return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 
מ ל ח מ ה

Sniper
אולי תפסיקו לבלבל את השכל על העדפות המוזוקליות שלכם?!
Glenn-Holmes
אוקיי אלקס א.

מארק הבן אדם שדברתי עליו אוהב כיום גם פרוגרסיב אבל בעיקר פרוגרסיב טראנס
והוא גם אוהב לא מעט קטעי פאנקי האוס
הוא נחשף לדברים אני לא יודע עד כמה פתוח הוא לשמוע דברים אחרים אבל אי אפשר להגיד שהוא אטופ לדברים אחרים זה בטוח

בקשר לרומן
גם אני שומע דברים אחרים
מנגן דברים אחרים ונהנה מדברים אחרים - רומן היה הדוגמא הכי טובה שלי וידעתי שתסכים איתה

הסיבה שאנשים שומעים בהתחלה טראנס היא כי זה הסגנון שנמצא הכי קרוב לפני השטח משנקרא הכי פחות מחתרתי באופן יחסי
זה הסגנון הכי נגיש כנראה בקשת הסגנונות האלקטרוניים למאזין הצעיר שמתחיל רק להכנס לעולם הזה
הסיבה שרבים עוזבים את הטראנס היא לא תמיד הסיבה שאתה הזכרת (שזה נכון לגביך - שוב הכל אינדיבידואלי פה) אלא שבסופו של דבר האנשים האלה מראש לא מצאו בטראנס את הסוג של ההנאה המוזיקלית שהם מחפשים - אבל הם מצאו כיוון מסוים בטראנס שברגע שהם פגשו את האנשים הנכרונים שהרירו להם סגנונות נוספים הם יכלו לאט לאט למצוא את קשת הסגנונות שבאמת עונה להם על הדרישות של משהם יאהבו לשמוע ויהיו סביר להניח מכורים אליו במשך השנים הבאות

זו הסיבה שלא תמצא הרבה ביקורת עניינית נגד אנדרגראונד - כמעט כל משמגיע לזה מגיע לזה כי הוא חיפש את זה - זאת לפחות דעתי המבוססת

לגביך ולגבי משאתה אומר על הטראנס של פעם ושל היום...אני שמח שהבנו את העניין סוף סוף
בערך אחת לכמה חודשים (זה יוצא משהו כמו לא יותר מ-5 קטעים בשנה - אפילו פחות) יש קטעים שמחזירים אותי ברגש שלהם ולפעמים גם בפשטות שלהם לימים הקסומים של תחילת שנות האלפיים
- לא זה לא אותו הטראנס אבל אני חושב שכל מוזיקה צריכה להתקדם לאנשהו - הדבר הבאמת יפה בטראנס של פעם זה שהוא לא מיצה את עצמו - התקופה תמה לפני שזה נמאס - זו לפחות דעתי האישית - ולכן לי לפחות זה תמיד משאיר טעם של עוד לשמוע הפקה שפתאום כאילו לקוחה מהימים ההם
הטראנס של היוםבעקבות הטכנולוגיה גם הוא הרבה יותר "עמוס" במבנהו הרבה פעמים זה גורם גם לקטעים שהסאונד שלהם הוא לא בשיאו לצאת במצב גולמי לא מושלם - יותר מדי צלילים הרמוניות שקצת נבלעות - זה קורה בטראנס של היום אני מודה - אבל כמובן ממש לא בכל הקטעים - בקיצור אני נהנה גם מהכיוון החדש של הטראנס
ואלעד
תסלח לי אבל אנחנו בפורום של מוזיקה אלקטרונית
אם כאן אי אפשר לבלבל במוח על ההעדפות המוזיקליות שלנו אז אני לא יודע איפה אפשר
YuVaL
חחחחחחח
אני לא מבין
זה טרד מלחמה פה
מתקיפים את המדינה שלנו
ואתם מדיינים איזה מוסיקה מארק פלדמן שומע?!?..
אנ'לא מבין

קחו את זה לאיי סיי.. ותפסיקו עם הפוסטים החופרים,

תודה. =)
Sniper
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
ואלעד
תסלח לי אבל אנחנו בפורום של מוזיקה אלקטרונית
אם כאן אי אפשר לבלבל במוח על ההעדפות המוזיקליות שלנו אז אני לא יודע איפה אפשר

אני מתפלא עליך, בתור מוד אתה צריך למגר את העניין הזה שמדברים על נושא א' וטרד שקשור לנושא ב'..

בא לכם לריב על העדפות מוזיקליות? פתחו טרד משלכם..
דברו שם כמה שאתם רוצים..
כמו שכבר רשמתי, יש לך פה חברים בפורום שמתעוררים בבוקר עם אזעקה, אנשים שחיים באיום ממשי שהבית שלהם יהרס חס וחלילה, ואנשים שבכל רגע נתון יכולים להפגע..

אז אם לא מעניין אותך הסדר בפורום, אז תתנו לפחות לחברים שלכם את הכבוד שראוי להם..
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Sniper
אני מתפלא עליך, בתור מוד אתה צריך למגר את העניין הזה שמדברים על נושא א' וטרד שקשור לנושא ב'..

בא לכם לריב על העדפות מוזיקליות? פתחו טרד משלכם..
דברו שם כמה שאתם רוצים..
כמו שכבר רשמתי, יש לך פה חברים בפורום שמתעוררים בבוקר עם אזעקה, אנשים שחיים באיום ממשי שהבית שלהם יהרס חס וחלילה, ואנשים שבכל רגע נתון יכולים להפגע..

אז אם לא מעניין אותך הסדר בפורום, אז תתנו לפחות לחברים שלכם את הכבוד שראוי להם..

האם אסור לדבר על מוזיקה בכלל בזמן הזה?
אולי האנשים המותקפים רוצים איזשהי דרך לברוח מזה?
האדם שאיתו דנתי בזה נמצא במשנקרא איזור האש כרגע אם לא זה לא הפריע למה לך זה כן?

הסדר בפורום חשוב לי
אבל פתרון לאוף טופיקים לא יושם פה מעולם פשוט כי זה נושא בעייתי

אבל אם אני רואה שמספר אנשים שונים מעירים על אותו דבר בתור מוד הפעם אני חושב שכנראה יש משהו בטענה גם אם אני לא מסכים איתכם לגמרי

אז ולו רק כדי לשמור על כבוד המתים לכבד את הפצועים ולהזדהות עם תושבי הצפון ברגעים אלה אני מסיים להגיב בנושא שעלה פה בעמודים האחרונים

מי יתן והלחימה הזו תיגמר בערוצים דיפלומטיים בקרוב ובתקווה שעם ידה של ישראל על העליונה

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel