|
|
| DjChook |
| הוא שם תמונות מהבוק שלה בטרד' הקודם שפאר את שמו |
|
|
| uzi |
| quote: | Originally posted by DjChook
הוא שם תמונות מהבוק שלה בטרד' הקודם שפאר את שמו |
עכשיו ראיתי בטראד של "יום האהבה" את התמונות שלהם. אני מודה, הוא נראה טוב, אני הייתי ממליץ לו שלא יהיה כל כך יהיר גאה ורברבן. הוא כל כך ממהר לשפוט אנשים והוא מתבטא בכזו עוקצנות... ממש כואב. הוא בטח מתפלא למה כל פעם הוא מסתכסך עם אנשים ולא מבין למה. גם אחותי כל כך שקועה ביופי שזה ממש מגעיל אותי, לפעמים אני לא מצליח לנהל איתה 3 דקות שיחה מבלי שהיא מעלה את הנושא הזה. :( |
|
|
| Dj Alex (ISR) |
| quote: | Originally posted by uzi
עכשיו ראיתי בטראד של "יום האהבה" את התמונות שלהם. אני מודה, הוא נראה טוב, אני הייתי ממליץ לו שלא יהיה כל כך יהיר גאה ורברבן. הוא כל כך ממהר לשפוט אנשים והוא מתבטא בכזו עוקצנות... ממש כואב. הוא בטח מתפלא למה כל פעם הוא מסתכסך עם אנשים ולא מבין למה. גם אחותי כל כך שקועה ביופי שזה ממש מגעיל אותי, לפעמים אני לא מצליח לנהל איתה 3 דקות שיחה מבלי שהיא מעלה את הנושא הזה. :( |
בת כמה אחותך? =]
סתם סתם.. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by uzi
קודם כל תודה תודה..תודה..זה ידוע :D
ממ..שמע אני מתווכח עם אנשים ורב בשביל הכיף
אם אתה חושב שזה נקרא לריב תבוא ותראה כמה אני והמפקד שלי מתווכחים כל היום
הכל בצחוק ובכיף
אתמול אפילו המפקס יחידה (סא"ל) שאל אותי כמה זמן אני מתאמן שיש לי כזה גוף :D
אני לא מתפאר בזה כל עוד לא גוררים אותי לזה
ברגע שמתחילים להשוות אותי או להתווכח איתי אז כן אני מודה, אני יודע מה אני שווה ואנלא מתבייש להתלהב בזה
אבל הכל ברוח טובה =] |
|
|
| omergunr |
| תמיד ברוח טובה :) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|