|
|
| Glenn-Holmes |
טוב חברים הטרד הזה נובע בעיקר מהאפטר האחרון שהיה אפטר בתולים בשבילי
(כן אפטר ראשון!)
אני מקווה שנקבל כאן אוסף של כמה סיפורי אפטרים מצחיקים שכבר שמענו פה אולי בעבר וגם כמה שאולי לא ידענו עליהם וכדאי שנדע כדי להעריך טוב יותר מי הם היצורים שעימם אנו מבלים ביציאותינו המרובות למועדוני הארץ
כמובן שהסייברים יכולים לככב בטרד כזה
בואו נקווה שהם ישמנו את אצבעותיהם היטב ויתחילו לכתוב
יאללה חברים
כל סיפור מצחיק מוזר מטורף ביזארי שיש לכם וקשור לתחושת הסאחי (כן גם של הלא שיכורים שבינינו :rolleyes: ) שאוחזת בכל חלקת גוף טובה לאחר היציאה מאפטר - אנחנו רוצים לדעת!
הכל!
מיקום האירוע (מקום המפגש בתום האפטר) משתתפי האירוע הדפוק של האירוע המצחיק
וכו' |
|
|
| Huge-A |
כנראה שאני יהיה הראשון להגיב בשעות שכאלו :
אני קצת חולה אבל אל תדאגו חברים .. יש לי אל-פסק :D
בכל מקרה הרבה דברים מצחיקים אצלנו זה בעיקר באפטר של אוכל אחרי מסיבה ...
לדוגמה נאפיס:
תמיד יבקשו להזמין דברים כמו פטוט או "חומוס תעשיתי" :toothless
בארומה:
לא ישכחו לקחת מים חינם תמיד !!!
ומשהו חדש שנכנס למודה זה לקנות אוכל מיותר "לקחת"
ואחרי זה באוטו לנסות להיזכר למי קנו את זה :crazy:
ואללה אני מזה חולה תאמת עכשיו וזה מה שעולה לי למרות שיש עוד הרבה ... |
|
|
| Shahar |
לדעתי חובה אפטר כזה עם כולם אחרי כל מסיבה!! תמיד יש צחוקים ויש הזדמנות באמת להכיר תחברים מהפורום מה שבמסיבה אין לנו כי זה לא המקום לדבר ולצחוק!!
עד עכשיו יצא לי להיות רק ב 4 אפטרים כאלה שאחד מהם היה לבד עם עצמי
כל האפטרים עד היום היו בארומה (האפטר הקבוע אחרי מסיבות בווקס או בדום) ששם פעמיים כיכבה הרזידנטית שרית המלצרית!
ד"א ארומה גם משמש חימום לפני המסיבה למקרה שמגיעים מוקדם ועדיין אין אנשים בווקס ורוצים לשבת איפשהו בלי לקפוא
אפטר ראשון אחרי המסיבה הראשונה שלי בווקס עם טלטול וחבר שלו שלומי
תמיד זה מתחיל מזה שהולכים לארומה רק לאכול משו ולעוף ובסוף מגלים שעברו 3 שעות ואנחנו עדיין בארומה...
אז הפעם הראשונה באמת התחילה בזה שקפצנו לאכול ולשתות משו וזה ההזדמנות היחידה בעצם שאפשר לדבר ובאותו זמן להבין כמה הסאונד הגרוע הרס לנו תאוזניים באותו לילה
הכרתי את טלטול וחבר שלו שלומי קצת יותר טוב וטלטול למד מה זה לחם כפרי
:D
אפטר שני היה אפטר שלי לבד עם עצמי אחרי המסיבת שנה לווקס הלכתי לארומה לשתות משו ולאכול קרואסן ובאותו יום הכרתי תרזידנטית של ארומה (שכיכבה גם באפטר האחרון) - שרית המלצרית!
הפעם הסתפקתי בלהרגע קצת מהמסיבה לשחרר תאוזנים ולקרוא עיתון על קרואסון ואייס ארומה וזהו
אפשר שלישי אחרי מסיבה בווקס עם טלטול חבר שלו שלומי ואיתי
כמה שיותר אנשים תמיד יותר מצחיק!
הפעם בלי הרזידנטית אבל עדיין היה קורע וכיף לשבת בפנים להסתכל על העצים שכמעט עפים בחוץ ולנסות להבין איך נצא משם חיים...
אפטר רביעי ואחרון שלדעתי היה הכי חזק היה אחרי האפטר בדום עם יגאל אדיר ואיתי
התיכנון היה ללכת גם עם ירון וצח אבל ירון נעלם וצח חתך מוקדם מהדום..
זה התחיל בזה שאיתי לא יכל להתאפק ורצינו ללכת לאכול ולחזור (כמו כל אפטר התיכנון היה לאכול כמה דקות ולעוף מארומה).. החלטתי לקרוא גם לאדיר שאמר שנחכה קצת ונלך כולם
אחרי שעברה שעה ואיתי החליט שהוא חייב חביתה החלטנו לפרוש לארומה לקחנו איתנו את אדיר ויגאל שהפתיע והחליט לבוא גם...
ירון החליט שעד שלא סוגרים תמקום ומגרשים אותו הוא לא יוצא מהדום וסגרנו שנלך ונפגוש אותו שם
אדיר עושה לנו תכסיס הודי בשירותים מנצל כמה שניות שאנחנו לא מסתכלים, מכבה את המנורות שלו ונעלם בין הקהל...שלושתנו מנסים לחפש אותו ולא מוצאים ומחליטים ללכת לארומה..
מגיעים למקום ורואים את הרזידנטית של ארומה שכיכבה גם באפטר הראשון - שרית המלצרית..איתי מתלבט שעה מה להזמין (הוא לא היה רעב מת לפני שניה?) ויגאל מנתח את התפריט שכולל בסה"כ סנדוויץ עם חביתה, טונה או
רוסטביף..אני בינתיים ניסיתי להזכיר למלצרית שהיא זוכרת אותי...
תוך כמה דקות אני ויגאל מחליטים להעביר תזמן עד האוכל בהסתלבטות על המלצרית ומתחילים לצלם אותה ומגלים שכל תמונה יוצאת יותר מפחידה מהקודמת אבל יש לזה גם יתרונות - עם התמונה שלה אפשר להפחיד אנשים שעושים בעיות ותאמינו לי אף אחד לא יעשה בעיות אחרי שיראה תמונה שלה :D
חוזרים לשולחן ויגאל מפגין מוגבלות באכילת לחם עם גבינה - זוכרים את הילדים הקטנים בגן שאוכלים והכל מתפרק להם? כןכן אין לי מושג איך אבל אפילו הלחם עם החביתה הצליח לסבך ליגאל תארוחה...
עד שכולנו מגיעים לשולחן איתי הספיק לסיים תאוכל ועוד 2-3 פחיות
יושבים אוכלים ומדברים על מוזיקה..הדלת נפתחת ורואים בנאדם עם מלא תיקים..לא זה לא מחבל זה אדיר! הולך להחליף למדי ב' וחוזר אלינו ואחרי כמה דקות שמים לב שיגאל תקוע עם המלצרית בדיון
אני מחליט ללכת להזמין ובדרך רואה את יגאל ואותה מדברים על המוזיקה שהיא שומעת במסיבות - כרגיל יגאל מנסה לשמוע איזה סוג מוזיקה היא שומעת שם וכרגיל היא לא מצליחה להסביר (מפתיע מפתיע....) ממשיכים להסתלבט על התמונות המאד פוטוגניות שלה והיא משתפת פעולה וצוחקת (על עצמה??? טוב מה אני מתפלא)...חוזרים לשבת ומדברים קצת על מוזיקה...וחוזרים למלצרית שמחפשת בנרות דרך לקטול אותנו בחזרה..אדיר מנצל את ההזדמנות שאף אחד לא רואה ומתנחל על המכשיר מים - עכשיו באמת אני מאמין שאצל אדיר כ-ל חינם לוקחים...:D
בינתיים אני ויגאל ממשיכים להסתלבט עליה ומשתפים את המלצר בדיון ואז מנסים לשכנע אותה לבוא למסיבות של נקסט ועל הדרך המלצר מספר לנו שהוא הולך רק למסיבות טבע ובחורף לא יוצא למסיבות :conf: :conf: :conf: זה רק אני או שהוא היה מוזר טילים בלי קשר לקטע עם מסיבות?? כל מקרה אני מסביר לו שלא משנה המקום כל עוד יש דיג'יי טוב וקהל טוב "אפילו אם יעשו מסיבה במקום המסריח הזה" מה לעשות הייתי חייב לקטול תמקום חחחחחח
המלצרים נשברים ונותנים לנו לעשות שכונה
אנחנו לוקחים תמקרופון ומתחילים לדבר בלי לשים לב מה אומרים
אמממ...."עובד ניקיון לקופה ראשית" חחחחחחחחח "שומר שומע אותי??" חחחח מקום שכונה!!
בחוץ נהיה חושך וחייבים כבר לחתוך משם אבל לא לפני שקוטלים תמלצרית עד הסוף
איתי מנסה לשכנע אותה בקשר לסלקציה בנקסט ואומר "זה לא שכתוב לה על המצח שהיא בת 17" ואני קולט על המצח שלה את הפצעי בגרות ולא יכול לעצור תצמי ועונה לו "נראה לך שלבחורה בת 24 יש דברים כאלה על הפנים???" כולנו נקרעים בלי לחשוב פעמיים ואיתי נופל לרצפה מרוב צחוק חחחחחחחחחחח
המלצרית דווקא לא אהבה תבדיחה וכולה נהיית אדומה (יגאל למה דווקא את זה לא צילמנו?) בשיא העצבים היא בורחת למטבח..כן יגאל זה מטבח לא שירותים
כולנו מרוצים אומרים ביי למלצר ומסיימים אפטר חזקקקקקקק בארומה
נקווה שאפטרים כאלה יהפכו למנהג ואחרי כל מסיבה נקפוץ כולנו להרגע איפשהו ולעשות דחקות גם מחוץ לפורום...בקשר לארומה אני אישיתת חושב שכדאי להחליף מקום כי לשם כבר לא נוכל לחזור (לפחות לא אני ויגאל) ופעם הבאה אני בטוח שהיא תזכור אותי גם בלי שאני יזכיר לה:D
נקווה שיהיה אפטר פרי למרות שאין ארומה בסביבה אבל יש אווזי עם מועדון פוסיקאט מעליו בשבילך אדיר :D
: (ועכשיו לכמה משפטי-אפטר (משפטים שכל אחד מכם אומר בסוף המסיבה
"אדיר: "סעמק עכשיו לחכות שבוע בשביל עוד זיון
יגאל: "איך אני מקנא בכולם שיכולים להגיע הבית ולשמוע תטראקים האלה ורק אני צריך לחכות חצי שנה עד שזה יגיע אלי
"...סיסי: "בסוף מצאתי את מוטי..הוא נרדם על הספות
"!!מוטי: "למהההה הערתם אותי
"?אלי: "טוב איך קוראים להיא שהכרתי היום
"!!!מוש: "סעמק אני לא שומע תצמי
"ירון: "איפה האוטו? איפה אני? איך קוראים לי בכלל? מי אני??? מזה משנה חפיף...סחיות זה פשע
"איתי: "בואו נלך לאכול משו לא אכלתי מאתמול
אריק: בעצם מה אריק קשור מישו ראה אותו נשאר עד הסוף פעם? :D
"צח: "מעניין מה הפעם קרה לאוטו
"סאבי10 (מתעורר בשבת בבוקר בלי קשר): "שמישו יעזור לי למצוא תירוץ להברזה שלי אתמול
"טלטול: "אני כבר יבטא את עצמי דרך תמונה מגוגל...תמונה אחת שווה אלף מילים
חן: "מי זה הדיג'יי הזה שהיה?? איך קראתם לו ?? ארמין?? מה?? מי??? למה הוא לא ניגן מוזיקה שחורה כמו בחממה"
"אליאור: "בקרוב אצלי....תוך 7 שנה ככה
"יובל: "סאבי תסדר גם לי תירוץ
מי שיש לו עוד שיוסיף:D |
|
|
| Meltdown |
לפי מה שכתבת, שחר, נראה לי שנהנת בארומה לפחות כמו שנהנת באפטר, כמעט בכיתי מרוב צחוק, עם כל הפירוט שדפקת אחד לאחד על מה שקרה שם.
לאור זה, שאני כמו אילן חגגתי את האפטר הראשון שלי בדום, או בכל מועדון אחר, אז כרגע אין לי שום סיפור, אלא אם סט של ארמין ואן ביורן עד 8.30 בבוקר בדום, נחשב כסיפור |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|