return to tranceaddict
Pages: [1] 2 
TorontoPL - Polskie Ognisko

arek

PIERWSZE TORONTO PL OGNISKO

- Uczcijmy 360 uzytkownikow,
- Uczcijmy koniec wspanialych wakacj,
- Pozegnanie naszego przyjaciela Arka ktory wyjezdza na zawsze do Polski!
http://www.torontopl.com/userSearch...hp?profileID=19

Data:
Sobota, 26 Sierpien 2006 (Saturday, August 26 2006)

Miejsce:
Etobicoke/City Of York
Bliskie skrzyzowania -
401 i Weston Rd
lub
Royal York i Dixon

W Programie:
Palenie ogniska, picie piwka, smarzenie kielbasek, kukurydzy oraz kartofelkow, rozmowy na kazde tematy.

Prosimy przyniesc swoje piwka, i kielbaski.

Dokladne miejsce zostanie podane pare dni przed ogniskiem, bedzie mapka, i opis jak dojsc :) Oczekujemy wiekszosc polakow, ale beda i tez inne narodowosci. Panowie ktorzy sie chwalili ze poniewaz jest malo dziewczyn to przyprowadza dziewczyny, trzymamy was za slowo!!! Prosimy przychodzic z usmiechem!!!!

Ognisko bedzie nie zaleznie od deszczu (ryzyk fizyk) chyba ze bedzie 10mm of rain i 90% POP wtedy bedziemy glowkowac i przekladac lub kancelowac.
Ziggy
No nareszcie ukochane Ognisko, szkoda ze juz po pogodzie, trzeba uczcic jakas to dobra pogode ktora mielismy przez to lato. Ale kto to ten osiolek? Bede musial przyjsc zeby go poznac!
stren
jak bedzie deszcz, zawsze mozecie pic ;)

Arek to o tobie mowa, ze w polsce zostajesz?
DJ EsseX
Chętnie bym pojechał, ale chyba niedługo wezm± mnie do Woja :/

.....
DJ EsseX
Siemka! Jedna kwestia utkwila mi w głowie. Chodzi o te dziewczyny... Otóż widziałem zdjęcia z ogniska zeszłorocznego i wydawało mi się ze to ognisko bylo całkiem fajne. Bylo nawet pare pozytywnych opinii na temat dziewczyn (te blondynki...o ile mnie pamięć nie zawodzi) No na ognisku nie ma cudów ... ale jest swojsko, jest OK. Doceniam, inicjatywe i w ogole (?) No chciałbym pojechać. Czy można liczyć na jakas pomoc ze strony kolegów i koleżnek z Toronto/Canady gdyby ktos przyjechał z Polski (np. (Ja) :P). Nie jest to takie łatwe...Nie chodzi o $ ale wszystko inne.. Mimo ze całkiem niezle gadam po angielsq to i tak bym sie czuł troche zagubiony ... Z kim się skontaktować , do kogo napisac maila. Skomentujcie.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland