return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 
מ ל ח מ ה

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
אחרי הפוסט הזה כל הכבוד שרחשתי לך התפוגג
למה?
כי אני לא סובל צביעות
אז במקומות מסויימים ובחוגים מסויימים אתה משחק אותה שהמוסיקה הזאת כן מושכת אותך ואתה כן נהנה ממנה,וכשאין אף אחד מסביבך ששומע את המוסיקה הזאת אז זה פתאום הופך למוסיקה של זומבים וחסרי יכולת הבחנה במוסיקה
אז לפחות תהיה כנה עם עצמך
אני רוצה לראות אותך כותב את ההודעה ב IU
אבל תה לא תעשה את זה נכון?
כי שם לא יהיה מי שיתמוך בשטויות האלה שאתה כותב אז אתה כבר לא מרגיש כזה גבר ללכלך על המוסיקה הזאת הא?

זה שזה לא לטעמך זה זכותך
אבל לפחות אל תשחק אותה כאילו זה מוצא חן בעיניך ליד אחרים
ותקן אותי אם אני טועה אבל מאד נהנת מהמוסיקה של סמאג' באומן באפטר
אז מה זה הצביעות הזאת פה?אתה מפחד שילדי הטראנס יגידו שאתה שומע מוסיקה "מגוכחת"?
ועזוב אני אפילו לא אתחיל להיכנס לנושא של למה טראנס לא מגיע לקרסוליים של המוסיקה הזאת כי יתחילו פה מלחמות גוג ומגוג

וכן מיכאל,לא יכולתי להתאפק

אלקס לא ידעתי אם להוסיף תמשפט הזה לפוסט שכתבתי או לא
אבל לנוכח משכתבת פה כנראה שהייתי צריך להוסיף

הביטויים שהשמעתי נגד הסגנונות שאתה אוהב הם לא ביטויים שאני מסכים אימם אבל הם ביטויים שאני שומע מאנשים שמש לא סובלים תסגנון הזה - אחד מחברי הטובים בפורום הזה אף טען שהמוזיקה שאני מנגן שהיא רחוקה מלהיות מינימל או טק האוס היא משעממת להחריד - אבל מה? לפעמים התגובות שאתה מרשה לעצמך להכניס פה בכלל בלי שום קשר לנושא מרתיחות את הדם ומעלות לי כל סעיף
אין פה שום צביעות
אני די בטוח שאין אף אוהב טראנס שיגיע לאיזראל אנדרגראונד ויפתח תפה שלו על כמה שמינימל טק האוס דיפ האוס ועוד שלל סגנונות מחתרתיים יותר ופחות הם משעממים חסרי כיוון ובכלל כל ביטוי שהכללתי למעלה יבוא עליו גל של תגובות נגד - יודע מה? גם ממני הכל תלוי בכמה חריפה תהיה ההודעה שלו
אם היא תהיה חריפה כמו שלך וגם חסרת כל קשר לנושא תאמין לי שאני "יקטול" את הטראנס שהוא שומע
מקווה שאתה מבין
ואם אתה חושב שמשאתה שומע זה סגנון כל כך נעלה אז תן לי לרדשת עכשיו על טראנס טק האוס וכל המוזיקה הזו בקצרה אוקיי רק כדי שתכנס לפרופורציות ושתדע שאתה ממש לא הבן אדם ששומע תמוזיקה הכי "מתוחכמת" שיש

המוזיקה האלקטרונית היא בסה"כ אוסף של לופים
זה הכל - בחירה טובה של הצלילים שירכיבו את היצירה (לרוב שום ידע ממשי בנגינה ובוודאי שלא בהלחנה - אם כי יש יוצרים שבאים עם רקע טוב)
ניסוי וטעיה לגבי אלמנטים שונים ובסוף מתקבל הדבר ה"מתוחכם" הבא

איפה זה ואיפה הגאונות של המלחינים הקלאסיים למשל?
יש משהו בכלל מהקשת האלקטרונית שיכול להתקרב לסיכוי כלשהו שיום אחד מישהו ישווה אותו ליצירה קלאסית של אחד מעשרות גדולי המלחינים?

והאשאלה הבולטת כאן היא האם אחרי כל משכתבתי פםה אני בכלל לא אוהב מוזיקה אלקטרונית והולך לשמוע מוזיקה קלאסית כל היום כדי שאני יוכל לנפנף במנת המשכל המוזיקלית שלי בפני כל ה"ילדודס" פה (מתי בכלל נהפכת לבן 30 אם מותר לי לשאול.? והאם כשהיית זקוק לעצות בנוגע לתקלוט מוזיקה של "ילדודס" הפורום כאן היה בסדר והמוזיקה הזו היתה טובה מספיק?)

אז אני חותם את דברי בנימה זו
מקווה שאת רעיון הצביעות שלא היתה הבנת
תמשיך להנות מהמוזיקה באשר היא - זה משאני עושה ואני ממש לא מנסה להיות יותר "חכם" מכל השאר

ובקשר לטרד עצמו אני חושב שמשאלעד אמר פה הוא בהחלט נכון ואני מסכים עימו - בתור אחד שקצת תומה לגבי עוצמת התקיפותצ והפגיעות בשטח האויב אני לא חושב שבמצב שבו המדינה שלנו חיה ומתקיימת מזה שנים אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לתת לאנשים מבחוץ לשמוע את הביקורת שלנו
כבר מספיק שונאים אותנו - אני לא יוסיף להם אש למדורה
Shahar
ראסמי אלעד צודק וגם מי שמסכים איתו

כוס היטלררר מי זה פרי ומי זה ארמין
שיפול לארמין פאג'ר על האולפן מי הוא בכלל?
יובל יטמבל יש יהודים שופל להם על הבית קטיושות
חיילים שלנו נלחמים בעזה ובלבנון

אז תדואג לארמין?
שיזדיינו הוא וכל ההולנדים
Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by Shahar

אז תדואג לארמין?

בוא נשמור על פרופורציות.. כן?
אין צורך להסחף..
אבל כן.. ממש לא במקום עכשיו ארמין ופרי לאור המצב.
ת'אמת קשה לי לצאת לים במחשבה שבמרחק 200 קמ ממני אנשים יושבים במקלט ונמצאים בלחץ אטומי.
שלא לדבר על החיילים שנהרגו נפצעו.
Shahar
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
בוא נשמור על פרופורציות.. כן?
אין צורך להסחף..
אבל כן.. ממש לא במקום עכשיו ארמין ופרי לאור המצב.
ת'אמת קשה לי לצאת לים במחשבה שבמרחק 200 קמ ממני אנשים יושבים במקלט ונמצאים בלחץ אטומי.
שלא לדבר על החיילים שנהרגו נפצעו.

מה קשר ידפוק למה אני נראה לך צוחק?
אני נותן את ארמין ופרי במקום כל יהודי שנרצח איך אני איתך?
מי הם בכלל
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by Shahar

אז תדואג לארמין?

היום יום חג
פוסט ראשון של שחר שאני מסכים איתו
+100 !!!

ואילן
אם המישהו הזה יתבטא נגד המוסיקה הזאת ביזראל,אחרי שהוא שמע אותה הרבה זמן ונחשף אליה והגיע למסקנה שהיא משעממת,יקבלו את דבריו
ותתפלא אבל יש שם כמה חבר'ה שיוצאים נגד הסגנון הזה כי הם פשוט לא אוהבים אותו ואף אחד לא סוקל אותם באבנים
זכותם להגיד את זה,כל עוד הם נתנו צ'אנס לסגנון הזה ושמעו יותר מטראק אחד וסט אחד בסגנון
ברגע שכמה אנשים שאין להם בכלל מושג בשיט במוסיקה הזאת מתחילים לדבר עליה וחושבים שטראנס זה כל מה שיש בעולם,כמו החבר הזה שלך,אז בטח שהוא יגרור תגובות נגד
אני לא בטוח שה"חבר" הזה שלך שמע בכלל את המוסיקה הזאת שהוא מדבר ככה

וילדודס התכוונתי ילדים מבחינת הגישה שלהם,מבחינת העקשנות וחוסר הפתיחות לדברים אחרים וחוסר רצון להבין דברים חדשים
ואם כבר נתפסת לעניין הזה,אני באמת מזמין אותך לעשות השוואה בין הגיל ההמוצע של שומעי ה"מוסיקה שלי" לבין שומעי הטראנס
לא שזה יצביע על משהו,אבל אם כבר החלטת לדבר על זה אז בוא תשווה

ומה הקשר מוסיקה קלאסית מה כל כך גאוני בה די די עם הזיון שכל הזה...
ועלק אוסף של לופים
מה אתה מנסה לגרום למוסיקה הזאת להישמע מפגרת?
אם זה כזה אוסף פשוט של לופים אז איך קיבינימט אתה כל כך נהנה ומתרגש מזה?

ואתה בטוח שציטטת את חבר שלך,או שפשוט אתה מסתתר מאחורי בנאדם לא ידוע(ואולי אף לא קיים) כדי להביע בעצם את דעותיך שלך?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel