|
|
| KrazyDJs |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
בטח שאני יודע איפה זה צומת קריית אתא
ובאמת לא שמעתי על טיל שנפל שם...
העניין הוא שכשישבתי בבית ושמעתי את הטיל פוגע בסטלה מאריס,שמעתי כמה שניות אחריו עוד פיצוץ
ולא הבנתי למה אומרים שנחת רק טיל אחד
כנראה הטיל הפיצוץ השני ששמעתי אכן היה הטיל על קריית אתא
אם הערבים יפגעו במפעלים,אלוהים יודע מה יהיה במפרץ
זה לא רק יהרוס את התשתית הכלכלית של אזור הצפון,זה גם עלול למחוק כליל מהמפה חלק ממנו |
בדיוק, זאת הבעייה..
בינתיים אומרים שהדיווח על הטיל בקריה היה דיווח שווא..
אבל לא יודע, אני עדיין לא בטוח אם פשוט מכחישים או לא..עדיף לא להתעסק בזה בינתיים..
התעוררנו בינתיים לבוקר קצת יותר רגוע...מתעדכן במה שהיה במהלך הלילה בינתיים בלבנון... |
|
|
| DjChook |
אם כל הכבוד לצבא הטרוריסטים, אתם שוכחים שבסופו של דבר
כשזה יהיה מלחמת מעצמות, וישראל תלחץ לינה, אנחנו בכל זאת המדינה היחידה שגרעינית כרגע מהאויבות שלנו
(חוץ מצפון קוריאה ,אבל נקווה שהם ישתקו ויתעסקו באמריקאים)
ככה שבמלחמת קיום ישראל תנצח
הבעיה היא באיזה מחיר |
|
|
| ozone |
| quote: | Originally posted by DjChook
אם כל הכבוד לצבא הטרוריסטים, אתם שוכחים שבסופו של דבר
כשזה יהיה מלחמת מעצמות, וישראל תלחץ לינה, אנחנו בכל זאת המדינה היחידה שגרעינית כרגע מהאויבות שלנו
(חוץ מצפון קוריאה ,אבל נקווה שהם ישתקו ויתעסקו באמריקאים)
ככה שבמלחמת קיום ישראל תנצח
הבעיה היא באיזה מחיר |
לכל דבר יש מחיר, אבל אנחנו נישאר פה! כי זו המדינה שלנו! וזה הבית שלנו!
מצד אחד הממשלה כרגע, כפי שהיא מורכב, לא עושה רושם ממש...אבל בכל זאת, אני סומך על המדינה שלי...
ניתן להם במוח#?@&:whip: |
|
|
| Glenn-Holmes |
היה לי ברור שיהיו תגובות לאומניות משהו פה
אני לא יכתוב את משכולם כתבו כאן
אבל כדאי שפעם אחת תבינו שאנחנו עושים את משאנחנו כל כך שונאים שעושים לנו
50 לבנונים נהרגו תוך 3 ימים
אנשי חיזבאללה?
רובם אם לא כולם לא
אז נכון במלחמה יש קורבנות אבל תגובות נגד כל הערבים ותגובות נגד כל הלבנונים הם תגובות שאני מאוד מקווה שבאות רק מקום של כעס ולא ממקום של הגיון
יש בי הרבה כעס בעצמי - אני מש לא ימני כמו שמזמן לא היה קשה לנחש אבל פעולה נגד החיזבאללה זה דבר הכרחי אחרי משקרה
מצד שני...אני לוקח בערבון מאוד מוגבל משאני רואה בתקשורת הטלוויזיונית שמראה מצלמת מתעכבת חוקרת ומדווחת במשך יותר משעה "רגועה יחסית" על קטיושה שנחתה וגרמה לפצוע הלם אחד ולא מזכירה כמעט בכלל במשך שעות על הקורבנות שאנו הורגים במהלך הפעולות בצד שני.
אפשר לתמוך בצבא ובפעולותיו גם ע"י אזכור הפרטים הכואבים האלה
אם התקשורת מעלימה אותם מהציבור שלא תצפה מהציבור לתלות בה את אמונו באופן גורף
מקווה מאוד לרגיעה אני אופטימיסט מטבעי גם כשאין תקווה והפעם גם אני מצטרף לתקווה שממשלת לבנון תצבור כוח גם מהקהיליה הבינלאומית וגם בתוך עצמה - כוח שיאפשר לה בתקווה להתפרס סוף סוף בדרוםצ לבנון ולהתחיל את הסוף של החיזבאללה באופן מעשי - דבר אחד בטוח
חיזבאללה לא יכול להמשיך להתקיים |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|