| SimonP |
טוב אני מנסה את מזלי :)
(קצת ארוכה - אבל חמודה לדעתי)
בחור אחד פיתח תאווה לא נשלטת למרק שעועית. הוא מת על מרק שעועית. אבל מה, איך שהוא אוכל כפית אחד - הוא מפליץ כמו מטורף. יום אחד הוא פוגש בחורה מקסימה ועדינה, והם מתחתנים והוא מחליט שבשביל לא להרוס לו את הנישואים הוא מתנזר מאכילת שעועית. אקיצר יום אחד הוא הולך לעבודה והאוטו מתקלקל, הוא מתקשר לאשתו מתחנת דלק ואומר לה שהוא יאחר, ופתאום הוא קולט שמגישים בתחנת דלק מרק שעועית..ההוא מזמין אחד - וזה טעים בטירוף! מזמין עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד, ולוקח אחד לדרך וחושב בראש "עד שאני יגיע - זה יעבור". טוב ההוא כל הדרך הבייתה מפליץ מפליץ מפליץ כמו איזה מטורף. איך שהוא מגיע הבייתה אשתו פותחת לו את הדלת ואומרת לו "חמודי יש לי הפתעה נהדרת בשבילך!" ההוא עוד לא אומר מילה והיא קושרת לו את העיניים ומושיבה אותו מול השולחן. איך שהיא מתכוונת להוריד לו את הכיסוי יש טלפון והיא הולכת לענות ומשביעה אותו שלא יוריד את הכיסוי. ההיא מדברת ובינתיים ההוא מרגיש שבא לו נוד...מה זה נוד!! הוא שומע אותה מרחוק מדברת אז הוא מרים בשקט את צד שמאל שלו, ומשחרר נוד. והוא מה זה מסריח!! לא נעים לו אז הוא מגשש ככה, ולוקח מפית מהשולחן ומתחיל לפזר את הריח. הוא לא מסיים וכבר בא לו עוד אחד, עוד יותר מסריח מהראשון!! עוד פעם הוא עם המפית ובא לו עוד אחד, וזה גם עם רעש כמו של צופר של רכבת, ומסריח!!! ההוא מתחיל לצחוק ומת מסרחון, ובינתיים מעיף כזה את הריח עם המפית. טוב הוא סיים הוא נשען אחורה מרוצה בדיוק אשתו חוזרת ושואלת "הצצת חמוד?" "אני? מה פתאום". "אוקיי" ...היא אומרת לו..בבקשה, מורידה לו את הכיסוי ולהפתעתו הוא רואה מולו את כל המשפחה שלו: הסבתא הדודה אבא ואמא האחיינים החמודים - כולם יושבים ומסתכלים עליו :D :D :D :D
בחור אחד בא לרופא ואומר לו: "דוקטור, אתה לא תאמין, יש לי זין בצבע של במבה". הרופא בודק וזה ובאמת זה נכון, יש לו זין בצבע של במבה. וגם בריח של במבה. "ממה זה?" שואל האיש אז הרופא עונה "תראה עוד לא ראיתי בחיים שלי דבר כזה, אולי זה נובע מלחץ, איך העינינים בעבודה?", אז הבחור עונה "לפני שישה שבועות פוטרתי". " אהה" אומר לו הרופא. "לא אתה לא מבין, מצאתי עבודה יותר טובה והבוס היה חרא והכל, אני ממש מרוצה מזה". "ואיך בבית?" . "התגרשתי לפני חודש". "אהה אתה רואה?" אומר הרופא. "לא אתה לא מבין, אשתי הייתה כ"כ קרציה, שנאתי אותה, אני ממש שמח שנפטרתי ממנה". הדוקטור חושב, ושואל "ומה אתה עושה בשעות הפנאי?". "כלום" עונה הבחור, "אני חוזר הבייתה, קונה לי חבילה של מסיבמבה, שם סרט כחול בווידאו ומביא ביד." |
|
|