|
|
| mighty_max |
חבר'ה מה המצב ???
אממ אני לא בדיוק חלק קבוע מהפורום הזה ולא מבקר פה יותר מדי, אבל בכל זאת יש לי שאלה אליכם אם מישהו יוכל אולי לעזור לי בבקשה
אני מנסה עכשיו לארגן לאירוע הזה ברגילה שלי שתבוא עלינו לטובה בעזרת השם...והשנה למי שעדיין לא יודע זה נערך בפולין
השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו שבמקרה במקרה כבר יש לו מקומות וכרטיסים ןהכל מוכן כבר והוא יכול להסביר לי את הפרוצדורה של כל ההזמנה...
יענתו אם יש אופצייה גם להזמין איכשהו בטלפון או אפילו בפולין עצמה או רק דרך האינטרנט...ואם רק ברשת, אז כמה זמן לוקח לדברים האלה להגיע עד שיש להם אישור וכל זה???
ובכלל אם מישהו בראש שלו גם לטוס והוא עדיין לא חשב על זה ורק עכשיו יורד לו האסימון אז הוא מוזמן ליצור קשר...
זהו תודה רבה |
|
|
| uzi |
| אני הייתי דבר ראשון נכנס לאתר הרשמי ובודק את המידע לגבי כרטיסים ורכישה באינטרנט. דבר שני סנסיישן מסתובב בכל העולם ולא רק בהולנד ולא רק פעם אחת בשנה. |
|
|
| spring |
בתור אחד שכבר היה באירוע כזה בעבר
השמנת הכרטיסים לתושבי חוץ היא אך ורק באינטרנט
זה לקח לי בערך 7-10 ימים עד שקיבלתי את 2 הכרטיסים
מי שמקדים יכול עוד לקנות את כרטיסי ה VIP
שלא עולים הרבה יותר מהמחיר הרגיל
ומקנים לך גם דיסק מתנה של האירוע ברגע שיוצא
וכניסה למתחם סגור ל VIP
שם מסתובבים גם ה DJs
אם זה מעניין אותך
אז בהצלחה פרטים ב
www.id-t.nl
ושם תחפש קישור לאירוע עצמו
אחד מיני רבים
בהצלחה |
|
|
| uzi |
| הייתי ממליץ לך שכשאתה שם אל תבזבז זמן על לחפש תקליטנים או אנשים. עדיף שתהנה ותתרכז במוזיקה ובהופעה! |
|
|
| coby |
אני וחבר שלי היינו בבלאק באמסטרדם בקיץ.. אנחנו קנינו כרטיסים כשהגענו לשם יש בכל החנויות דיסקים.. אבל לבלאק היה פחות ביקוש מהוויט יכול להיות שיגמרו לכם הכרטיסים אם תרצו לקנות כשתגיעו.
תשלח אי מייל לחברה של הכרטיסים ticketbox
אם אני לא טועה.. לנו הם ענו וניסו לעזור כמה שאפשר , תגיד להם כמה כרטיסים אתה צריך ואת הפרטים שלך והם ישלחו בדואר
נ.ב היה הדבר הכי מטורף שהיית בו בחיים שלי
(ומומלץ הרבה אלכוהול) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|