ׳©׳�׳¢׳×׳™ ׳�׳×׳�׳•׳� ׳�׳× ׳”׳�׳•׳–׳™׳§׳”
׳’׳•׳¢׳� ׳_׳₪׳©

WHATEVER!

היה ממש טוב אחלה מוזיקה ואיפלו הסאונד היה יחסית טוב רק חבל שהרגשתי כמו בגטו ועישנתי לחמש שנים הבות עישון פסיבי אבל בגדול היה פצצה
YO-I
כמה שחיכיתי למסיבה הזאת, הגעתי ממש מוקדם, אני וארוסתי נכנסנו כבר בשעה אחת עשרה וחצי למועדון, הוא היה ריק מאדם אז מצאנו זמן לפטפט עם סהר זנגילביץ

אמרתי ליפה ארוסתי, תהני מהשיממון הזה כי עוד שעתיים לא יהיה אוויר לנשימה ואוי כמה שצדקתי

אני יתחיל עם המינוס הכי גדול במסיבה וזה צפיפות האוכלוסין שהייתה במועדון, מבחינתי זה ביזיון ולולא היה זה ארמין, הייתי חותך עוד לפני שהוא עלה

לא משנה איפה עמדנו, לא היה מקום לזוז, איך אפשר להינות ככה, איך אפשר לרקוד? אנחנו מריחים כמו מאפרות

אנשי האומן חייבים לשקול בפעם הבאה כמה אנשים להכניס כי לפי דעתי לכל מועדון יש את כמות האנשים המקסימלית שמותר להכניס והאומן עברו אותו לפחות במאה איש, זה לא חוקי

ועכשיו לדברים החיובים, כשהיינו בדרך לתל אביב מאשקלון, הרצתי ברכב סט שאני עשיתי לפני חודש לערך, את הסט פתחתי בטראק שגם בחרתי אותו בחמישיה הכי טובה של השנה מהתוכנית של ארמין
אמרתי ליפה שהלוואי וארמין יפתח את הסט עם הראק הזה ואני מדבר כמובן על
Mr Sam -split
ברימיקס של
Jonas Steur

זה היה מדהים, בכלל ארמין לפי דעתי נתן את אחד הסטים הכי יפים שלו בארץ מאז שהוא התחיל לנגן כאן, אח"כ הגיעו עוד מלא קטעים מוכרים ואהובים והיו כמה קטעי אפ ליפטינג פשוט מדהימים עם מלודיות לא מהעולם הזה, סט מושלם שחבל שלא היה מי שיקליט אותו

ולמרות זאת, אני אחד מברי המזל שיש לו כמעט את כל הסט של ארמין מצולם במצלמת וידאו, הבעיה שהסאונד באומן מעפן אז נקווה שהמצלמה קלטה את הסאונד טוב בלי יותר מידי באסים

לולא הצפיפות, הייתי נותן למסיבה הזאת ציון עשר

לגבי חברי הפורום, בחיי שחיפשתי אתכם, במיוחד את אילן ומארק פלדמן אבל לא מצאתי בין כל הבלאגן, נקווה שבפעם הבאה יהיה יותר מקום לזוז וזה יהיה פשוט יותר
alina_85
!שלום לכולם
היתה מסיבה פצצתית אתמול, ממש ממש נהניתי
מישהו בבקשה יכול לפרסם רשימה מלאה של טרקים שארמין ניגן אתמול?
אודה לכם מאוד!!!!
YoraY
quote:
Originally posted by alina_85
!שלום לכולם
היתה מסיבה פצצתית אתמול, ממש ממש נהניתי
מישהו בבקשה יכול לפרסם רשימה מלאה של טרקים שארמין ניגן אתמול?
אודה לכם מאוד!!!!

היייייי חברה חדשה בפורוםםםםם!!!!
הודעה ראשונה שלה :)))

מזל טוב ברוכה הבאה תעשי אשכול (טרד..) חדש משלך תציגי את עצמך
YoraY
חברינו מפורום 99 עזרו עם הטראק ליסט הזה:

cosmic gate-should have known
armin van buuren - communication part 3 coldware remix
Kirsty Hawkshaw Meets Tenishia - Outsiders (Jose Amnesia Remix)
alex morph and rank 1 - life less ordinary
Cassandra Fox - Touch Me (Mike Koglin vs Jono Grant Remix)
Jose Amnesia Feat Jennifer Rene - Louder (Original Mix)
cara dillon vs 2devine - black is the colour (coco and green remix)
galen behr vs hydroid-carabella (galen behr vs orjan remix)
Mark Knight - Susan
kyau vs albert - are you fine
4 strings - take me away 2006 (mac zimms mix)
armin van buuren - shivers

Mr Sam ft Kirsty Hawkshaw - Split (Jonas Steur Remix)

Armin van Buuren vs Rank 1 feat. Kush - This World Is Watching Me

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel