|
|
| Flotser |
שלום אחים שלי...
בכלל אתם יודעים, כנרשמתי לפורומים פה, קיוויתי שבחדר של ישראל אני סוף סוף אצליח למצוא ככה שיחות והמלצות על על הסוג הזה של הטראנס
(PSY TRANCE)
, שלדעתי הוא אחד היפים שביפים... אבל כמו שאני רואה הרוב פה... ככה יוצאים כמוני... גרים בארץ הקודש אבל מתעניינים בטראקים של השכנים
(אוהבי הערבים בארצות אירופה שמייצרים מוסיקה טובה בהחלט;) )
בזמן האחרון החלטתי לשנות דרכי, וללכת לחפש אחר טראקים של פסיי וגואה, ואחים שלי זה כזה טוב!!! אז אני מבקש, אם יש פה מישהו , שדווקא כן מבין וכן יודע על דברים חדשים חוץ מ
INFECTED MUSHROOM
שהם עדיין לדעתי הכי טובים בעולם!!!!
אז בבקשה, תגידו לי , או אפילו יותר טוב אם אתם מכירים אתרים של הורדה של כאלה שירים....
כל מה שאני מכיר זה האתר השוווה, שיש בו אבל רק מידע :
www.isratrance.com
....
טוב, יאללה |
|
|
| Gil Shwarts |
תשיג את האוסף החדש של שפונגל, סאן פרוג'קט, איקס דרים, הוקס פלוקס, גובלין...
אלה אמנים שבטוח תאהב
יש גם דיסק חדש לFuture Prophecy שלפי דעתי נורא טוב. |
|
|
| Flotser |
תודה על ההמלצות אחי... אבל אולי תוכל להגיד לי שמות של איזה טראקים מסויימים שהם ממש טובים, ולא רק את שמות של האמנים....
אם לא, לא נורא :)
צודק שצריך להשיג גם דיסקים, אני בעצמי קניתי כמה דיסקים של ישראלי , כי פשוט הייתי חייב את זה כל כך, דברים כמו אנפקט משרום וכו'
פשוט הייתי רוצה לשמוע קצת לפני שאני קונה, אם אני קונה...
ביי |
|
|
| NeMeSiS1234 |
| מצטער אחי אני ממש לא מבין בסוג הזה של המסיקה ככה שאני לא יכול לעשור לך |
|
|
| TranceGiant |
what tranceaddict.com is to uplifting trance, www.psynews.org is to goa. u'll find it all there..all albums, recommendations, discussion forums, whatever u want dude
personally i also adore Infected Mushroom. i bought all three albums, i too have hallucinogen's twisted and x-dream's radio. I also like psysex sandman dark soho etc....dont like the minimalistic crap tho
stuff like halodium or whatever they're called..u know 8 minutes of beats and a guitar in the background |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|