|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by YO-I
אילן, במשפט הזה אמרת בעצם הכל, יש לי לפחות שלושה אנשים שהם חברים שלי שהם תותחים ביצירת מוזיקה, שניים מהם הם שמות גדולים בתעשיית המוזיקה האלקטרונית העולמית ואחד מהם הוא תותח לא קטן בז'אנר ההאוס בסגנון מיגל מיגס
אני בטוח שאם הייתי מבקש הם לא היו מהססים לרגע והיו עוזרים לי אבל לא נעים לי לשגע אותם, בגדול החשש הוא באמת מכל התוכנות ההלו שנראות מפחידות להתחיל איתן
הורדתי היום דמו של הריזון ולא הבנתי כלום וזה מה שמתסכל, הבעיה היא שאין לי את הכסף שבי פי אם דורשים כי אני חוסך לחתונה שלי שתיהיה בטח בשנה הקרובה
אני עדיין מתלבט מה לעשות, אם יש כאן מישהו שמוכן לעזור לי אני אשמח
ואגב, מאור לוי, אם אתה קורא את ההודעה הזאת, אני אשמח אם תחזור אלי, אני אשקלוני כמוך והייתי רוצה לנסות להיעזר בך אם זה אפשרי
תודה |
תשמע אתה בעצמך אמרת אף פעם לא מאוחר
לא יודע היכן אתה עומד כרגע בחיים אבל גם גיל 30 מהרבה בחינות זה עדיין גיל צעיר מאוד - העובדה שאתה מתחתן בטח לא תאפשר לך להשקיע את כל זמנך ומרצך רק בתחביב ומהבחינה הזו כל קורס שכזה של פעמיים בשבוע יכול להיות גמיש מספיק עם מקום עבודה קבוע
כמו שאמרתי איפה שאני לומד כרגע בתל אביב המחיר הוא יחסית סביר - נמוך בהרבה מבי פי אם ואני חושב שהתרומה של קורס כזה לאדם כמוני שבא באמת עם בורות מוחלטת בכל תוכנה שהיא היא עצומה - האם ייצא ממני משהו ? אולי כן ואולי לא אם לא - לא נורא אני ממש לא מצטער שניסיתי - הייתי מתחרט אם לא הייתי מנסה
ואם כן אז באמת אני יהיה חייב את זה לקורס הזה ששבר לי את המחסום המנטלי והעצלני אפילו משהו
אם אתה רוצה להתייעץ איתי לקבל מספר טלפון שתדבר עם מישהו מההנהלה רק לשמוע אותם שתגבש דיעה על האופציה ומה שלא תרצה אני באמת מוכן לעזור
massanger:
ilanjxdl@hotmail.com |
|
|
| Shahar |
לדעתי אפשר ללמוד את זה לבד
ובכל מקרה מוזיקה זה לא תחום שכזההההה הולך היום
תלך תלמד מקצוע יותר רציני
מוזיקה תמיד תוכל ללמוד ולהתקדם אין לזה גיל
לך על משו קצת יותר מבוקש והגיוני |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Shahar
לדעתי אפשר ללמוד את זה לבד
ובכל מקרה מוזיקה זה לא תחום שכזההההה הולך היום
תלך תלמד מקצוע יותר רציני
מוזיקה תמיד תוכל ללמוד ולהתקדם אין לזה גיל
לך על משו קצת יותר מבוקש והגיוני |
מה זה לך על משהו
זה לא שהוא בן 23 שמתלבט מה ללמוד
העצה שלך טובה אולי בשביל אחד כמוני
אבל בגיל 29 אני חושב שבן אדם מתחיל להתיישב ומבין שאולי אם יש זמן הגיע הרגע להשקיע טיפה במשהו שהוא רוצה
וזה לא בא ממקום של טוב נו אני צריך ללמוד אז מה נלמד?
אלא בא ממקום של רצון להתעסק עם המוזיקה |
|
|
| Viber |
לא משנה כמה שליטה תהיה לך בתוכנה זו או אחרת זה הכל יהיה שווה לתחת בלי ללמוד תאוריה של מוזיקה לדעתי
דיי קשה לארגן הרמוניות בין סאונדים מורכבים בזמן יחסית קצר בלי זה...שימו לב שהרבה מהיוצרים היום ניגנו בעבר על כלי מסויים או שיש להם
עבר מסויים במוזיקה
לשחק בלופ של סינט א' עד שיתאים לסינת' ב' יכול לתת לך חתיכת כאב ראש
:crazy: |
|
|
| YO-I |
יש משהו שלא ציינתי, בבי פי אם הקורס כולל הכל מהיסוד, סינתזה, הרמוניה, תוכנות ועד לשלב המאסטרינג
לגביי, יש לי ניסיון של שמונה שנות לימוד על קלידים, אוזן ויכולת מוזיקלית יש לי, העיניין ה"מפחיד" יותר הוא ההתעסקות עם התוכנות
הבעיה שלי שאין לי כוח לקרוא את כל המדריכים באנגלית, אם היה מדריך אחד טוב בעברית זה היה יכול להיות מצויין
בגדול אני רוצה להתמקד בשלושה סגנונות, פרוגרסיב האוס, קלאב טראנס ואמביינט |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|