return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 
Goa / Psy-Trance

Flotser
שלום אחים שלי...
בכלל אתם יודעים, כנרשמתי לפורומים פה, קיוויתי שבחדר של ישראל אני סוף סוף אצליח למצוא ככה שיחות והמלצות על על הסוג הזה של הטראנס
(PSY TRANCE)
, שלדעתי הוא אחד היפים שביפים... אבל כמו שאני רואה הרוב פה... ככה יוצאים כמוני... גרים בארץ הקודש אבל מתעניינים בטראקים של השכנים
(אוהבי הערבים בארצות אירופה שמייצרים מוסיקה טובה בהחלט;) )

בזמן האחרון החלטתי לשנות דרכי, וללכת לחפש אחר טראקים של פסיי וגואה, ואחים שלי זה כזה טוב!!! אז אני מבקש, אם יש פה מישהו , שדווקא כן מבין וכן יודע על דברים חדשים חוץ מ
INFECTED MUSHROOM
שהם עדיין לדעתי הכי טובים בעולם!!!!

אז בבקשה, תגידו לי , או אפילו יותר טוב אם אתם מכירים אתרים של הורדה של כאלה שירים....

כל מה שאני מכיר זה האתר השוווה, שיש בו אבל רק מידע :
www.isratrance.com
....

טוב, יאללה
Gil Shwarts
תשיג את האוסף החדש של שפונגל, סאן פרוג'קט, איקס דרים, הוקס פלוקס, גובלין...

אלה אמנים שבטוח תאהב

יש גם דיסק חדש לFuture Prophecy שלפי דעתי נורא טוב.
Flotser
תודה על ההמלצות אחי... אבל אולי תוכל להגיד לי שמות של איזה טראקים מסויימים שהם ממש טובים, ולא רק את שמות של האמנים....

אם לא, לא נורא :)

צודק שצריך להשיג גם דיסקים, אני בעצמי קניתי כמה דיסקים של ישראלי , כי פשוט הייתי חייב את זה כל כך, דברים כמו אנפקט משרום וכו'
פשוט הייתי רוצה לשמוע קצת לפני שאני קונה, אם אני קונה...

ביי
NeMeSiS1234
מצטער אחי אני ממש לא מבין בסוג הזה של המסיקה ככה שאני לא יכול לעשור לך
TranceGiant
what tranceaddict.com is to uplifting trance, www.psynews.org is to goa. u'll find it all there..all albums, recommendations, discussion forums, whatever u want dude
personally i also adore Infected Mushroom. i bought all three albums, i too have hallucinogen's twisted and x-dream's radio. I also like psysex sandman dark soho etc....dont like the minimalistic crap tho
stuff like halodium or whatever they're called..u know 8 minutes of beats and a guitar in the background

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel