return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 
סיכום שנת 2006 - האכזבות של השנה

Glenn-Holmes
אז נכון יש עוד 3 חודשים אבל אם די גיי מאג יכול כל שנה ללכת לפי ראש השנה שלנו ולהחליט שכשנגמרת השנה לפי התאריך העברי צריך לסכם אותה ולעשות תמצעד אז אני חושב שגם לנו מותר:)

2 דברים שחשבתי עליהם

1. דיון מבולגן שיסכם מנקודת מבט של כל אחד את כ-ל השנה ייצור הרבה פוסטים ארוכים ואולי יקטין את העניין
אבל אם נחלק את זה לקטגוריות כמו האכזבות ההפתעות וכו' ובאמת נשתדל להתרכז כל כמה ימים-שבוע בטרד בנושא אחד ואז נפתח חדש זה יכול להיות הרבה יותר פרודוקטיבי

אז אני יתחיל עם האכזבות שלי

1. מרקוס שולץ
בשנת 2003 הוא נכנס לחיי כיוצר מרגש שהוביל תחילה של מיני מהפכה בעולם הטראנס. הסאונדשלו שהתבטא ברמיקסים מאותם ימים היה משהו קסום ומהפנט
כשהתחלתי ב-2004 להקשיב לתוכנית שלו בגלגולה הקודם (4 שעות תוכנית בימי שני מ-8 בבוקר עד 12 בתחנת רדיו מקומית במיאמי) נסחפתי לתוך משהו חדש ולא מוכר
עד מהרה הוא הפך להיות ה-די גיי מספר אחת עבורי
הייתי פנאט אני חושב במלוא מובן המילה
כשהתחלתי לקנו תקליטים האוסף הפרטי של תקליטי מרקוס הלך וגדל - בהערכה קלה אני מעריך שהוא עומד היום על כ-20 תקליטים ו-3 דיסקים

אז מה השתנה?
1. סטים שלו בגיגים לאורך השנה...הוא לא מחדש מספיק הוא מנגן גבוה מדי לטעמי...מרקוס הולך יותר אל הטראנס
2. מצד שני בתוכניות הרדיו שלו היו גם יציאות אלקטרו ושוב גם טראנס...
3. היצירות שלו...הוא נטש לחלוטין כמעט את הסאונד שאפיין אותו ועבר להתנסות בשילובי אלקטרו עם פרוגרסיב...

נקודה לאופטימיות - עדיין מקדם אמנים צעירים בפרוגרסיב ובתוכניות שלו יש עדיין לפעמים לא מעט קטעי פרוגרסיב טראנס מעניינים

טוב אז באמת שמרקוס מהווה עבורי את האכזבה הגדולה השנה כי אני באמת מתגעגע למששמעתי ממנו בעבר

אם יצוצו לי עוד אכזבות מהשנה האחרונה אני יעלה אותן על כתב כאן

עכשיו תורכם
TTman
Gabriel & Dresden

שנה דיי חלשה שלהם לעומת אשתקד
.חדש שלהם Mixed CD געגועים עזים לאיזה
uzi
אכזבת השנה מבחינת הטראנס לטעמי היא:
דיי גיי פרסיז'ן הפסיק לתקלט וגם לעשות את התוכנית "טרו טו טראנס" בדיגיטלי אימפורטד.

הסיפור המלא:
בצ'אט שהיה לי איתו הוא אומר שהוא לא "מת" עדיין. אני הייתי מכור אליה במשך השנתיים-שלוש האחרונות, כל כך המום ממנה, כל כך מאוהב בה! שרוף! כל כך ברור היה לי שמדובר בתקליטן הטראנס המלודי מרומם הכי טוב בעולם! נקודה! מי שלא שמע אותו בחיים לא יבין איזה קסם היה שם. היינו כולנו בפורום בוכים כמו תינוקות! זה היה 2 או 3 שעות תוכנית חודשית שהכל בה חדש, לא ידוע, הכל איכותי, בסיגנון הנ"ל בלי שום הפסקה ויציב! אנשים מ"טראנס אדיקט" היו כותבים בזמן התוכנית שלו שתמיד יש הרגשה של "רכבת החלומות"! טוב, ככה זה שיש לך חנות וינילים כמעט עשור, ואתה גם בעל לייבל ומוזיקאי עם הסטוריה. אף אחד לא היה משיג את החומרים האלו ואם כן אז אולי אצל ארמין אחרי איזה חצי שנה! אנשים היו פשוט מתמוגגים וכותבים תגובות חמות כאלה שלא להאמין! א-ג-ד-ה!
לצערי, אין לו שם והוא לא מוערך, אנשים גם לא מתאמצים להכיר שם אחר חוץ מטיאסטו וארמין... וזה מה יש! לדעתי, הוא עושה טעות חמורה שהוא גם הפסיק את התוכנית, זה הורס לו יותר. הסברתי לו את זה והוא לא הסכים ואמר שהרבה אנשים שמו לו סכין בגב ושאר סיפורים.
אני עדיין שומע תוכניות נהדרות בסיגנון ובאמת שלא חסר תוכניות ואומנים באינטרנט... אבל הלב שלי עדין:
TRUE TO TRANCE
DJMIKE
את 2006 אני אסכם עוד חודשיים

אני רק אוצר שמבחינת הטראנס הייתה שנה מדהימה, מי יודע אולי עוד נחזור לימי 2001 ו 2003 העליזים :)
YoraY
אילן אהבתי תנושא

אני אחשוב אחזיר לכם תשובה..

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel