|
|
| Q-PiXeL |
לי נאמר דווקא ששניהם מגיעים
זה הגיע ממוריס דרך 2 אנשים אז לא יודע אם זה נכון
אבל גם בפירסומת כתוב
back to back set
אז יש מצב ששניהם באמת מגיעים
בכל מקרה אני היום שם
הפעם עם אטמי אוזניים...
:rolleyes: |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Q-PiXeL
לי נאמר דווקא ששניהם מגיעים
זה הגיע ממוריס דרך 2 אנשים אז לא יודע אם זה נכון
אבל גם בפירסומת כתוב
back to back set
אז יש מצב ששניהם באמת מגיעים
בכל מקרה אני היום שם
הפעם עם אטמי אוזניים...
:rolleyes: |
הדרך היחידה המומלצת למגיעים לדום שהאוזניים שלהם יקרות להם |
|
|
| severnayaprods |
| bossi c'est du caca :toothless |
|
|
| uzi |
**** קוסמיק גייט, דום, תל אביב, 18.8.2006 סיכום ****
באתר של קוסמיק גייט תוכלו לראות את התמונה שלו, הוא הבחור עם הפנים הגדולות, צד ימין.
http://www.cosmicgate-music.de
הפלוס היחידי של הארוע היה שלא הייתה צפיפות. ופה ממש נגמרים הפלוסים.
ראשית כל הסאונד היה, גרוע! גרוע! גרוע! ועוד היו לי אטמים! זה כל כך ברור לי שמי שאחראי לסאונד שם הוא ממש מפגר! נזק לאוזניים ברמות איומות!
הוא עלה בשעה 3 בבוקר- סוף סוף, טוב שהוא הגיע ונזכר לעלות.
שעה ראשונה הוא ניגן דאנס- הוא דפוק או מה? עד שסוף סוף עלה בשלוש בבוקר הוא מנגן טראקים כאלה מאפנים ופשוטים? בשביל זה לא היה צריך להזמין אותו!
שעה שניה הוא ניגן מגוון- אני יכול לסכם במילה אחת, זבל, וזה עוד מחמאה.
מרוב שהייתי מאוכזב מהשעתיים הראשונות פשוט לקחתי את הרגליים שלי והלכתי! הרגשתי שממש שברחתי!
הינה הטראקים הטובים שנוגנו, הם יותר מדי טובים בשביל הסט שלו, הוא צריך ממש לבקש סליחה מהיוצרים של הקטעים:
aalto- 5
MAGMA
היו עוד כמה מוכרים אבל תאמינו לי ששני אילו היו הכי טובים.
היה שם איזה רוסי שכל הזמן צעק במיקרופון ברוסית במהלך המוזיקה, לא רק שלא הבינו אותו בכלל גם אלה שמבנים רוסית, הוא ממש נדחף כמו טמבל שוב ושוב!
אההה, ולפני שאני שוכח, אם זה היה טוכנר מי שעמד ליד התקליטן ועשה מיליון פרצופים כאילו המוזיקה מעולה, הינה התגובה שלי:
get a life |
|
|
| YuVaL |
אוזי.. אני חייב לחלוק עלייך פה לגמרי.
דבר ראשון, כמו במסיבה של יוהן אז הדיי ג'יי המרכזי עלה בסביבות 3 בבוקר.. וזה לא דבר לא נפוץ.. כי בד"כ הם עולים בשעות המאוחרות יותר.. לפעם הבאה פשוט תבוא בזמן הנכון.
דבר שני, זה ידוע שקוסמיק ובוסי בכלל התחילו לנגן לאחרונה הרבה יותר נמוך, כמו כל הדיי ג'יים בערך, אם היית שומע סט שלהם מהמזמן האחרון היית מגלה שהם מנגנים אפילו יותר נמוך ממה שהוא ניגן שם.
וחוצמזה.. סט של שעתיים, אתה רוצה שהוא ישר יתחיל בפיצוצים??.. לא חושב שזה נכון, הוא עלה בהדרגתיות ועשה את זה כמו שצריך.
בניגוד ליוהן, שאצלו הסאונד באמת היה קטסטרופלי, פה הסאונד היה הרבה הרבה יותר טוב לפי דעתי, לא שהוא היה מעולה, אבל לפחות פה הצלחת לשמוע מה הוא מנגן לפחות.. בדום אסור אף פעם לעמוד קרוב לעמדה של הדיי ג'יי כי הרמקולים שם שיורדים לך ישר לאוזניים נוראיים ואתה יוצא עם צפצופים מטורפים..
אני דווקא חושב שמבחינת טכניקה ומוסיקה בוסי היה מצויין.. ניגן קצת יותר נמוך בהתחלה, אחרי זה הרבה טק טראנס.. שם הרבה דברים מהדיסק החדש שלהם שאני חשוב שהוא פחות מוצלח, אבל עדיין היו דברים טובים.
אם המוסיקה לא הייתה לטעמך.. אז חבל, לא חושב שאפשר להתווכח על זה.. כי שום פעם, על טעם ועל ריח.. אני אישית ממש ממש נהנתי, אחלה של ערב, אחלה של אווירה, לא היה מפוצץ יותר מדי אבל בכל זאת היה מלא..
קיצר.. היה בסט =) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|