return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 
מ ל ח מ ה

Flotser
אליאור אלכס וכל מי שגר בחיפה הקריות והסביבה וצפונה
תשמרו על עצמכם!!!

:confused:
Sniper
quote:
Originally posted by Flotser
אליאור אלכס וכל מי שגר בחיפה הקריות והסביבה וצפונה
תשמרו על עצמכם!!!

:confused:
]

מצטרף אלייך..
למרות שלפי החדשות יש חשש שהטילים גם יגיעו למרכז הארץ..
חדרה, נתניה ואפילו ת"א..
מקווה שאף אחד לא יפגע..

בקשר לנעדרים מהסטיל, הם הוכרזו חללים היום..
DjChook
לפי מה שהבנתי הם שהו בחדר שנאטם בשביל שהשריפה לא תתפשט בשאר הספינה
ובעצם נשרפו עד אפר :)
Flotser
זוועה...
קשה לאכל את זה
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
ואתה בטוח שציטטת את חבר שלך,או שפשוט אתה מסתתר מאחורי בנאדם לא ידוע(ואולי אף לא קיים) כדי להביע בעצם את דעותיך שלך?

מכיוון שאתה מטיל ספק אני יחשוף את זהותו
mark feldman
שכותב פה והוא שותפי למסיבות הטראנס הגדולות בארץ
אתה אולי זוכר אותו מאותו לילה בטי אל וי כשמרקוס נחת כאן לראשונה
אם אתה לא מאמין לי תשאל אותו זה דברים שהוא נוהג לומר לי מדי פעם על המוזיקה שאני בוחר לנגן

ועכשיו אדון אלקס בוא נספר לך מעט על מארק כדי שתמחק לך את הרעיון המגוחך של להרגיש "נעלה" מבחינה מוזיקלית

הבן אדם שומע טראנס מאז שאתה בן 7! אם לא לפני - לפחות 11-12 שנים הוא עם המוזיקה הזו
ולא לא נמאס לו
ולא הוא לא בן אדם טיפש חסר השכלה או חסר טעם מוזיקלי
הוא בן אדם שגם בתחומים אחרים בחיים רואים שיש לו ראש על הכתפיים וכיוון מסוים
והוא..ממש לא ילד מן הסתם גם לא בגיל ובטח לא בהתנהגות

דוגמא נוספת מוכרת לך יותר?
רומן שכותב ביזראל אנדרגראונד
הבן אדם באמת שומע הכל מהכל
ונהנה מהרבה דברים מקשת רחבה של סגנונות
דבר איתו פעם מה האהבה הראשונה שלו שנותרה אצלו גם היום חזקה מספיק? טראנס - מלודיות
רומן לא בן אדם עם טעם במוזיקה?
רומן לא בן אדם איכותי?
רומן הוא סוג של "ילדודס" כהגדרתך?

תתפלא אבל הדוגמאות רק בסביבת האנשים שאני ואתה מכירים הם רבות - ואלה דוגמאות לאנשים שנחשפו לטראנס הרבה לפני שאתה וגם אני נחשפנו אז באמת...משלא עובד אצלך לא אומר שהמשהו הזה מקולקל - אולי הבעיה היא אצלך (וזה לא בא בנימה מתנשאת מבחינתך כמובן זה לא בעיה - גם עבורי אם פתאום אני יעבור לשמוע סגנוןן אחר לגמרי וירגיש ששום סגנון ששמעתי בשנים הקודמות כבר לא נוגע בי זו תהיה בעיה שלי אבל זה יהיה משהו שאני יתמודד איתו מצוין כי יש לי תחליף הולם - אני מבין את הצד שלך - אני ממש לא מבין את הצד שדוחף אותך להגיב נגד המוזיקה הזו כל הזמן - זה הכל)

ובקשר לשחר...
יש יהודים שהייתי מעדיףך שימותו - מה זה הגישה הלאומנית הזו? אתה קורא לאלקס נאצי? הלו תתעורר - לפני שאתה בכלל מרשה לעצמך להשוות מישהו לנאצי בוא אני יזכיר לך משהו לגבי הנאצים - הם הציבו את עצמם מעל כולם בראש הסולם הגזעי וכל משמתחתם מבחינתם היה ראוי להיות משרת או אם הוא אינו כשיר לכך - ראוי למוות
משאני מזהה אצלו גישה חולנית שאיכשהו דומה לרעיון המזעזע הזה הוא אתה
לפני שאתה מכנה אנשים במילים תסתכל שניה במראה ואחרי זה תפתח אנציקלופדיה ותבדוק כמה נכון או כמה טאקט בכלל יש בלהשתמש במילה הזו
כרגיל הצלחת להכניס גועל נפש בטרד שבו החלטת להתווכח אבל לצאת מפרופורציות בויכוח שלך

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel