return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 
דפש מוד ביטלו את ההופעה!

DvJ
נתחיל בזה שדפש מוד בין ההרכבים הטובים ביותר ששהיו אי פעם והשפיעו על המוזיקה עד היום....
יש להם קטעיים מדהימים....

דבר שני
תחשבו שמה שהעולם רואה זה את ירשראל כשטח קרב כולו וזה משמראים להם בסיאןאן המזדיין הזה ובכל החדשות ומוצאים את ישראל כאשמה בכל וגם כמו שנאמר פה עם הטילים....
אז לך תשכנע להקה לבוא לארץ או בכלל איזשהו תייר....
לא מראים בחדשות את תא ואת שאר ישראל - אזורי "הבועה" מראים רק תמלחמות ולא מראים אתזה שעדיין אנשים ממשיכים לחיות ולהתקיים בארץ וממשיכים בחייהם הרגילים...
צריך לבוא לארץ לראות את המצב כפישהוא ואז צריך להחליט על הופעה או לא...
Shahar
quote:
Originally posted by DjChook
שחר אתה לא מבין שבמונחים של העולם 100 ק"מ זה כמו צעד קטן של תינוק?

שאתה גר בארה"ב ונופל טיל בחוף המערבי, אז זה נכון שהחוף המזרחי מוגן
אבל מבחינתם זה שטיל נפל 100 ק"מ לא אומר שהוא לא יכול לפול 100 ק"מ יותר רחוק
מה גם שלמשל האמריקאים רק שומעים על איומים של צפון קוריאה, וטילים בעלי 4 ספרות של ק"מ טווח, אז אולי הם חושבים שזה גם מה שיורים פה

אוי דיי נו
בוא לא נשחק אותה ראש קטן
כל בנאדם נורמלי יודע מזה 100 ק"מ ואני מאמין שלפני שהם באו הם דיברו עם אנשים בארץ שידעו להסביר להם מזה 100 ק"מ והסבירו להם את הסיכונים
ואני יגיד לך יותר מזה
אח שלי עובד במשרד הבטחון והייתה לנו הרצאה של פיקוד העורף השבוע וגם הוא וגם פיקוד העורף אמרו שמה שלא יקרה - אין שום סיבה להיכנס למקלטים בת"א כל עוד אין איום עם טיל כימי
אז מה כבר היה יכול להיות להם? אתה יודע שאנחנו מעבירים ציוד לבסיסים בצפון ומאשרים את זה כל יום ? הנזק הכי גדול שהיה יכול להיגרם זה שיזיזו תהופעה בשעה שעתיים...וזה ממש במקרה שהיה איום חזק על ת"א
זה הנזק הכי חמור שהיה יכול להיגרם ותאמין לי שאמרו להם את זה
אז עזוב
לא רצו שלא יבואו
ואנשאללה גם שלא יזמינו אותם לארץ יותר
ואם אפשר שיפילו להם טיל באמצע הופעה בחו"ל
Viber
quote:
Originally posted by Shahar
אוי דיי נו
בוא לא נשחק אותה ראש קטן
כל בנאדם נורמלי יודע מזה 100 ק"מ ואני מאמין שלפני שהם באו הם דיברו עם אנשים בארץ שידעו להסביר להם מזה 100 ק"מ והסבירו להם את הסיכונים
ואני יגיד לך יותר מזה
אח שלי עובד במשרד הבטחון והייתה לנו הרצאה של פיקוד העורף השבוע וגם הוא וגם פיקוד העורף אמרו שמה שלא יקרה - אין שום סיבה להיכנס למקלטים בת"א כל עוד אין איום עם טיל כימי
אז מה כבר היה יכול להיות להם? אתה יודע שאנחנו מעבירים ציוד לבסיסים בצפון ומאשרים את זה כל יום ? הנזק הכי גדול שהיה יכול להיגרם זה שיזיזו תהופעה בשעה שעתיים...וזה ממש במקרה שהיה איום חזק על ת"א
זה הנזק הכי חמור שהיה יכול להיגרם ותאמין לי שאמרו להם את זה
אז עזוב
לא רצו שלא יבואו
ואנשאללה גם שלא יזמינו אותם לארץ יותר
ואם אפשר שיפילו להם טיל באמצע הופעה בחו"ל

דיי כבר עם המשאלות שדפש מוד\ארמין\פיוידי או כל מוזיקאי אחר יקבלו טיל של חיזבאללה על הראש
:)

במקומם גם אני לא הייתי בא,לזרוק חיים של כסף ומוזיקה ושאיזה ערבי חתיכת חרא יהרוג אותם???,לא שווה להם את הסיכון של אחד למיליון גם

אם הם היו שיקיין או וואי אאוט ווסט כבר היה אכפת לי יותר
:D
Meltdown
רק כדי ליידע אתכם, מספיק די ג'ייז עשו רמיקסים לשירים שלהם, וחלקכם לא הגיב כך כאשר נודע לו שואן ביורן מבטל את ההגעה שלו לאומן, אז די עם הצביעות!

אם אתם לא שומעים אותם, אז סבבה, אבל כדאי שתבינו שאי ההגעה שלהם, רק יכולה להחזיר אותנו אחורה בערך 6 שנים אחורה, שכמעט אף אומן לא הסכים להגיע לארץ, מלבד פה ושם די ג'ייז וגם כן רק למועדונים הגדולים, צאו מהסרט שאתם חיים בו, שרק מוזיקה אלקטרונית זה מה שחשוב.

אפשר להבין את ההחלטה שלהם או של הצוות הטכני שלא להגיע, אבל קשה לקבל אותה, בטח ובטח בעיתוי שהיא נמסרה, פחות משבוע לפני ההופעה, במיוחד לאור כמות האנשים אשר רצו להיות בהופעה, ורכשו לה כרטיסים, מעניין איזה די ג'יי יביא לארץ יותר מ 40 אלף איש במקום פתוח
Shahar
quote:
Originally posted by Viber
דיי כבר עם המשאלות שדפש מוד\ארמין\פיוידי או כל מוזיקאי אחר יקבלו טיל של חיזבאללה על הראש
:)

במקומם גם אני לא הייתי בא,לזרוק חיים של כסף ומוזיקה ושאיזה ערבי חתיכת חרא יהרוג אותם???,לא שווה להם את הסיכון של אחד למיליון גם

אם הם היו שיקיין או וואי אאוט ווסט כבר היה אכפת לי יותר
:D

זה לא משאלות
אבל וואלה אנשים כאלה? שיפול עליהם טיל באמצע הופעה מעניינתי גם חחחחח

ושוב
אני בטוח שאנשים מספיק בכירים הסבירו להם תמצב
אז חלאס דיי
פיקוד העורף בכלל אמר בפירוש
שאם יורים על ת"א לא להיכנס למקלטים!! רק למרחבים מוגנים
יכלו לעשות את זה בסינרמה ובעוד אלף מקומות

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel