|
|
| Meltdown |
איך בדיוק מט'רד על כל מה שקורה בצפון מבחינת דאגה לאנשים שגרים שם, זה הגיע לויכוח על האם ארמין או פרי צריכים להגיע לארץ או לא?
גם ככה זה לא תלוי בנו, אם תהיה רגיעה בארץ, הם יגיעו, ואם לא אז לא, זה הכל.
ולעצם העניין, באמת שזה ממש לא מעניין אותי, אם ארמין או פרי יגיעו, או אם דפש מוד יגיעו או לא, אפילו שיש לי כרטיס לדפש מוד. הכי חשוב שלא יהיו עוד נפגעים מהצד הישראלי , ושלאחר תום המלחמה הזאת, עם חזרתם של השבויים בחיים, כך אני מקווה, חיזבאללה לא יחשבו אפילו על לנסות ולפתוח במערכה מולנו.
כמו כן, יש לי מספיק אנשים מהצפון שאני מכיר בצורה טובה, כך שזה שכרגע הטילים נופלים בצפון, לא מוריד מעוצמת הדאגה שיש לי לגביהם, ובכלל לגבי האם הטילים יגיעו למרכז (חס וחלילה), וזאת לעוד העובדה, שאני עדיין זוכר את הטילים שנחתו על רמת גן לפני 15 שנה במלחמת המפרץ |
|
|
| DJ Alex E. |
מה קרה כולכם התעוררתם פתאום לגבי אוף טופיקים?
לפחות האוף טופיק הזה קשור למוסיקה
מאז שאני זוכר את הפורום הזה היה פה אינספור אוף טופיקים בכל תרד רק שרובם דיברו על צבע התחתונים שלכם או משהו כזה
ואני גר בחיפה חביבי
מה אתה רוצה שאני כל היום אשב באבל?
לא אראה טלויזיה לא אשמע מוסיקה לא אדבר עם אף אחד?
אז סבבה יום יומיים ראשונים אתה קצת בהלם מהמצב,קצת מסוגר בעצמך, אבל אנחנו כבר שבוע בזה ואתה כבר...איך אני אגיד לך....מתרגל למצב
עדיין כל נפילת קטיושה שאתה שומע עושה לך עקיצה בלב,אבל אין מה לעשות אני לא הולך לעצור את החיים שלי בגלל זה
אני נותן את כל הכבוד שבעולם לחללים של המלחמה ולפצועים ולחיילים שמגנים עלינו בגבול אבל זה לא אומר שאסור לעסוק בעוד נושאים חוץ מהמלחמה
הסיבה לכעס על ההודעות מקודם לא נבעו מזה שהן לא דיברו על המלחמה,אלא מזה שהדבר היחיד שהזיז לאנשים פה בהקשר של המלחמה היה שיבטלו להם את ארמין
זה בעיניהם היה התוצאה גרועה היחידה של המלחמה...
וזה מה שהדליק פה אנשים
אבל אם לחבר'ה בא לדבר על מוסיקה אז למה לא?
מה,כל העולם צריך לעצור מלכת בגלל זה?
זה מספיק שאנשים מגלים סולידריות ושבליבם הם נמצאים עם האנשים שהם תחת מתקפה
יותר מזה באמת אף אחד לא מבקש
החיים לא נגמרים ברגע שמתחילה מלחמה |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
מה קרה כולכם התעוררתם פתאום לגבי אוף טופיקים?
לפחות האוף טופיק הזה קשור למוסיקה
מאז שאני זוכר את הפורום הזה היה פה אינספור אוף טופיקים בכל תרד רק שרובם דיברו על צבע התחתונים שלכם או משהו כזה
ואני גר בחיפה חביבי
מה אתה רוצה שאני כל היום אשב באבל?
לא אראה טלויזיה לא אשמע מוסיקה לא אדבר עם אף אחד?
אז סבבה יום יומיים ראשונים אתה קצת בהלם מהמצב,קצת מסוגר בעצמך, אבל אנחנו כבר שבוע בזה ואתה כבר...איך אני אגיד לך....מתרגל למצב
עדיין כל נפילת קטיושה שאתה שומע עושה לך עקיצה בלב,אבל אין מה לעשות אני לא הולך לעצור את החיים שלי בגלל זה
אני נותן את כל הכבוד שבעולם לחללים של המלחמה ולפצועים ולחיילים שמגנים עלינו בגבול אבל זה לא אומר שאסור לעסוק בעוד נושאים חוץ מהמלחמה
הסיבה לכעס על ההודעות מקודם לא נבעו מזה שהן לא דיברו על המלחמה,אלא מזה שהדבר היחיד שהזיז לאנשים פה בהקשר של המלחמה היה שיבטלו להם את ארמין
זה בעיניהם היה התוצאה גרועה היחידה של המלחמה...
וזה מה שהדליק פה אנשים
אבל אם לחבר'ה בא לדבר על מוסיקה אז למה לא?
מה,כל העולם צריך לעצור מלכת בגלל זה?
זה מספיק שאנשים מגלים סולידריות ושבליבם הם נמצאים עם האנשים שהם תחת מתקפה
יותר מזה באמת אף אחד לא מבקש
החיים לא נגמרים ברגע שמתחילה מלחמה |
אני שמח שלפחות בזה אני לא בדיעת מיעוט
אבל את הדברים האלה לא הרגשתי נוח לכתוב בעצמי בתור אחד שהלחימה מגיע אליו בעיקר דרך המדיה התקשורתית והוא לא ממש "חווה" אותה |
|
|
| Sniper |
אילן ואלכס, למיקרה שלא שמתם לב כבר רשמתי פה,
אסור לנו לעצור את החיים, אפילו לרגע..
אף אחד לא מצפה מתושבי הצפון להסתגר בעצמם ולהיות בדיכאון ובאבל כל משך הלחימה..
זה שבכול הטרדים פה יש אוף טופיקים, זה ידוע..
אותי אישית זה מעצבן, ואני גם לא מגיב, אפילו אם זה נוגע אליי..
אבל בנושא הזה, עם כל הכבוד, תחסלו את האוף טופיק.. אתם רוצים לדון על נושא מוזיקלי, זה המקום.. זה נכון.. זה פורום של מוזיקה, ואם לא פה אז אני לא יודע איפה.. אבל השם של הטרד הזה הוא מלחמה, לא הטעם האישי של כל אחד ממכם, יותר פשוט זה לפתוח דיון חדש, תדנו שם כמהה שאתם רק רוצים, אני חושב שזה נושא מספיק חשוב בשביל לפתוח לו טרד משלו, ולא לדבר עליו בדיון על מלחמה שלדעתי הוא קצת יותר רציני וחשוב מהרבה דיונים שאנשים פתחו פה..
זה המציאות שלנו, זה המצב שכל אחד מאיתנו פה חיי |
|
|
| KrazyDJs |
פאשלות עם האזעקות...
ברבע ל 8 בבוקר הייתה אזעקת שווא, או לפחות לא דיווחו בפומבי על קטיושות שנפלו...
ולפני כחצי שעה בערך היו מספר בומים חזקים, בלי שום אזעקה אחרי או לפני באיזור חיפה... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|