|
סטיקי או הספיק לי
|
View this Thread in Original format
| uzi |
מה דעתכם על הודעות הסטיקי בפורום? אוהבים או שנמעס?
לדעתי הודעות הסטיקי הם ישנות ומיותרות. עלינו לשים אותם עבור תקופה מסויימת או עבור הודעה חשובה. אנחנו מקשקשים על כל כך הרבה נושאים מחוץ להם גם ככה. זה טוב שנושאים ישנים חולפים מן העמוד, אתם לא חושבים?
הצעות לסטיקי חדשים:
1) המלצות - עבור כל חודש בנפרד.
2) הודעה לאירוע - לפי התבנית הבאה:
"תקליטן או שם ארוע- מועדון- תאריך"
3) נהלים וחוקים - פשוט ומסודר בלי ספורי סבתא.
4) הכרויות חדש - הקודם ישן מדי. |
|
|
| KrazyDJs |
להשאיר...
זה מהת'רדים שלדעתי הם הסמל, ולא צריך להוריד אף אחד מהם (גם לא את זה של המסיבות)..
זה אולי מסמן את TA ה"ישן",
אבל אני לא רואה אחד חדש פה בכל מקרה...וגם אם יהיה לא מוצא סיבה להוריד אותם..
כולם השתמשמו בהם, ואם יגיע גל חדש של משתמשים אני בטוח שגם הם ימצאו בהם שימוש... |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
להשאיר...
זה מהת'רדים שלדעתי הם הסמל, ולא צריך להוריד אף אחד מהם (גם לא את זה של המסיבות)..
זה אולי מסמן את TA ה"ישן",
אבל אני לא רואה אחד חדש פה בכל מקרה...וגם אם יהיה לא מוצא סיבה להוריד אותם..
כולם השתמשמו בהם, ואם יגיע גל חדש של משתמשים אני בטוח שגם הם ימצאו בהם שימוש... |
אז זהו שחוץ מההמלצות והטרד של הצבא אני חושב שראוי לקיים דיון על הורדת כל השאר
בחייך אני נכנס לטרד של המסיבות ורואה שם תסיבה מספר אחת להוריד אותו
בן אדם שואל על מסיבה טובה בארץ וחודש וחצי אחרי זה עונים לו כשזה כבר לא רלוונטי
הטרד הזה עשה את שלו והמטרה היא לראות איזה עוד טרדים צריכים להתנקות מראש העמוד הראשון של הטרדים
תראה את זה כמו הסדר שעושים לפני פסח
יש הרבה דברים שמסמלים לנו משהו אבל הם די מיותרים וברור לנו שהם לא יתרמו - ההיפך הם אפילו מזיקים כי הנוכחות שלהם לא מאפשרת לנו לעשות סדר אמיתי בבית
ככה זה פה ובמה הסטיקי מציקים? בדיוק במה שאמרתי כשבן אדם שואל שאלה ומקבל תשובה חודשיים אחרי זה אומר שמשהו כאן דפוק
אז אני יכול להאשים אותי ואותכם שלא שמנו לב
או שאני יכול להגיע למסקנה הפשוטה שהסטיקי הזה פשוט לא חשוב מספיק או לא נפוץ מספיק ליתר דיוק כדי לאגד בתוכו את כל הדברים הרלוונטיים לנושא. |
|
|
| uzi |
חברים תרשו לי להסביר:
סטיקי הוא לא רלונטי כשפג תוקפו, אנשים גם ככה בקושי טורחים להסתכל בהם כי הם תקועים שם שנים ועמוסים בתגובות!
סטיקי זיהוי- ישן ומיותר וממש לא רלונטוי. אם משהו ירצה לזהות שיפתח חדש וזה יחלוף עם הזמן!
סטיקי צבא- נו באמת? מה זה קשור? אז מה עם אנשים מתגייסים! אז צריך את זה כל הזמן בראש הפורום? שישאלו שאלות בטראדים!
סטיקי המלצות- מיושן ותקוע, כאילו אפשר לחשוב כמה אנחנו ממליצים פה!
סטיקי הכרויות- אפשר לסדר אותו יותר טוב.
סטיקי נהלים- ניתן לעדכן ולרשום מסודר. |
|
|
| DJ Alex E. |
| לדעתי אפשר להוריד את הזיהויים אבל להשאיר את כל השאר ! זה תרדים קלאסיים |
|
|
| KrazyDJs |
מבחינת מסיבות אילן, בסדר, הורדת, ואני האחרון פה ש"השתמש" בו, אבל הרבה אחרים כן, בכל מקרה גם בתקופות קדומות הוא לא היה כזה בשימוש אז ניחא..
אבל ת'רד צבא...עוזי, אתה לא היית פה בתקופה שהרבה מאוד חברה עמדו לפני גיוס והרבה מאוד טופיקים שנפתחו היו בעניין הצבא, וכמו שתראה עכשיו הרבה מאוד טופיקים גולשים לנושא הצבא, וגם הסטיקי עצמו מקבל תגובות לפעמים, ואני יודע שבעזרת השם חודש הבא אני אלך לצו ראשון ולאט לאט עם הזמן יהיו לי יותר ויותר שאלות בנוגע לצבא, ואני בטוח שלאנשים שעדיין בצבא, שלאנשים שעוד מעט מתגייסים ואנשים כמוני שיש להם זמן אבל מתקרבים לזה בכל מקרה, יש שאלות בעניין...אז למה שכל שבוע מישהו אחר יפתח ת'רד ויעשה בלאגן?
בנוגע להמלצות, וואלה לא ממליצים בו אז נוריד אותו?
אולי נתחיל להמליץ (ואני מדבר גם על עצמי בתור אחד מהלא-ממליצים, רק שאני לא הכי מעודכן בסצינה בחצי שנה האחרונה) ואז הוא ימשיך לגדול?
ת'רד הכרויות וחוקים...וואלה אלו מבחינתי ת'רדים קלסיים שצריכים להישמר, ואם את המפה עוד איכשהו אפשר לעדכן ביוזרים הנוכחים מה טוב..
הת'רדים האלו לא נקראים וגם חדשים לא יקראו, סמוך על סמוך..אז אין סיבה להיפטר מהם כשאתה יודע שהם בסדר גמור..
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנסות לגרום לאנשים לקרוא אותם פשוט.. |
|
|
| Glenn-Holmes |
אליאור כמו שאמרתי יש משאני חושב ויש משאחרים חושבים
והוכח כאן שלמרות שאני לא לבד כנרהא שסטיקי של המלצות כאן יותר חזק מהחלטה כזו או אחרת והנסיון לפתוח טרד המלצות חודשי כשל
לגבי הצבא אני רואה ומכיר בחשיבות שלו גם בתור אחד שהיה בתקופה שדברת עליה וגם כי אני באמת רואה שאנשים מדברים שם
כמו שאמרתי איפה הסטיקי מפריע לי?
כשאנשים נכנסים וכותבים שם בחיפוש אחר מידע או סתם שיתוף מידע והם זוכים לתגובה במקרה הטוב רק חודש וחצי אחרי שהם כתבו
אז כן אפשר להשאיר סטיקי כזה אבל זה רק פוגע...כי נגיד מישהו חדש בא לפה באמת כדי לחפש קטע סתם דוגמה והוא רוצה להיות רציני ולכתוב את זה במקום הרלוונטי
כשהוא יראה שאחרי יום יומיים-שבוע שבועיים אין תגובה הוא יחשוב זה פורום לא רציני ובטח לא יחזור לכתובץץץאין מה לעשות
הסטיקיים האלו לא רק מיותרים
הם פשוט פוגעים בפורום לטעמי
זה למה המסיבות עף
וזה למה אני מקווה שיסכימו איתי גם שטרד הזיהויים מיותר לחלוטין כיום |
|
|
| DvJ |
מממ לפי דעתי צריך להוריד את הזיהויים
מהסיבות שאילן אמר הוא לא כללכך שימושי וגם לא רושמים בו הרבה
אולי צריך לפתוח חדש
מה גם יש שם תאיש המעצבן הזה שנכנס לפורום רק כדאי שיעזרו לו בלזהות
סמעעק עליו הוא בין היחיד אם לא היחיד שרושם שם....
טארד של ההמלצות הוא קלאסי ופה ושם ממליצים בו לא צריך להוריד אותו...
וטראד של מסיבות צריך להוריד מכוון שגם ככה כל מסיבה שיש אז פותחים טרד אז אני לא רואה פה תצורך בסטיקי הזה... |
|
|
| Shahar |
כן לא צריך את הזיהוי
השאר סבבה
ואיזה עוד סטיקי אפשר להוסיף כבר |
|
|
| KrazyDJs |
תראה..תשמע..תביט..תקשיב..
אם אני ארשום שיר מסויים שאני רוצה שיזהו, או בסטיקי או בת'רד חדש..
ונגיד ואף אחד לא מכיר..
אין לו אפילו רעיון קטן..
באף אחד מהם לא ירשמו תגובה..ככה שזה לא משנה אם זה בא בסטיקי או בת'רד בודד, עדיין לא יזהו..אבל כאשאר זה בסטיקי גם אם זה אחרי חודש לפעמים נכנסים אנשים וסתם רוצים לראות הודעות אחרונות בסטיקים, ופתאום קולטים את ההודעה שלי שאני מחפש ויודעים את התשובה, אז רושמים..
אז אולי משתמשים חדשים שרק נכנסים לפה כדי למצוא תשובה וגם ככה לא יחזרו, זה מראש אומר שהם ירימו ידיים...
טוב רגע בילבלתי את עצמי עם הניסוח..
בכל מקרה אני בתור אחד שיש לו קצת וותק פה יודע שאם אני רואה הודעה של זיהוי לדוגמא, אני בד"כ לא נכנס אליה אלא אם כן היא בסטיקי...כי אני יודע שיש מקום לזה וששם תמיד עוזרים..אם יודעים כמובן את התשובה..
טוב חפרתי קצת, לא יודע..זאת דעתי ואני מניח שבסוף הרוב יכריע... |
|
|
| Shahar |
לדעתי להוריד את המלצות
אם זה סטיקי כל כך טוב מן הסתם הוא יוקפץ כל הזמן |
|
|
|
|