return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 
friskyRadio loves Poland

MaRvX
quote:
Originally posted by GiB01
szczezee slucham wiele audycji internetowych tych mniej znanych i tych bardziej ale tych panow co reprezentuja polske kompletnie nie kojarze, no moze tylko Peresa ;)

sa znani na polske? ja polak a kurka wodna pierwsze widze te xywki ;p hehe no timeless gdzies mi sie po oczach obil ale reszta? nie mam pojecia spod ktorego grzyba te lepki wyrosly ;p lol z polskich producentow/wydawcow trance'owych to wedlug mnie goruje zdecydowane Kai Del Noi :D to nutke to kazdy kojarzy :D

Kai Del Noi - Beyond Doubtt (Original Mix)

tak mi sie wydaje, jesli ktos posiada kompilacje
Armin Van Buuren - ASOT YearMix 2006 to nutke na bank zna :D bo jest na drugiej plytce ;] polecam
Hanki
Jakbys wyszedl spod grzybka zwanego trance to dowiedzialbys sie, ze istnieja jeszcze inne gatunki muzyki elektronicznej i moze wtedy znaczniej wiecej mowilyby Ci 'xywki' owych wykonawcow...
MaRvX
quote:
Originally posted by Hanki
Jakbys wyszedl spod grzybka zwanego trance to dowiedzialbys sie, ze istnieja jeszcze inne gatunki muzyki elektronicznej i moze wtedy znaczniej wiecej mowilyby Ci 'xywki' owych wykonawcow...

czy pod tym kryje sie jakis pod tekst? nie mam zamiaru sie tutaj klolcic...heh a ze istnieja inne gatunku muzyki elektronicznej to to chyba prawie kazdy wie co w tym "siedzi" wiec nie uwazaj mnie za takiego ciemnego! forum ale na ktorym nie mozna wyrazic swojego zdania heh pozdrawiam!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland