return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 
שיתוף קבצים ברשת - מה חושבים על זה השמות הגדולים בסצינה
 
uzi
>> "רק שתבינו את המכה, אנשים יקנו דיסק של מאיה בוסקילה אבל יורידו את הדיסק של טיאסטו. לכן לא שווה להוציא אוספים בזאנר הזה."

אני לא יודע מי מפורסם יותר בארץ. המוזיקה של מאיה יותר מסחרית ומדברת ליותר גילאים לעומת טיאסטו שהוא שם גדול ועולמי בתחום המוזיקה האלאקטרונית. יש בטענה שלך משהו נכון!

אני בכלליות חושב שההורדות נתנו דחיפה משמעותית למוזיקה האלקטרונית.

אסור לשכוח שטראנס היא בעצם מוזיקה מאוד צעירה לעומת רוק\ פופ\ גאז\ היפ-הופ ועוד. לכן יש לה קהל יעד מאוד קטן בארץ וזה פוגע גם בשיחרורים, גם ביבואים וגם בחיי הלילה שלנו.

נגני יו.אס.בי. לרכב כבר קיימים.

הלוואי והיה בארץ שוק קבצים של מוזיקה. זה היה יכול להיות הרבה יותר ידידותי לצרכן. קונים רק מה שאוהבים ומשלמים פחות. תארו לכם שאנשים נכנסים עם הנגן שלהם לחנות, ישלמו כמה גרושים והמוכר מוריד להם לנגן מספר שירים. זה היה יוצא כמו מחיר של מנת פלאפל או פחית קולה. קליל ונעים! זה גם חוסך עלויות של כל תעשיית הוינילים ודיסיקים, גם ידידותי יותר לסביבה.

שוק סינגלים, לא של קבצים, הוא לא מסחרי בארץ ולא משתלם. אין סיכוי שחנויות יביאו טונות של וינילים ודיסקים מאלפי לייבלים מחו"ל.

הידעתם? בדקו בארצות הברית את אוכלוסיות הקונים והמורידים של מוזיקה, סרטים, משחקים וכודמה. הגיעו למסקנה שיש אוכלוסיות גדולות מאוד שמורידות ואחרי שנחשפו ואהבו, הם הלכו לקנות. אנשים כאלו לדוגמא, לא היו קונים בכלל את המוצר אם לא היו הורדות.
uzi
quote:
Originally posted by Shahar
לדעתי הפתרון הכי טוב זה שהחברות שמייצרות מכשירים כאלה ישלמו אחוזים לחברות תקליטים וסרטים..זה הכי הוגן לשני הצדדים

רעיון מדליק אך מסובך ומורכב! זה בעייתי מאוד!
uzi
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
ברומא התנהג כרומאי. ככה זה הישראלים כל שקל שאפשר לחסוך הם יחסכו.
איזה דברים מגעילים יצא לי כבר לאכול רק כדי לחסוך עוד כמה שקלים חחח...

כן, חוסכים-חוסכים ופתאום מבזבזים על איזה דבר מיותר! ממש מתאים לנו! גם אני כזה!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel

Powered by: SEI and vB
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited
Privacy Statement