|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
לדעתי זה רעיון לא רע בכלל שהפורום הזה יתאחד עם 99
כן אני יודע שיש איזה מתיחות\תחרות בין 2 הפורומים ושאנשים פה חושבים שיש שם פורום שמלא בילדים קטנים וספאמרים
ואולי זה היה כך בעבר...
אבל זה כבר לא המצב כיום
יש בפורום הזה הרבה תת פורומים מה שמעיף את כל הספאמרים לתת פורום של ספאם,והאנשים העניניים נשארים לכתוב בתת פורומים של המוסיקה
בתור אחד שמנהל את אחד התת פורומים האלה(האוס וטקנו) יצא לי להכיר גם הרבה אנשים מהפורום של האפליפטינג ואני חייב להעיד שיש להם קהילה איכותית מאד בפורום הזה עם הרבה אנשים שמבינים גם בטראנס העדכני וגם בטראנס של פעם
גם אני פעם חשבתי שזה סתם פורום של ילדים מפגרים עד שהתחלתי לנהל שם
ונכון,בגלל הכמות הענקית של המשתמשים שם יש הרבה זבל.אבל הזבל הזה לא מתקרב פשוט לפורומים של המוסיקה
ולי אישית יצא להכיר כמה חבר'ה מאד טובים ואיכותיים משם
גם היוצרים הישראלים הצעירים שמקבלים עכשיו פרסום בעולם ודיג'יים של טראנס כמו מאור לוי,איתי הידרוייד,רוברט גיטלמן,אייל אופמן,
coldware
ועוד,רשומים ופעילים בפורום הזה
אז אל תמהרו לזלזל בו
חוץ מזה שיש שם מערכת חזקה של מנהלים ששומרים על הסדר ובועטים את הספאמרים מחוץ לפורום ושומרים שם חזק על הסדר
כמו שאתם יודעים גם 2 וותיקים של הפורום הזה,אלי בלאק דראגון ואריק הולכים לנגן במסיבה של הפורום הזה בשבוע הבא
אולי זאת ההזדמנות לאיחוד?
אילן הבטיח שהוא יהיה שם.אם הוא יהיה מעוניין אני מבטיח לארגן לו מפגש פסגה אם אחד המנהלים הראשיים של 99 כדי לדון בסוגיה
;) |
תשמע אני חושב שאי אפשר "להרוג" את הפורום הזה.
הוא יישאר קיים במתכונתו הנוכחית
משכן אפשר זה לקיים יותר שיתוף פעולה בין שתי הפורומים
אלי ואריק שמנגנים שם זה למשל דוגמא לשיתוף פעולה שכבר קרה בלי שנדון בזה יותר מדי
צריך לחשוב על עוד דברים...בסופו של דבר משרגיל לפורום הזה כמוני למשל יתקשה לראות בעין פורום שונה פתאום
תאמינו לי זה פשוט עניין פסיכולוגי פשוט אבל אני רגיל כבר לבקר כאןץ אני מאמין שזה עניין שיש לעוד כמה ח'ברה שכותבים בעיקר כאן
משחשוב באמת זה ששתי הפורומים יההוו קהילה מאוחדת סביב האהבה לטראנס גם אם הפורומים עצמם לא יתאחדו |
|
|
| KrazyDJs |
בשביל לאחד את 2 הפורומים, הקהילות, במלוא מובן המילה - זה לפתוח פורום חדש. נטו טראנס. בלי הזדהות כלשהי לא לפה ולא לשם.
אלא אם כן אתם רוצים לקרוא לו "טראנס99זונאדדיקטס" או משהו כזה...:clown:
אני לא מאמין, טוב, בעצם אני אישית לא ארשם לפורום "שלהם" ואתחיל להיות מעורב בקהילה, ואני בטוח שגם חברה מ99 לא יסיכמו לעשות זאת פה, במיוחד שלפורום הזה יש כמה "מגרעות" (בדיוק כמו שאצלהם יש..) |
|
|
| YoraY |
הבעיה היא שהפורום שם טחון ביותר מדי צעירים וזה עניין של אי נעימות
זה מה אני חושב לפחות
יש שם ילדים בני 13-14-15
כאן זה יותר 19-20-21+ כזה
אני מדבר על ממוצע.. ולאדע לי אישית לא כזה נעים להיות שם להגיד לכם תאמת :)
הפורום שלהם יפה בהרבה יותר משלנו עשיר יותר באנשים.. אבל לאדע מבחינת הגילאים לא מרגיש שייך
חוץ מזה שהתחלתי את דרכי פה ומה לעשות התרגלתי זה כבר בית |
|
|
| DJ Alex E. |
| quote: | Originally posted by YoraY
הבעיה היא שהפורום שם טחון ביותר מדי צעירים וזה עניין של אי נעימות
זה מה אני חושב לפחות
יש שם ילדים בני 13-14-15
כאן זה יותר 19-20-21+ כזה
|
אם היה פה סמיילי של "נו באמת" הוא כבר היה מעטר את ההודעה שלי בהוד והדר
תבין שזה מאד תלוי על איזה חלק מהפורום הזה אתה מדבר
לדוגמא יש תת פורום שכולו מיועד לאוף טופיק
סתם זיוני שכל
והוא שם כדי שכל הבולשיט ירוכז שם כדי לעשות סדר,ונכון בתת פורום כזה יש גם הרבה ילדים
כמו בעוד מספר חלקי פורום
אבל יש תתי פורומים מסויימים כמו החלק שמוקדש לטראנס,לפסיי או להאוס&טקנו שממש אין שם ילדים.מלא אנשים שם עוד מעט מתגייסים ויש מלא שבצבא ואף מבוגרים יותר
וגםםם אם יש כמה צעירים,זה לא כאלה שהורסים את רמת הדיון ועושים שטויות כי הם ישר יקבלו באן אין חוכמות בפורום הזה ולא עושים חשבון לאף אחד גם לא למנהלים עצמם.
אני אישית לדוגמא לא מתחבר ספציפית לפורום של הטראנס יותר מדי אבל בשאר החלקים בהחלט כיף להיות פעיל כי הפורום הזה חי ותוסס
וגם יש בו סדר כי הוא מחולק להרבה חלקים ככה שלא מערבבים את העיקר עם התפל כל הזמן כמו שקורה כאן בלי סוף בגלל שסוואמפר לא פותח עוד תתי פורומים(הוא עדיין המנהל הראשי כאן?)
ובקשר לעניין של ההרגל,אז זה סתם שטויות
גם אני הייתי רגיל במשך שנתיים לכתוב פה וזה לא הפריע לי לעשות את המעבר לפורומים אחרים
חוץ מזה שאף אחד לא אמר"פה בכלל לא ורק שם כן"
אפשר להישאר פעיל גם בשני פורומים במקביל אתם יודעים זה לא חתונה קתולית
למי שתהה,לא אני לא עושה יחצנות לפורום של 99
ממש לא אכפת לי אם אנשים ירשמו לשם או לא
רק רציתי להבהיר כמה נקודות מהסיבה הפשוטה שגם אני החזקתי בדעות שלכם עד שניסיתי בעצמי ודעתי השתנתה לגמרי.זה סתם דעות קדומות שהפורום הזה מפוצץ בילדים
קודם תיכנסו לשם,תראו את הפוורום של הטראנס ותשפטו בעצמכם |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|