|
|
| SimonP |
| כומר מלמד נזירה לשחות. תוך כדי השיעור היא שואלת: "אבי, אני באמת אטבע אם תוציא את האצבע??" |
|
|
| eXeTik |
| quote: | Originally posted by Dj Moriano
וexetik
אני כל הזמן שוכח איך קוראים לך....
|
רונן...
| quote: | Originally posted by Dj Moriano
היינו בקניון רמת אביב בכתה ז' והלכנו מאחורה באיזה 12-1 בלילה כדיי לעשן (זאת הייתה הפעם הראשונה של רובנו) הקיצר אנחנו מעשנים
חבר שלי זה שחירבן בא ביציאה אני צריך לשירותים אז אמרנו לו לך לשיחים
בדיוק עוד שני חברים שלי הלכו גם להשתין....
הוא אמר עזבו לא משנה עוד מעט נלך לקניון.
הקיצר הוא אומר שהוא צריך לחרבן ודוחף את היד לתחת שלו
אנחנו לא מבינים למה אבל ממשיכים כרגיל
אנחנו שמים לב שהוא מתחיל להסריח אבל ממש להסריח
ואז בצחוק אמרנו לו י'מסריח חירבנת במכנסיים??!!
והוא לא ענה....
אנחנו קלטנו אותו מרים שקית אז חשבנו שהוא יחרבן בשקית
כי לא נתנו לנו להכנס דרך השער היה אפשר דרך הסופר אבל גילנו את זה רק אחרי זה... אנחנו נכנסנו לסופר והוא נשאר מאחורה אז אמרנו לא
נפריע לו ניתן לא לחרבן (בינתיים קנינו מסטיקים כדיי שההורים לא ידעו שעשנו היי לחוצי לאללה) אני שמתי לב שלוקח לו זמן אז הלכתי לראות מה קורה איתו פתאום אני קולט אותו מנגב עם השקית שהוא הרים את היד שלו שהייתה מלאה בחרא..... ואז קלטתי שהוא חירבן במכנסיים... ואז אמרתי לחברים שלי (זה היה ממש מצחיק אי אפשר לשמור על זה בשקט) ואז שמרנו את זה בסוד איזה שנה ורק אז סיפרנו לכולם..... |
חחחחחחחחחחחחחחחח!
בואנה... איזה קטע רצחני :stongue:
| quote: | Originally posted by Ariels
פעם לוויתי מישהי הביתה ואכלתי משהו רקוב קיצור אני דופק נאד רטוב ומזה מסריח אבל בצורה מטורפת
פתאום התחלתי ללכת מהר כדי שהיא לא תשים לב לריח
ואז שהיא הלכה לבית חיפשתי מקום לחרבן והיא גרה ממש ליד הכביש ואין איפה לחרבן ואני מחפש בנרות
קיצור מצאתי בסוף איזה בור ביוב פתוח ונכנסתי פנימה וירדתי ככה בסולם עד שהראש שלי היה בפנים קיצור היה עד הקרקעית איזה 2 מטר אז הורדתי מכנסים ודפקתי חירבון אווירי לתוך הביוב
קיצור שגמרתי עליתי על אוטובוס הביתה ונראה לי שהאנשים באוטובוס מתו מהריח או משהו כזה הם בטח עדין בטראומה מהריח |
חחחחחחחחחחחחחח!
בואנה... אתם קורעים אותי עם סיפורי החרא שלכם :stongue:
| quote: | Originally posted by Agent-Fire
שלושה צפרדעים יושבים ליד הביצה, צפרדע ראשון אומר "קוואק", צפרדע שני אומר "קוואק", צפרדע שלישי אומר "קוואק קוואק", הצפרדע הראשון מוציא אקדח ויורה בו...
הצפרדע השני עושה "למה יריתה בו, מה הוא עשה?" אז הצפרדע הראשון אומר "הוא ידע יתר מדי"1
|
ע-נ-ק! :D |
|
|
| DjChook |
עוד על בנות מפגרות:
ביום זכרון לרון ארד
ילדה נכנסה לכיתה ושאלה למי יש יום הולדת כי היא ראתה בלון כחול תלוי על דלת הכיתה |
|
|
| SimonP |
איך אתיופי מזמין קינלי? "תן לי קולה כתומה"
מה הדבר הטוב ביותר במין אורלי? רבע שעה של שקט
כמה הומאים צריך בשביל להבריג נורה? 10. אחד שיבריג ו9 שיעמדו ויגידו ממממדדהייייייים!!
מה ההבדל בין זונה ישראלית לזונה הולנדית? זונה ישראלית עובדת תחת דוס וזונה הולנדית עובדת בסביבת חלונות (חה חה חה :))
למה המכנסיים של סטיבי וונדר צהובות? כי גם הכלב שלו עיוור
איך שוברים לפולני את האצבע? נותנים לו אגרוף באף |
|
|
| Scorchio |
תגיד לי איתן עם איזה ילדים אתה מסתובב לעזאזל!!!
מזה הסיפורים האלה
קיצר קבלו בדיחה
נזירה אחת נאנסה
באה לאם המנזר אומרת לה
"אימי אני מרגישה מחוללת
פורץ שחור עור אנס אותי שוב ושוב ושוב
מה עליי לעשות?!"
אם המנזר עונה לה
"תאכלי שלושה לימונים גדולים ובשלים"
הנזירה עונה לה
"וזה יטהר אותי מהאונס?"
אם המנזר עונה לה
"לא אבל זה יעיף לך את החיוך מהפרצוף" |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|