return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 
Armin van Buuren @ Haoman17 TelAviv 30.11.2006

Glenn-Holmes
שאלה מעניינת נוספת נוגעת לעובדה שאתה בן אדם חדש כאן והעובדה שאתה כנראה אוהב את משכולנו כאן אוהבים ...אז...איפה היית כל השנים האלה?!?!

אנחנו מוכנים לסלוח על זה אבל כדאי שתדע...אם אתה רוצה להגיע למסיבות טובות ולהקשר לאנשים...פורומים זאת התחלה טובה...נשמח לארח אותך כאן
ולגבי עצה...ממממ כמו מעלי בתוספת להגיע עם מישהו שבגיל המתאים...
YoavK
למה לא הגעתי לכאן עוד קודם? שאלה טובה...
השתתפתי בפורומים אחרים אבל הם היו די שכוחי אל.

שמעתי כל מיני הצעות לגבי ההופעה בחמישי הבא, דיברתי גם עם חלק מהאנשים שפירסמו כאן טלפונים והוצעו לי הצעות מסויימות.
השאלה אם זה סיכון גדול מידי לרכוש כרטיס במוקדמת ולקוות לחסדיו הרחומים של הסלקטור? או שמא לא אכנס והכסף פשוט הלך לעולמו? קיבלתי הבטחה שהכסף יוחזר לי במידה ולא אכנס, עד כמה זה ריאלי?
ועד כמה זה ריאלי שתהייה רשימת מוזמנים מצומצמת של קהל אשר מתחת לגיל היעד(23)?

אשמח לקבל עזרה נוספת.

נ.ב.
באסוט 267 יש 2 טראקים אשר מוגדרים כ-Unknown, לא מציק לכם ש-2 טראקים כ"כ טובים לא מזוהים או מה שזה לא יהיה?
markfeldman
אילן אני מחפש אותך בנרות !!!

מה קורה עם ארמין יום חמישי ?!?!
THE_BLUE_DRAGON
YoavK
עזוב אותך סרטים
קנה כרטיס תגיע מוקדם
תגיע לבד או עם מישהו בגיל המתאים
...ובערב כזה שהולכים להיות מיליון איש בפנים ועוד חצי מיליון בחוץ אז מאוד חשוב להגיע מוקדם גם אם אתה בן 30 חחח
YoavK
זה מה שאני כנראה עושה. מחר אני ארכוש את הכרטיסים, השאלה מה זה מוקדם? =]

מקווה שלא איתקל בבעיות בכניסה כי קיבלתי מילה ממישהו שאני אכנס דרכו, מקווה שאוכל להסתמך על זה.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel