| Glenn-Holmes |
והיום פגיעה ראשונה של הקטיושות שמוכיחה מעבר לכל ספק שהקטיושה היא נשק לא מדויק במיוחד - פגיעה בעיר הערבית נצרת - זו בוודאי לא הייתה כוונת החיזבאלה
2 הרוגים בני 3 ו-9 שיחזירו כעת את הטענות בוודאי על קיפוח של המגזר הערבי - טענות שחייבים להגיד שהן צודקות במידה מסוימת - ועם זאת כשאני רואה את חבר הכנסת מוחמד ברכה קורא להפסקת הלחימה ואומר במילותיו שלו שזה מגוחך שהתנאי לביצוע המו"מ הוא התוצאה שלו ושחייבים להפסיק את הלחימה ורק אז לשבת למשא ומתן שאולי ייצא לפועל ואולי לא ואין שום דבר נורא בכך אם לא
אז אדון ברכה
אני לא ימני קיצוני
אני אפילו לא ימני
ואפילו לא איש מרכז
אוקיי?
ממש בן אדם שלא מתבייש לשייך את עצמו ואת דיעותיו לצד שמאלי של המפה הפוליטית
אבל קודם כל מדבריך שמגוחך שהתנאי למו"מ הוא התוצאה שלו משתמע באופן ברור שאתה חושב ששחרור החיילים זה דבר שחייבים לסגור במשא ומתן
וזה עוד מתקבל איכשהו על הדעת (אחרי הכל בסופו של דבר זה משיקרה..משלא חושב כך הוא פשוט אופטימי מדי)
אבל להגיד שאם המו"מ לא יצלח זה לא יהיה אסון גדול?
בלהט הדברים לשונך בגד בך...אם המו"מ לא יצלח איבדנו 2 חייליםת וקבלנו ארגון חיזבאלה שלא נפגע מדי מהלחימה מצד אחד ומעוניין עדיין לבצע מתקפות כאן מצד שני כדי להשיג כמות מספקת של כלי מקח להחזרת שבוייו שבו נזכיר מה שבוייו (חלקם לפחות) יכולים לעשות וכנראה יעשו - יחברו לכוחות שפועלים במסגרת החיזבאללה נגד מדינת ישראל.
התסריט הזה לא מצטייר טוב גם בראשו של שמאלני כמוני כנראה...
מצד שני אני לא רוצה לבקר את הצבא שנמצא במערכה קשה..אבל לצערי הרב ברגע שאתה מנפח בלון יותר מדי הסוף היחיד הוא שהוא יתפוצץ ויפגע בכולם
הרג אזרחים לבנונים זאת בוודאי לא התוצאה שאני חושב שצריכה לקרות מהלחימה הזו
הבעיה היא שכאשר קבוצת אנשים מצומצמת ובלתי מסוקרת ביום יום בתקשורת (כי זה לא מספיק מעניין ביום יום - התקשורת הישראלית היא ביזיון בלתי פוסק) מותקפת ולא מרגישה נחת אמיתית לאורך זמן הכעס הזה ואי התגובה כנגד הארגון שהפעיל לחץ בתקופה הזו רק הצטבר וכעת התגובה היא מאוחרת וחסרת פרופורציה
רק שיהיה לנו טוב
אני מקווה שהכל ייגמר מהר
לפחוטת בתקווה שלי אי אפשר לפגוע
(בנתיים) |
|
|