|
|
| Glenn-Holmes |
אז ככה אחרי קצת מחשבה עם עצמי הגעתי למסקנה שאחת הדרכים הטובות להכניס עוד פלפל לפורום תהיה טרד בנוסח קבוע שיפתח כל תקופה מסוימת באותו נושא - ברגע שהנושא ימוצה/התקופה שאליה הוא יתייחס תגמר זה יהיה סופו של הטרד הוא יינעל וטרד חדש שדן באותו הנושא ייפתח
למען האמת היה לי רעיון אבל אני עדיין לא סגור לגביו אז שוב אני מאמץ את הכלי הטוב ביותר - הדמוקרטיה ופונה אליכם כמה טוב נשמע לכם הרעיון ואולי הדוגמה שאני יכתוב כאן למטה היא לא טובה מספיק אבל לכם יש משהו טוב אחר שאתם רוצים להציע
ולהלן הדוגמה
tune of the week של ארמין
מי לא מכיר בתוכניות רבות בשלל סגנונות יש בחירה של קטע השבוע
הרעיון פשוט (ויש שיגידו שדי מציק) כל שבוע שנפתח- טרד חדש יזנק לאוויר העולם ויתתיחס לקטעים של השבוע החולף (משמע נגיד אם היום יום ראשון שבוע חדש וכבר היינו מתחילים עם הרקעיון הזה אז היינו מתייחסים לדברים שיצאו מיום ראשון הקודם 16.7 ועד אתמול בלילה 22.7)
כן הרעיון הזה למשל הוא בעייתי כי לא כולם מעודכנים סביב השעון בזמן אמת
וגם כי יתחילו ויכוחים על לפי מה לקבוע תאריך יציאה של קטע
שלא לדבר על זה שמכל זה צריכה לצאת הסכמה כלשהי על טראק השבוע של הפורום (שבסוף השנה אפשר לקחת את 52 הטראקים שזכו בכל שבוע ולבצע איתם מצעד אבל זה כבר להסתכל ממש בגדול)
אז אולי הדוגמה שלי לטעמכם
ואולי היא ממש דוחה אותכם
משאני מצפה זה שתזרמו עם הרעיון של נושא קבוע שניתן יהיה לדון עליו בפרק זמן מסוים שכשאר הוא תם הטרד יינעל וייפתח טרד חדש שרלוונטי לתקופת זמן עדכנית יותר |
|
|
| uzi |
עדיף שנעשה משהו כמו "הטראקים הטובים שמצאתם" לכל חודש. כלומר:
"recommended by you, july 2006"
"recommended by you, august 2006"
וכן הלאה...
כל אחד יכול להמליץ מה הוא מצא, שמע, אהב... ומפה מקשקשים הלאה. |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by uzi
עדיף שנעשה משהו כמו "הטראקים הטובים שמצאתם" לכל חודש. כלומר:
"recommended by you, july 2006"
"recommended by you, august 2006"
וכן הלאה...
כל אחד יכול להמליץ מה הוא מצא, שמע, אהב... ומפה מקשקשים הלאה. |
טרד המלצות כבר יש
צריך משהו אחר עם הייחוד שלו
משהו שיהווה בחירה של חברי הפורום בתחום מסוים
או סיכום של חברי הפורום בתחום מסוים |
|
|
| uzi |
| כן, אבל עצם העובדה שכל חודש יהיה טרד חדש זה יזכיר לאנשים שוב להמליץ. |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by uzi
כן, אבל עצם העובדה שכל חודש יהיה טרד חדש זה יזכיר לאנשים שוב להמליץ. |
ממ לא לזה בדיוק התכוונתי אבל אני אשמח לראות עוד תגובות בנושא בכל מקרה אם הרעיון הזה שאליו כיוונת יתקבל זה אומר סוף דרכו של טרד ההמלצות הישן שכן לא ייתכנו 2 טרדים בדיוק באותו נושא |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|